Şimdi Ara

2020 SONY TV (ANA KONU) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.561
Cevap
54
Favori
139.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şu an için full array olarak alınabilecek en iyi sony tv XH95 serisi midir?

• Merhaba.
    Genel olarak Teknosa ,vatan , Mediamarkt kanallarında %10 kampanyası başlatılmıştır. İlgilenenler olursa İstanbul optimum Mediamarkt mağazasından yardımcı olabilirim. İyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zortak Z kullanıcısına yanıt

bazı kanallar değil ama tüm kanallar yok olmuştu,

son aratarak otomatik güncellemeyide kapattığım şekli ile şimdilik sorunsuz bakalım inşallah da yaşamayız

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrecan emir

Merhaba.
    Genel olarak Teknosa ,vatan , Mediamarkt kanallarında %10 kampanyası başlatılmıştır. İlgilenenler olursa İstanbul optimum Mediamarkt mağazasından yardımcı olabilirim. İyi günler.

Xh9505 ne kadar mesela ? %10 indirimle?

• Emrecan emir E kullanıcısına yanıt

65xh9505 var mıdır, fiyatı nedir hocam?

• Mediamarkt ta 75x modellerinde %10 indirim var. Almayı düşünen varsa yardımcı olabilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 2017 xe8577 4k kullanıyorum x1 çipli alacaklara sony den ve sharptan başkasına para vermeyin önerim paranızı çöpe atmayın. çok daha pahalıları başka markada gördük ama inanın komik diğerleri. renk doğallığı ve ileri teknolojileri ile sony başka birşey. doğada gördüğüm ekranda. bilgisiz kişilerin lafıyla tercih yapmayın .araştırın öyle alın.

• 90 mı 95 mi j beklemek mi ... Tam bi muamma.. karışık kafalar..

• alparslan yagmur kullanıcısına yanıt

J Beklemek pek mantıklı görünmüyor, x90j modeline ait henüz profesyonel bir inceleme bulunmuyor ama bazı test ve görüntüler youtubeda mevcut. Zaten panel konusunda bir değişiklik yok diye biliyorum değişen şey işlemci, yeni xr kullanılıyor. İşlemci aynı panel de olsa çok şey farkettirir ama xr işlemci çok şey farkettirmiş gibi de görünmüyor videolarda.

Ayrıca takip ettiğim için 65" fiyatlarından bahsedeceğim, 65xh9096 modelinin normal fiyatı 14 bin liraydı, yeni çıkacak 65x90j modeli 14binden daha yüksek fiyata çıkacaktır çünkü dolar arttı ve artışa da devam ediyor.(Bunun dışında dolar/euro/sterlin bazında da çıkacak olan j modeli h modellerinin çıkış fiyatından yüksek olacak.)

Tvyi kullanım önceliğiniz oyun konsolu olmayacaksa xh9505 modeli neredeyse her bakımdan daha iyi.

İşlemci ve paneli geçtim kasası, standı ve kumandası bile daha iyi...

Uzun araştırmalar sonucu ben de dün 65xh9505 modelini satın aldım ve gelmesini bekliyorum.

Ancak 65xh9096 modeli de şu anda fiyatı itibariyle oldukça alınası bir model, 11500 lira böyle bir model için "günümüz şartlarında" oldukça makul...

• iyi akşamlar,

65"xh90 veya 65"xh95 tv almayı düşünüyorum. 65"xh90 da karar kılmıştım yorumları okudukça her şey daha da karıştı. bilgilendirebilecek olan var mı? oyun alışkanlığım yok, görüntü kalitesinin net olması TV izleyerek keyif yapmayı istiyorum.

%8 indirim kuponlarından bahsedilmiş yardımcı olabilecek olan var mı acaba?

bu iki tv için alabileceğim minimum rakamları paylaşabilecek olan var mı?(son 3 ayda ekstra indirimlerle şu fiyatlara alınabildi şeklinde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay.s -- 23 Nisan 2021; 0:9:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalay.s

iyi akşamlar,

65"xh90 veya 65"xh95 tv almayı düşünüyorum. 65"xh90 da karar kılmıştım yorumları okudukça her şey daha da karıştı. bilgilendirebilecek olan var mı? oyun alışkanlığım yok, görüntü kalitesinin net olması TV izleyerek keyif yapmayı istiyorum.

