Şimdi Ara

2020 Model Üzeri Volvo Araçlar Hakkinda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşekkür ederim.

• YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

Kullandığım arabada bu motor var çok güçlü onu net söyleyebilirim. Yakıt tüketimi ort 9,5 şehir içi 10 altı zor ancak şehirler arası 7,5 - 8,5 arasında ama ekonomi için tercih edilecek araba değil bu arabalar.

V60 CC bence inanılmaz karizma bir araba hem sedan gibi yol tutuş hem suv gibi offroad hem bir aile arabası.

• admbyrm A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için. Ben yaklaşık 25 senedir sw kullanıyorum. Şu anda da a4 avant 1.4 var. Artık 100 bin km oldu değiştireyim diyorum. 4 çeker A4 45 tfsi, c allterrain ya da v60 xc seçenekler arasında. Yıllar evvel 240 ve 745 volvo sahibi olmuştum o nedenle severim volvoları.
  • S90 servis konusunda beni çok üzmüştü 2 yıl önce. Arıza ışığı sonucu Ankara arkasa gittim. Neden kaynaklandığı bulunamadı ve beni servisteki arkadaşlar uzman olduğunu söyledikleri bir beyin tamircisine yönlendirdi. Evet yanlış okumadınız yetkili servis garanti dışı olduğu için aracımı farklı bir yere gönderdi. Gönderdikleri arkadaş servisin çözemediği arızalar için volvo konusunda uzman biri. Söylediği ilk şey akü oldu. Akü değişimi yaptım sorunlar ortadan kalktı.

Ankara gibi bir yerde bile volvo servisi güven vermedi. Volvo S90 birçok konuda iyi bir araç ama arıza durumunda tecrübeli servis bulma sorunu yüksek. Volvo alınacaksa 2.el garantisiz yerine garantili araç almanızı tavsiye ederim.

Şuan kullandığım araç g30 520 süspansiyon, yalıtım, sürüş dinamikleri olarak volvo dan çok üstün. Performans kötü.

S90 deyince aklıma gelen ilk şey fiyat performans. Parasına göre çok güzel performans ve donanım sunuyor. Aracın öne çıkan özelliği koltukları bence. Bu koltuk rahatlığı e sınıfında birçok araçta yok. Diğer konuysa marka imajı. G30 gibi bir araçtan daha fazla dikkat çekiyor çünkü her köşe başında yok.

Bence çok güzel bir tercih olur d5 motorlu bir S90

• Merhaba , G30 yalitim konusunda çok üstun demişsiniz, S90 motor sesini kabine daha cok veriyor diye yabanci forumlarda okumustum. Rüzgar sesi yalitimi nasil sizce ?
  • boltman34 B kullanıcısına yanıt
    G30 benzin olduğu için karşılaştırma yapamam ama motor sesi problem değil uzun yolda zaten yol sesi motor sesinin önüne geçiyor sabit hizlarda. G serisi yalıtımı çok iyi karşılaştırma yapmak volvoya haksızlık olur. W213 ten bile iyi bir araç.

S90 motor sesi konusunda rahatsız edici bir araç değil. Rüzgar sesi yine 180 üzerinde belirgin. Yol sesi konusunda iyi olduğu söylenemez. Bozuk yollarda sessiz lastik istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 17 Şubat 2024; 22:48:4 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.