< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2020 Nissan Juke tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (3. sayfa)
-
-
Nick mesaj uyumu.
2020 Nissan Juke ödülünü yine Nissan Juke kazandı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Capturdan güzel ama onunda yenisini gormek lazim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ondeki yuvarlak farlar abarti olmus bozmuş aslında daha nazik olabilirdi gerisini begendim idare eder
-
Önünü beğendim -
250 bini geçer.quote:
Orijinalden alıntı: road35
Ee bunun bize gelişi 200 bin. Güzel valla başkanlıkla şahlanan ekonomi kafası şimdi geldi bana
Sürüşü en çok Suv'a benzeyen Crossover Juke'dur.
Diğer crossoverın neredeyse tamamı yüksek otomobil hissi veriyor.Sırf bu yüzden bile alınır, fiyatından bağımsız olarak.
Şunu anlamıyorum Juke 1’i zaten beğenmedin Juke 2’yi inceleyip kötü yorum yapmak nedir? Senin zaten o defteri kapatıp sevdiğin araçları inceleyip yorumlar yapman daha doğru değil mi? Mesela Corolla hiç benim tarzım değil hiç bi zamanda gidip Corollada neler yeni neler yapmışlar diye de gidip sağa sola abuk sabuk yorumlar yapmadım. Bayıldım ilk kez gördüğümdeki hisler klasik Japon çizgileri Reno katkısıyla yumuşamış ve bir ağırlık katmış sanki.
-
araç ne zaman ülkemize gelecek? -
Gelsede incelesek 2008 alamadık bari buna yönelelim güzel duruyor. Qashqai'nin fiyatlarını göz önünde bulundurursak fiyatlarıda rakiplerine göre daha uygun olacaktır. -
Böcük gözleri yüzünden bence. Yoksa o keskin far yapısıyla bir aracın çirkin olması cok zor. -
uzun zaman sonra başka bir modele benzemeyen, kısmen özgün bir tasarım gördüm -
Yeni Captur'un bütün versiyonlarında arka frenler kampana, en azından yeni Juke nin arka frenleri disk olmuş. -
iç ve dış tasarım olarak tatmin edici geldi. 2008 kafa tutar ama buna -
-
Geçenlerde Nıssan TR yetkilisi açıklama yaptı 'Aslında Eylül 2020'de getirecektik ama pandemi nedeniyle yıl sonuna kaldı' diye, bende 2014 juke vardı, 1.6 cvt, şanzımanı pek sevilmiyordu ama ben memnundum, çift kavrama şanzımanlarda arıza ihtimali veya sıkışık trafikte ısınma gibi durumlar daha sık oluyor, ben şahsen şanzımanın değişmesine sevinmedim, ilk etapta sanırım 1.2 117 ps bir motorla gelecek, keşke motor gücünü daha yüksek tutsalardı, üst donanım paketlerinde bose ses sistemi standart geliyor, umarım TR Nıssan bizi bu gelişmeden mahrum bırakmaz, fiyat için tahminim şuan ki kurlarla boşunun 170.000 gibi, fullunun da 210.000 gibi olması ( %50'lik ötv diliminin üst rakamı),bu fiyatlarla gelirse ben bose'lusunu düşünüyorum kendime...
-
vergiler filan da dahilse fiyatı uygun ama üstüne vergi bayi karını eklersek bunun fiyatı gidip nereden çıkacak.
-
Bu tahmini fiyatlar anahtar teslim, mevcut kurlarla bunun üzerinde fiyatlama gerçekçi olmaz, 250.000 Tl'ye dizel otomatik eat şanzımanlı 8 ileri 570 lt bagaj c5 aırcross varken zor satılır 210'un üzerine, buna 250 derse qashqaı'nin benzinlisini kaça satacak zaten??
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X