< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2020 SONY TV (ANA KONU) (69. sayfa)
-
-
Aralarinda ki tek fark birisi Gri cerceve,digeri siyah cerceve...Ben 9096 tercih ederdim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerden aldınız acaba ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
Ankara Sony center kentpark avm
Teşekkür ettim ama şunuda sormak istedim; neden 9096 ?
quote:
Orijinalden alıntı: dionysos66
Teşekkür ettim ama şunuda sormak istedim; neden 9096 ?Sinematik izlem acisindan Siyah cerceve her zaman daha iyidir, gumus cerceve goze batar...Seyir zevkini bozabilir..
Siyah cerceve de gunduz ya da aksam izlerken,los isik vs farketmez, cerceve yokmus gibi sinematik izlem yaratir..
Her zaman siyah cerceve, benim dusuncem bu yonde..
Hollanda da bir sitede 55XH9505 980 Euro. Nerden baksan 4 bin lira daha ucuz. Yurt dışından bu tvyi alsam acaba garantisi var mıdır ülkemizde. Daha önce böyle bir şey yapan var mı aramızda -
Vergi ve nakliye dahil miydi?
-
Teşekkürler, ve aldım bitti artık hayırlısı elektronik işi birazda şanstır
Merhaba iyi akşamlar. kanallar arası geçiş için kanal listesi var mı televizyonlarda? ben bulamadım
-
quote:
Orijinalden alıntı: dionysos66
Teşekkürler, ve aldım bitti artık hayırlısı elektronik işi birazda şanstırHayirli olsun, gule gule kullanin kazasiz belasiz..
quote:
Orijinalden alıntı: bcetin!Merhaba iyi akşamlar. kanallar arası geçiş için kanal listesi var mı televizyonlarda? ben bulamadım
Kumanda da ki Guide Tusuna basin,liste cikar..
Vergi,nakliye,kdv,otv ayni fiyata gelir...Gumrukten saf fiyatla gecemez...
Yok araba arkasında getirteceğim, getirebilirsem :) -
Yok yok özel araba ile getirteceğim -
quote:
Orijinalden alıntı: tsufulits
Yok araba arkasında getirteceğim, getirebilirsem :)Olabilir..
3 tv arasında kaldım arkadaşlar.
Sony 65xh81969100 tl
Philips pus8505 8200
Lg nano 796 7800 tl.
Lg 796 modeli nasıl bilmiyorum bir kere gördüm sönük karanlık gibi gelmişti ama magaza ayarı mı öyleydi bilmiyorum. Birde Android olmaması apk yüklerken sorun oluyor. İptv falan kullanırken Android iyi olur.
Philips içim çok hantal arayüze sahip diyorlar kanal geçişleri 4 5 sn buluyor.
En mantıklısı sony geliyor ama oda 9000 tl. Arkadaki farkamdeğer mi veya dezavantajları var mı bilmiyorum
-
Arkadaşlar merhaba bende 65XG8096 modeli sony Tv var yakın zamanda Ps5 almayı düşünüyorum bu Tv nin konsoldaki performansı nasıldır acaba ? 2020 Ekim ayının sonlarına doğru 7.700₺ ye almıştım. -
mağazada xh8196 ve xh9096 modellerini karşılaştırırken bu televizyonda tam üstlerinde duruyordu ikisindende çok farklı görüntüsü vardı gerçekten güzel televizyon ama sony bu modele neden hdmi 2.1 özelliğini eklemedi xh9096 modelinde olup xh9505 modelinde olmaması kafa karıştırıyor bu konuda bir bilginiz varmı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X