Beta balik tedavisi
Merhaba
beta baligim 1 haftadir cok durgun. Yem verecegim zaman tepki vermiyor, hareketsiz devamli olarak su yuzeyinde duruyor. Resimleri ekliyorum. Hangi ilaci vermeliyim? Bilgisi olanlarin yardimini rica ediyorum.
Merhaba Arkadaslar,
Evimde Turk Net fiber internet kullaniyorum. Kurulum zamani verilen modemin sinyali diger odalarda guclu degil. Guclendirmek icin hangi ek cihazlari almam gerekir. Modem arayuzunde hangi ayari yapmaliyim?
Butcem var, yeterki heryerde internet hizli olsun.
Hp Laptop Yön Tuşları
Merhaba Arkadaşlar,
Hp laptop aldım. Kutudan çıkardığımda shift tuşunun yanındaki yön tuşlarından aşağı olan yana doğru basılı kalmış şekildeydi. Ters tarafa basıp tuşu düzeltmeye çalıştım. Sanırım oldu. Resimleri ekledim. Alt tuş ve üst tuş çalışıyor. İlerde bir problem olmaması için servise veya iadeye gerek varmı sorunum budur. Teşekkür ederim.
Teknosa Uzatilmis Garanti Sikintisi
Merhaba,
2018 Yili icinde Teknosa magazasindan kahve makinasi aldim. +2 yil uzatilmis garantiyide alirken satis temsilcisinin tavsiyesi uzerine aldim.
Kasim ayi icerisinde makina bozuldu Teknosa magazasina tamiri icin basvurdum. 29 Kasimda cihazi teslim ettim.
Bu haftaici Gulf sigorta tarafindan aradim. Cihazin tamirinin gerceklestirilemedigini +21 servis suresi istediler veya fatura tutari kadar cek tanimlayabileceklerini soylediler. Enflasyonla beraber aldigim cihaz fatura tutarinin 2,5 kati olmus. Bende vereceginiz cekle ben ayni makinayi alamayacagim cihazin aynisinin yenisini istedim. Karsi taraf kabul etmedi.
25.12.2020 gunu Teknosa tarafindan aradim. Fatura tutarinin banka hesabina havale edilebilecegini soylediler, yine ayni seyi soyledim. Yeni cihazi veremeyeceklerini soylediler. 2 Saat sonra aradilar servisteki cihaziniz tamir olmus kargoya verilmis dediler. Bende gelen kargoyu kabul etmeyecegimi soyledim.
Verdikleri kargo takip numarasi gecersiz. Sanirim zaman kazanmak icin boyle bir yola basvurdular.
Online olarak THH basvurdum. Bu konuda nasil adim atmam gerekir. Sizlerin goruslerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim.
Merhaba arkadaslar,
Ikinci bir arac olarak sifir asagidaki araclardan birini almayi dusunuyoruz. Bu konuda tavsiyelerinizi rica ediyorum.
*Arac sifir alinacaktir. Butce 160000 TL. uzerini cikamam.
1-) Hyundai i10 Elite 162000 TL. Benzinli otomatik
2-) Kia Picanto Cool 154000 TL. Benzinli otomatik
3-)Mitsubishi Space Star Intense Benzinli otomatik
Banyo Havlupan Problemi
|
IPTV icin program
|
Android icin ideal virus programi ariyorum
|
Sabahlari internet yok,
|
Meslek: IT senior administrator
İlgi Alanları: star wars, bike
It's better if you don't know... |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.074
İkinci El Bölümü Mesajları: 42
Konularının görüntülenme sayısı: 60.826 (Bu ay: 756)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 139 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar