Şimdi Ara

2020 Renault Megane tanıtıldı: Hibrit versiyon ve daha fazlası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Megane çok beğeniyordum makyajla birlikte araç daha şık bir görünüme kavuşmuş. Astra'dan sonra bu sınıftaki en şık otomobil eminim yine çok satacaktır. Megane'ın HB kasasını sedandan daha çok beğeniyorum. Tebrikler Renault!!

• Uzaklaşıyoruz dünyadan

• Bu arada 1.3 motor aslında 1.3 değil 1.33 yani 1.6 ile aynı oranda mtv ödeniyor. Bilin istedim

• Megane'da 160 beygir güç üretiyor 1.3 Tce motor ancak Clio'da bunu niye 130'a kırpmışlar? 160 olsaydı düşünmeden alırdım yeni kasa çok hoş gözüküyor çünkü. 160 beygir + 1150 kilo + EDC müthiş olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 4 Şubat 2020; 21:4:38 >
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    İsterse umrunda olsun , satamaz satamıyor zaten.
  • Eskiden bir umut bakardım belki fırsat olur bir kaç seneye iyi kötü bir araba alırım diye bakınıp dururdum piyasaya ne var ne yok diye. Şimdi artık aklımın ucundan bile geçiremiyorum.

• Yeni araçları gördükten sonra ne güzel araç diyorum, 200k üstü fiyatları düşündükten sonra kendi aracıma daha çok bağlanıyorum.
  • hiçbir fark yok. ayrıca 180-200 bin ikinci el fiyatları nedir ya. alan varsa beynini bir kontrol ettirsin.

• Bu aracın neresi makyajlanmış ya aynı işte

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.