|
2020 MSÜ Nasildi (3. sayfa)

-
-
Ters ozmoz sorusunu ben seker miydi içimdeki onun derisimi artar yaptım, sonuçta su eksiliyor derisim net artar.Ters ozmoz için karşı tarafta da su olması gerekmiyor mu,o boru boştu başlangıçtaquote:
Orijinalden alıntı: Guest-7D92479D6
Fizik:
1) Elektrik devresi (paralel bağlamanın parlaklığa etki etmemesi)
2) İş Güç Enerji sürtünmeli sürtünmesi ortam farkı, net iş, kuvvetin yaptığı iş, etki tepki
3) Işık akısı, noktasal kaynağın yakınsak merceğin odağında bulunması ya da hiç mercek bulunmaması (kavram sorusu gibi)
4) yakınsak mercek göz kusuru (ismini sormamış olayın mantığını bilmen gerekiyordu (biyoloji değil fizik)
Yani yine 2 tane optik
5) 1 harmonik ortalama ile 3 saniyelik gidiş dönüş hızı verilip ortalama hızın sorulduğu soru
6) Isı sıcaklık - ısı alışverişi olup olmama durumu
7) 1 tane de çok temel kavram sorusu ( kütle ağırlık farkı ısı sıcaklık farkı )
Kimya:
8) Pv = nRT ama neden bu kadar basit anlamadım 2 tane öncülde sıcaklık celcius cinsinden 2 katına çıkıyor ya da yarıya iniyordu buradan basınç ya da hacim direk 2 katına çıkar yarıya iner diyemmiyorduk çünkü birim Kelvin olmalı. Sadece bu bilgiyle bile çok basitti
9) Asit-baz sorusu asidik oksit bazik oksit
10) Kimyanın alt bilimleri
11) Tepkime türleri ( Çözünme çökelme)
12) Ozmoz ters ozmoz ilginç bir düzenek vardı. Ters ozmoz bilgisi doğruydu (Bu biyoloji de olabilir hatırlaymadım)
13) İzotop atomlar vardı hidrojen dötaryum hangileri aynıdır proton sayısı vs. kolay soru
14) Karışım vardı yoğunluğu farklı sıvılar olan etil alkol su karışımında hangi değerler aynıdır gibi orta düzey
Biyoloji:
15) Kalıtım renk körlüğü kolay soru
16) Mitokondri kloroplast farkı (AYT sorusu bence çünkü fosforilasyon çeşidine girmiş ama diğer şıklardan da yapılırdı
17) Virüs sorusu (basit düzey bilgi)
18)
19)
20)
Az sonra devam ederim bunla yetinin bir müddet :smile:
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
msü20 zorluğunu 2 ile çarp=yks20 -
Türkçem deneme çözerek hızlandı diyebilirim fakat bu sene sınav yayınlarının kitabını çözdüm. Bir de analitik paragraf soru bankası çözdüm yanlış hatırlamıyorsam. Deneme olarak 345, karekök, paraf çözdüm bir de tyt denemeleri falan hocam. -
Teşekkürler yanıt için hocam, matematiği merak etmiştim daha çok. :) Onun için nasıl bir yol izlediniz? -
Hocam normalde cevapları yazmadım ama ondan emin olmadığım için tartışma olsun diye cevabını yazdım. 2 yanlışımdan biriymiş. 2tane çok basit kaçırmışım. 1 tane de matematikte 360/24 = 10 demişim :(( -
11. sınıfta kaftan götürdüm aytyi. Soru bankası çözmedim matematikte, bugünkü sınavda 4y yapmışım gerçi beklemiyordum, full işlem hatası dikkatsizlik. Problemler için sadece apotemi çözdüm sonra hep denemelerle götürdüm. -
Bugün çözdüm 2021 MSÜ konusunu ilk kim açacak merak ediyorum doğrusu
Sosyali tarihte 1 dinde 1 coğrafya 1 soru hariç tam sınav kıvamında gelmiş.
Fende ÖSYM feni vardı 10-2 yaptım gaz maz olmasa daha da tokatlardik neyse.Sinava benziyordu bence kimya olarak 2 soru tipi yerine farklı müfredata dahil soru sordular 20 yks de.
Türkçe için yorum yapmasam daha iyi.Arveles'in yaptığı karın ağrısı hala gecmedigi için çözdüm ama dil bilgisinde her konu vardı ve Türkçe bence ortalama denebilir.
Matematik,burada zorlanmış olmak normal ama şöyle diyim matematik kısmı bence tamamen sınava paralel muhtemelen pazar gireceğimiz sınavın da matematik kısmı böyle gelecek.Evde cozerkenki durum için demedim bu arada sınav anı için dedim
Geoda biraz daha bu zordu sınavda daha rahat tık tık gelen sorular vardı.
21 MSÜ sınav anı için vs bizi epey yönlendirecek.Sınava yakın buldum ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05FCD1E67 -- 1 Nisan 2021; 17:15:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ümitcan niye hesabı sildi ya
-
2019 101.5 sos zorladı biraz o kadar
2020 96.5 matta biraz zorlamıştım özellikle geo kısmında zordu yani fen aynıydı 2019la sosyali biraz daha basit geldi (tmciyim bilgileri yapabildim) trde de aman aman bir zorluk farkı göremedim 2019 ile 2020 arasında ama 2019 40ta 40 iken 2020 37de 40 idi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bu senaryoyu bir yerlerden görmüştüm ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X