Şimdi Ara

2020 Mercedes-Benz E-Serisi, yeni yüzü ve teknolojileriyle sahnede (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence acayip benzemiyor sonuçta yeni tasarım dili bu artık Mercedesin öyle gözüküyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Efe E kullanıcısına yanıt
    Sen de kudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanın en büyük eksiği iç kısmı biraz daha makyajlanabilirdi tasarımı biraz farklı yani s serisi de farklı bir tasarımla gelmeli kesinlikle yoksa acayip birbirine bezicek gibi
    Arka taraf a serisini andırıyor biraz ama öyle abartılacak kadar değil yani

• İnanamıyorum. Bu kadar çirkin bir tasarımı nasıl yaptılar bu arabaya. O arka farlar ne öyle? Ayrıca acilen kedi göz konseptine dönmelisin!

• Fiyasko. Mercedes'e binen birisi arabada biraz ağırlık bekler. Bu ne lan. Hiç yakışmamış. İçine etmişler resmen.

• Cla dan her szaman nefret etmişimdir buda ona benzemiş

• c serisi sandım başlığa bakınca e serisiymiş...yaptığınız tasarıma tüküreyim
  • 2020 Mercedes-Benz E-Serisi, yeni yüzü ve teknolojileriyle sahnede

Su araba dururken de bu sınıfta baksa bir arabayi düşünmek ne bileyim

• bunu sarı sitede hangi marka altında buluruz acaba? mercedes kısmında olmayacağı kesin

• 2010 yıllardan sonra mercedesi kim tasarlıyorsa lütfen bir daha otomobil pazarına el atmasın. w124'ün olduğu tasarımı daha güvenli ve modern teknolojilerle donat sat bundan on kat fazla beğenilir. Geçtim volvo gibi araçları neredeyse Reno talisman bile bundan oturaklı duruyor.

• 1,6 dizelde alternatifi yok. netice bu. isterse bisiklete benzesin.

• Hayal kırıklığı perspektif göstermısler

• Sümsük bakisli bir on tasarim . Arka bir nebze kurtarir. Interior'a gelirsek mercedes bu konuda dunyanin en iyisi. Yerlesim , kalite ve iscilik icin diger firmalarin ornek almazi lazim.

• Hayatımda bunun kadar kötü tasarımlı bir mercedes görmedim gerçekten. Nerede o eski w221-w211 kasaların ağırlığı? Özellikle shooting-brake modeli resmen dacia gibi duruyor. Mercedes demeye bin şahit ister.

Bmw 5 serisi gerçekten bundan daha hoş bir tasarıma sahip.
  • 2020 Mercedes-Benz E-Serisi, yeni yüzü ve teknolojileriyle sahnede

• ben bu mercedesi anlayamıyorum. her şeyi mükemmel yapıyor. motor yürür aksam malzeme kalitesi ama görsel dizaynı berbat. neden acaba

• W211 der geçerim. Bunun havasını bundan sonrakiler veremedi.

2020 Mercedes-Benz E-Serisi, yeni yüzü ve teknolojileriyle sahnede

2020 Mercedes-Benz E-Serisi, yeni yüzü ve teknolojileriyle sahnede

• Arka farlar çok kötü Audi A6'dan farkı kalmamış ön paneli de iyice yuvarlamış araba gördüğümüz kadarıyla eğer böyleyse kötü olmuş. Mevcut kasa fena değil güzeldi. Mercedes kumar oynamış böyle giderse E serisinin sonunu getirebilir satışları ciddi şekilde düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 4 Mart 2020; 23:56:31 >
  • Almayacağımı bildiğim için sadece hayal ediyorum, hayal etmek bedava nasılsa :)

• avant ve amg si güzel ama tasarım olarak standart versiyon geriye gitmiş, alınır mı ?
    kalitesi ve konforu için alınır ama cazibesi için değil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.