Şimdi Ara

2020 Focus Testi ve Malzeme Kalitesi hk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    DQ200 dsg lerde öyle diğerlerinde aman aman sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Subjektif bir değerlendirme elbette ama çok çirkin bir otomobil bence.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Trollemiyorum, focusu abartıyorsun biraz sanırım.

• Ford artık Türkiye'de ucuz şirket aracı olması için düşük malzeme kaliteli Trend donanım seviyesi sunmuyor. Trend X ve Titanyum donanım seviyelerinde iç mekandaki fark koltukların ve ekranın farklı olması. Bunun dışında yalıtım, güvenlik ve malzeme kalitesi aynı. Normalde Focus'a özel bir sempatim yoktur. Bu aracı inceledikten sonra beğendiğim için satın almaya karar verdim ve sınıfından beklenilenden daha düşük bir kalitesizlik görmedim.

• Şu dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama,

C sınıfı araçlar ne zamanki filo, şirket kiralamalarına kadar düşerse o zaman bilin ki malzeme kalitesi ciddi anlamda düşüyor.

Şirkete 30adet yeni focus alındı, geçtiğimiz hafta kullandım malzeme kalitesi düşük, bir de dizel olanlar ciddi ses alıyor içeri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 7 Mart 2020; 23:52:25 >
  • Helldancer kullanıcısına yanıt
    Temel olarak bundan bahsediyorum ben de son neslin malzeme kalitesi düşük. mk1 den mk3 e kadar ki iç malzemelerin tüm modeller için kalitesi yüksekti son nesilde bozulmuş ve yüksek hızlarda orta sınıf İçin çok iyi yol tutardı direksiyon daha hisliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torque150 -- 8 Mart 2020; 0:32:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torque150

Temel olarak bundan bahsediyorum ben de son neslin malzeme kalitesi düşük. mk1 den mk3 e kadar ki iç malzemelerin tüm modeller için kalitesi yüksekti son nesilde bozulmuş ve yüksek hızlarda orta sınıf İçin çok iyi yol tutardı direksiyon daha hisliydi
    Bagimsiz suspansiyondan sonra torsiyon iyi gelmedi sanirsam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.