Şimdi Ara

2020 MSÜ Nasildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
11.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün evde 2018 tytyi çözdüm 135 dk verdim 108.25 net yaptım bugün msüde süre yetişmedi 24 soru yaptım matematikte ya
  • sorular güzeldi, türkçe 25 dk sürdü, mat fen sos toplam 70 dk sürdü 30 dk sürem arttı mattaki boşları hallettim sadece sınıf sorusu boş kaldı. genel olarak iyi geçti diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal dışında önüme 3 4 5 denemesi diyip koysalar farketmezdim sanırım ama yetişmedi :Dddd

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2. Mahmut sorusu filan vardı tarihte bune abe. Fen 10 numaraydı. Türkçe paragraflar biraz zorladı. Bence 345le alakası bile yoktu. Problemler iyiydi geometri zorladı. Matematiği sona bıraktığım için yetişmedi.

• Kolaydı ya

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Inanılmaz bir şekilde aynısını yaptım ama msü de matematikte boşum çok anlamadım ben bu işi

Benim gibi olanlar varmıs :P

• Dün gece 2019 tyt matı çözüp fule yakın yapınca bunda da gaza gelip matematikten başladım içimde patladı :D 25’e kadar aktı gitti de sonrasında sıkıntı yaşadım

Aynı durumdayız hocam evdeki rahatlıktan mıdır bilmiyorum geçen sene sorularını max 50 dakikada yaparken bu sınavda 23 mat çözebildim

• Valla herkes 2018 leri 2019lari supurmus ben o kadar supurmedim ama bu sinavda 2 bosum vardi ikisi de sosyaldi

• Kaliteli bir sınavdı fende zor sorular vardı

• Bu arada yanlış anlamayın da Sosyaline tyt ayarı diyen ya saçma sapan yayınları çözüyordur ya da troll yani ilk soruyu da aynen yazayım.

Hangisi 2. Mahmut döneminde gerçekleşmemiştir ?

2.Soru Türk topluluk desten eşleştirmesi

Din 9.yy da yaşayan alim
    Meleklerin isim görev eşleştirmesi
    Tevazu vb terimler

Coğrafya: türkiyede tektonik oluşumlu ovalar
    Dünya da günlük sıcaklık farkı en az olan 2 bölge
    Haritalarla ilgili işte nitelikle ilgili bi soruydu

• Matta hepsi önceden gördüğümüz soru tarzları olmasına rağmen boşumda çoktu diğerleri normaldi

• Fizik:

1) Elektrik devresi (paralel bağlamanın parlaklığa etki etmemesi)
    2) İş Güç Enerji sürtünmeli sürtünmesi ortam farkı, net iş, kuvvetin yaptığı iş, etki tepki
    3) Işık akısı, noktasal kaynağın yakınsak merceğin odağında bulunması ya da hiç mercek bulunmaması (kavram sorusu gibi)
    4) yakınsak mercek göz kusuru (ismini sormamış olayın mantığını bilmen gerekiyordu (biyoloji değil fizik)
    Yani yine 2 tane optik
    5) 1 harmonik ortalama ile 3 saniyelik gidiş dönüş hızı verilip ortalama hızın sorulduğu soru
    6) Isı sıcaklık - ısı alışverişi olup olmama durumu
    7) 1 tane de çok temel kavram sorusu ( kütle ağırlık farkı ısı sıcaklık farkı )

Kimya:

8) Pv = nRT ama neden bu kadar basit anlamadım 2 tane öncülde sıcaklık celcius cinsinden 2 katına çıkıyor ya da yarıya iniyordu buradan basınç ya da hacim direk 2 katına çıkar yarıya iner diyemmiyorduk çünkü birim Kelvin olmalı. Sadece bu bilgiyle bile çok basitti
    9) Asit-baz sorusu asidik oksit bazik oksit
    10) Kimyanın alt bilimleri
    11) Tepkime türleri ( Çözünme çökelme)
    12) Ozmoz ters ozmoz ilginç bir düzenek vardı. Ters ozmoz bilgisi doğruydu (Bu biyoloji de olabilir hatırlaymadım)
    13) İzotop atomlar vardı hidrojen dötaryum hangileri aynıdır proton sayısı vs. kolay soru
    14) Karışım vardı yoğunluğu farklı sıvılar olan etil alkol su karışımında hangi değerler aynıdır gibi orta düzey

Biyoloji:

15) Kalıtım renk körlüğü kolay soru
    16) Mitokondri kloroplast farkı (AYT sorusu bence çünkü fosforilasyon çeşidine girmiş ama diğer şıklardan da yapılırdı
    17) Virüs sorusu (basit düzey bilgi)
    18)
    19)
    20)

Az sonra devam ederim bunla yetinin bir müddet :smile:

• hatırladığınız kadarıyla cevaplarını da yazar mısınız
  • peau bleue kullanıcısına yanıt
    bayağı hızlı bitirmişsiniz, hangi yayınları çözdünüz şu ana kadar?
  • Türkçe sözcükte-cümlede anlam orta seviyeydi, dil bilgisi kolaydı, paragraf yapısı kolaydı ama paragrafta anlam orta üstü ve çok yorucuydu
  • Ben de dün 2019 MSÜ de 36 mat isaretlememe rağmen bugün 25 isaretledim. Moralim bozuldu. Sınava yakın moral olsun tecrübe olsun dedim ama olmadı cidden kötü oldum yaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: respectable_man

Maske taktınız mı sınav esnasında?
    bizde zorunluydu
  • Mitotik evre sorusu vardı. Profazda olan çekirdeğin erimesi vardı cevap olarak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.