%8 indirim kuponlarından bahsedilmiş yardımcı olabilecek olan var mı acaba?

bu iki tv için alabileceğim minimum rakamları paylaşabilecek olan var mı?(son 3 ayda ekstra indirimlerle şu fiyatlara alınabildi şeklinde)

Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum.

Bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• atalay.s A kullanıcısına yanıt

Şu anda kupon var mı bilmiyorum ancak kupon dışı son zamanların en düşük fiyatı şu anda ve şu şekilde ;

65xh9096 11.500 ₺

65xh9505 15.000 ₺

Dün teknosadan 65xh9505 modelini satın aldım, son kapalı kutuyu satın aldım, başka bir ilden gelecek, büyük ihtimalle önümüzdeki hafta kurulumu yapılmış olur. Xh9505 neredeyse her koşulda xh9096dan daha iyi bir model. Zaten kendi web sitesinde de "en iyi 4k lcd'miz" yazdığını görebilirsiniz.

Ancak aradaki 3500 liralık farka değer mi işte orası tartışılır. Benim için değer, sizin için değmeyebilir. Aradaki fark 3500 değil 5000 olsa hiç düşünmez ben de x9096 alırdım...

xh90 ile xh95 arasındaki bariz farkı bu işlerden hiç anlamayan insanlar bile çok net görüyor...xh90 dediğiniz tv 4 yıl önce satışta olan xe90 modelinin kırpılmışı bir tv düşünün 9 segment ama 4 yıl önceki 9 serideki performansı bile tam göremiyorsunuz...4 yıllık işlemci eski modelden daha kötü yansıma smooth gradition gibi kırpılmış bir kaç özellik ve getirdiği sorunlar...hiç şunu düşündünüzmü sony xh90 a hdmi 2.1 koyuyorda xh95 neden koymuyor diye? oda biliyor çünkü xh95 de hdmi 2.1 olsa xh90 modelini kimseye satamaz...

fotolara mümkünse telefondan değil va panel tv yada monitörden bakın iki tv de aynı görüntü modunda

2020 SONY TV (ANA KONU)
    2020 SONY TV (ANA KONU)
    2020 SONY TV (ANA KONU)
    2020 SONY TV (ANA KONU)
    2020 SONY TV (ANA KONU)
    2020 SONY TV (ANA KONU)
    2020 SONY TV (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 23 Nisan 2021; 21:28:17 >

• Ayrıca merak ettiğim bir konu da 65 inç bu televizyonlarda duvara sabitleme aparatı oluyor mu? Ayrı mı almam gerekli , gelen servis sabitleme işlmeni yapar mı? Ayrı alacaksam önerisi olan var mı?
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

Gelen servis sabitleme isini yapar, ayrica aparat almaniz lazim ama saglam biir sey lazim kaliteli..

Ben kullanmadigim icin bilemeyecegim ama kaliteli bir sey alin...

• 9505 de tv üzerinden durduğu metal ayaklar hem sağ/sol uçlarda hem ortada birbirine yakın opsiyonel mi oluyor ben mi yanlış gördüm ? Ünitem 145 cm çünkü ve 65’ de malum 145 cm..
  • xyzabc123 X kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Ben de 95 e kaydım gibi bakalım.
    145 cm bir üniteye koyabilirim sanırım ayaklar orta noktada ayarlanıyor görebildiğim kadarıyla ?
    2-3 mt arası da max mesafem var bakalım..
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    2020 SONY TV (ANA KONU)

Bu gayet sağlam düzgün bi ürün duruyor hocam.
  • Herkese merhaba arkadaşlar.

Lise hayatımdan beri bir foruma yazdığım ilk mesaj olacak heyecanlandım şimdi :)

Uzun süredir tv bakıyorum iyice kafam karıştı artık profesyonellerden yardım alma vaktimin geldiğini düşündüm satıcılar malumunuz yanlış yönlendirme yapıyor.

XH8196 VE XH9096 arasında kaldım. Oyun konsollarıyla işim olmaz. Alacağım tv de uzun süre de gitsin istiyorum. TV yi yoğun kullanırım. Film, dizi ve youtube tarzı kullanım için fiyat farkını vermeye sizce gerek var mı ?

İkincisi online sitelerden alacağım. teknosa ve mediamarktan online tv almak güvenilir mi? Amozanda 400 tl daha pahalı ama onunda satıcı teknolojika diye bir firma ne kadar güvenilir bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.