Güzel çalışma Emeğinize sağlık |
2020 Model Sıfır-2.El araçlarda uygun olabilecek modeller... (2. sayfa)
-
-
Güzel çalışma
Fiyatlar çok yükseldi, insanların alım gücü düştü. Uygun dediğimiz fiyatlar bile inanılmaz yüksek. Herşeyin fiyatı arttı ya düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum
-
merhabalar,
Oyakçılara fırsatçı diyenler derken beni kastettiğinizi düşünüyorum çünkü sizin mesajınıza kadar başka oyak mesajı yok.
Öncelikle OYAK ile askeri personelin daha uyguna araç almasına sözüm yok. Kurumlarının bir nevi iştiraki Oyak Reno yada ortağı da diyebiliriz. Keşke herkes faydalanabilse ama şuan için mümkün gözükmüyor.
Benim sözünü ettiğim kişilerin kim olduğunu bu foruma az çok takılan herkes biliyor.
Sözünü ettiğim kişiler daha araç ellerine geçmeden resmi siteden aldıkları resimler ile ilana çıkan arkadaşlar.
Böyle bir ayrıcalık tanınmış ve bu suistimal ediliyor. Benim düşüncem bu yönde. Bu şuna benziyor bir yere büyük bir proje yapılacak ve siz bunu herkesten önce biliyorsunuz ve gidip ordan arsa alıp daha sonra satıyorsunuz. Bana kalırsa etik değil. Farklı bir düşünceniz varsa belirtebilirsiniz.
Elbette ki bu kampanya ile araç alıp kullanan kişiler vardır. Zaten iletimde de onlara laf etmediğim açıkça görülüyor.
Bir de soru sormuşsunuz neyin kafasını yaşıyor diye; herhangi bir şeyin kafasını yaşamıyorum. Fikirlerimi beyan ediyorum. Tıpkı sizin gibi.
-
Egea konusunda hata var. Makyajlı kasanın urbanında çelik jant bile yok kapaklı teneke jant var. Mirror'a yetişemez.
-
Emeğinize sağlık. Bugün baktım da 308 de 120 bin liraya sıfır faiz kampanyası varmış. Style tech donanımı kaç bine almak mantıklı sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte senin gibi adamın açtığı konu
-
Şu anda bu 201 Adet Comfortline Otomatik var. Bir kısmı cam tavalıdır ancak Cam Tavansız Polo daha iyi bir fiyat-performans aracı. Fiyatlar 195-250 aralığında.
Özellikle son makyajıyla Multimedyasını da oldukça geliştirdi Polo. İç hacmi zaten neredeyse üst sınıfa yakın. Bu 200 aracın bir an önce satılması gerekiyor ve corsa, 208 gibi pahalı alternatiflerine göre Polo uygun fiyatlı kalıyor.
2021 modelleri de şu an bayilerde 196 bin civarlarına satılıyor
Benim Görüşüm: 190 bin ve altındaki fiyatları makul buluyorum ben.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X