Şimdi Ara

2020 kpss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
4.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben aslında 2018 lisans KPSSye deneme amaçlı girmek istiyordum 2 ay kadar falan sıkı çalıştım 70 alsam yeterdi ki çoğu denemede 60-71 arası net yapıyordum fakat bu bu 2018 lisans kpss felaket oldu bir 40 puan falan alırım en yüksek diye düşünüyorum :(

Buda tabi moralimi çok bozdu atanma puanımız düşük çünkü
    ne yapmalıyım,nasıl çalışmalıyım,dershaneye gitmeliyim,çalışmaya sonuçlar açıklandıktan hemen sonra başlamalımıyım,hangi yayın daha kaliteli,yapamazsam korkusu oluştu bende nasıl yenebilirim? :(

Çoğu kişi burada zaten 80-90 ile atanamamıştır o yüzden size soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba alanınız nedir? ben bu sene kpss ye giremedim. ösym fotoğrafım yüzünden. seneye giricem umarım.
    siz dershaneye gitmeyecekseniz youtube da cok güzel videolar var onları takip edin.
    bende yeni başladım çalışmaya fakat seneye atama var mı yok mu onu bile anlamadım
    2020 ye kdar halledersiniz yeter ki çalışın ve düzeninizi bozmayın. olmadı başka kariyer alanları araştırmaya başlayın :) veya yüksek lisansa başvurun. suan başvurular da başladı
  • Hemşirelik lisans mezunu olucam inşAllah seneye ama özel ve benzeri yerlerde sürünmek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cutelike25 C kullanıcısına yanıt
    Hemşirelik MF ile alınıyor yani matematik yapıyorsunuz sanırım. Hemşirelik Kpss B'de gerçekten düşük puanlı alım yapıyor, alım sayısı fazla olduğu için. 71 net çok rahat 75 nete çıkar ve bu da çok rahat merkezi alımla atanırsınız demek. Zaten Sağlık bakanlığı sadece sağlık çalışanları için ara alımlarda yapıyor normal merkezi alım dışında.

Tüm dersleri bir kere konu anlatımı not alarak izleyin ve soru çözün bu kadar.

Tekrar için ise o not kağıtlarınız yeterli. Deneme için ise Türkiye Denemeleri çözün daha faydalı olur.

Ramazan Yetgin, Hakan Dede, İsem'deki öğretmenler vb. çok fazla kaynak var hangisi hoşunuza giderse.

İnanın zor değil hemşirelik için gerekli puanı almak.

Kpss Deneme Arşivi - TG sayfası var Facebook'ta. 2018 için 100'e yakın TG denemesi paylaşmışlardır, soru bankalarına ilave olarak 20 tane TG çözseniz bile atanırsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beedrill364 -- 26 Temmuz 2018; 17:19:24 >

• 2018/5 atama dönemi Toplam pozisyon:707 Boş kadro:0 Toplam kadro:7234

Daha en son alımda 7234 kişi alınmış 62,51'e kadar inmiş puanlar yani siz YGS kazanıp Hemşirelik okuduysanız çook rahat atanırsınız ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KPSS 2022 Lisans İstatistik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.