Şimdi Ara

2020 Sezon Öncesi Dönem Tanıtımı | Oynanış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• SEZON 10 gelmesin sezon 7 gibi asassin sezonu olacak...
  • şu oyunda tek nefret ettiğim şey... 1 yıl boyunca kasıyorsun, her şeyi oturttum diyorsun ve sonrasında hooop ya oyun ya da şampiyonlar değişiyor.
  • güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

şu oyunda tek nefret ettiğim şey... 1 yıl boyunca kasıyorsun, her şeyi oturttum diyorsun ve sonrasında hooop ya oyun ya da şampiyonlar değişiyor.
    Bak şimdi ustam şöyle düşün.Bu oyun sezon birden beri hep aynı kalsa hiç yenilik hiç değişiklik gelmese sence Max kaç ay oynanırdı?bu bir moba oyunu bu tür oyunlarda değişiklik olmayınca hep aynı değerlerde oynanılınca sıkar bir süre sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Bana da eski bot lane hiper taşıyıcılar geri dönecek gibi geliyor. Özellikle Storm Razor'a gelen %25 crit ile beraber Tristana, Miss Fortune, Varus, Sivir gibi şampiyonlar inanılmaz güçlendi.
    Storm Razor + Infinity Edge + Essence Reaver + (duruma göre; (Runaan, Phantom Dancer, Static Shiv, Rapid Fire Cannon) biri ) ile full crit yakaladığınızda 4 crit eşyanızın 3 tanesinden +Saldırı gücü, 3 tanesinden de + Saldırı hızı alıyorsunuz.
    Bence eski marksman hiper taşıyıcılar dönemi geri gelecek gibi. Tristana zaten acayip popüler olmuştu geçen sezon. Hem bot, hem solo koridorlarda oynanıyordu. Bu değişiklik bu tip Crit şampiyonlarını ciddi güçlendirecek.
  • Isbara I kullanıcısına yanıt
    bilemicem

adamlar sezon 10'un tanıtımını yaparken bile assasinleri ön plana çıkaracağız demişti..

benim sıkıntım çoğu hero hep meta dışı kalması... sezon 7 draktar ve kara hasat alan; kayn rengar, kha ve diğerleri oyunu sırtlıyordu... ap yada diğer ormancıyı almak oyun kaybettiriyordu..
    daha sonra targon ve buhardanlık metası geldi.. bota lulu ve janna almayana sövüyorlardı..

yine belli şampiyonlar ön planda olacak... adam dk 5 dk 2 kill alıyor ardından çarp ve orman itemi olmadan dk 7'de ejder alıyor
    KassadinsCreedyoutube
    YENİ İTEM İLE 7. DK'DA SOLO EJDER ALMAK | SEZON 10: YENİ ZIRH DEŞME İTEMLERİ | KassadinsCreed
    https://www.youtube.com/watch?v=sNbo-CxIEkI

10 sezon başlayacak dengelenmesi 4-5 pacth bulacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Adamlar Assassin metası diyor ama Sterak'ın gücünü azaltıyorlar. Nasıl olacak ki bu iş. Yoksa ben Talon oynamayı çok severim.
    Onun dışında destek eşyası çekenlere artık belirli bir altından sonra ceza gelmesi ve minyon keserek kazandıkları altınların azaltılması yerinde olmuş. Eski Lulu Jana saçmalığı veya güncel Morgana, Pyke vs çekip destekten maç taşımak mümkün olmayacak gibi artık.
    valla o kadar talon oyunu gördüm hiç sterak alanı görmedim... genel olarak assasinlerin sterak aldığını görmedim...

zırh deşme itemlerinin sayısı ve özelliği arttı buda doğal olarak assasin herolara doğrudan etki edecek...
    Ben alıyordum arada. Hem hasar, hem lethality hem de can verdiği için epey faydalı oluyordu. Q + R bastıktan sonra ölmeden çıkabiliyordun. Talonda genelde Black Cleaver tercih ediliyor ama talon W ve Ultisine bonus vermiyor sanıyorum. ("Melee Only")
    O sebeple Sterak tercih ediyorum. Bilmiyorum belki hatalı bir tercihtir ama bende işe yarıyor gibi sanki.

Dediğim gibi hatalı eşya tercihleri de yapıyor olabilirim. Altı üstü "unranked" oyuncuyum yani. Oynamaktan çok izlemeyi seviyorum bu oyunu.

Ancak AP yerine AD hasarın daha öne çıktığı bir sezon olacak gibi. Az önce yukarıda da belirttiğim gibi Storm Razor'a gelen Kritik düzenlemesi de epey değiştiriyor.
    Cog Maw'ın profesyonel alana yeniden dönüşü olabilir bu sezon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara -- 22 Kasım 2019; 10:59:55 >
    karabaltayı yine ad+can ve cdr için alıyorlar, pasisifini talonda kullanmak zor..

genelde talon oyuncuları sihiriçen aldığından sterak tercih etmiyor olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.