2020 SONY TV (ANA KONU) (66. sayfa)
-
-
yukardaki gibi kendi malının esiri olan fanboyları kaale almayın o mesajda model üzerinden konuşuldu genelleme yapılmadı ve evet mu9000 modeli q70t modelinden daha iyi bi tv kanıtlar burda...
-
4 yıllık xe90 ile xh90 karşılaştırmasıda burada kırpılan smooth gradition özelliğinden getirdiği problemlerden bahsetmiyorum bile...
-
kısacası xh90 dediğiniz tv 2017 model xe90 modelinin bile gerisinde genel olarak 2018 xf90 modeli zaten daha iyi xh90 modelinden yani sony bu xh90 modeline hdmi 2.1 koyup üst modeli olan xh95 koymayarak ve xh90 ı ps5 tv si diye duyurarark 4 senelik tv yi millete güzelce sattı :) işi bilen adam zaten biliyor xh90 beş para etmez bi tv olduğunuda yukardaki gibi bazı iş bilmez adamlar insanları yanıltıp 4 senelik tv ye para verdiriyor...
-
-
kendisi rencide olunca konuyu bulandırmaya konuyla alakasız şeyler paylaşıp kendi rezilliğini geçiştirmeye bayılır...yukarda durumu görüyorsunuz karar sizlerin...
-
Evet değiştirmeye konuyu bir şey bulamayınca sizlerin alakasız bulandırmaya kendi rezilliğini bayılır :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim mesaj arada kaynadı galiba,tekrar yazma ihtiyacı duydum.
65 xh 9505 almak istiyorum.
Okuduğum kadarıyla daha önce indirim kodu vs. paylaşan arkadaşlar olmuş.
Bu konuda bana yardım edebilir misiniz?
En uygun nerden alabilirim ?
Not:Haziran ortalarına kadar vaktim var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: drmertBenim mesaj arada kaynadı galiba,tekrar yazma ihtiyacı duydum.
65 xh 9505 almak istiyorum.
Okuduğum kadarıyla daha önce indirim kodu vs. paylaşan arkadaşlar olmuş.
Bu konuda bana yardım edebilir misiniz?
En uygun nerden alabilirim ?
Not:Haziran ortalarına kadar vaktim var.
2021 modelleri çıkarsa fiyatlar bir miktar aşağı inebilir, fakat kur yükselirse bir anlamı kalmaz.
Aynen üstadım, şimdi mi alsam yoksa beklesem mi bilemedim.
-
hocam vaktiniz varsa kesinlikle bekleyin xh95 çok satan stoğu erken bitecek bi model değil bundan 2-3 ay kadar önce 65inchi 13bin gibi komik bi rakama düşmüştü yine düşebilir...
-
Arkadaslar herkese merhaba. Mevcut televizyonum 65xh9077 ve urunden memnun oldugum icin pc monitoru olarakta 55" olanini almayi dusunuyorum. 2021 serisini beklemeye deger mi, cok fazla gelistirme olacak mi yoksa doviz kuru benzer ozellikler vs olabilir diye xh90 alip geceyim mi?
Not : Baska marka/model tavsiyesi aramiyorum, ozellikle marka fanatikligi yapanlarin yorumlarini gormezden gelecegim.
quote:
Orijinalden alıntı: RNNNhocam vaktiniz varsa kesinlikle bekleyin xh95 çok satan stoğu erken bitecek bi model değil bundan 2-3 ay kadar önce 65inchi 13bin gibi komik bi rakama düşmüştü yine düşebilir...
Bu uyarınız çok önemli benim için üstadım,madem öyle bekleyip pusuya yatacağım :)
65xh9505 'i dediğiniz fiyatlara alabilirsem harika olur.
-
-
O çizgiler yüksek ihtimalle bir süre sonra tekrar geri gelecek belki tekrar kaybolacak, bir süre sonra tekrar geri gelecek ve bir daha gitmeyecek kalıcı hale gelecek. Aynısı lg led televizyonumda dikey olarak başıma gelmişti, bu şekilde dikey bir çizgi çıkmış bir süre sonra kaybolmuştu. Sonra bir gün yine çıktı 15-20 dk sonra kayboldu, 1 hafta sonra bir daha çıktı ve kalıcı oldu bu kez. Servise danışmanızda fayda var, gerçi servis bu çizgileri kendi görmediği veya bunlar kalıcı hale gelmediği sürece bir işlem yapmayacaktır tahminimce. Fotoğraflamış da olsanız kontrole geldiklerinde görmek isteyeceklerdir bu problemi.
-
Peki hocam ne oldu değiştirdiler mi tv yi sizin?.1.5 aylık daha benim tv garanti süresi içinde yaparsa yapsın hiç olmazsa garantiden değiştirirler belki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam 4.yılda çıktı o çizgi, garantisi bitmişti.
merhaba arkadaşlar,
20 gün önce sony 55xh8096 modelini aldım,
TV de garip bir şekilde kanallar kayboluyor, TV kısmına geçince kullanamıyorum
servis gelip kurdu kanal listesini de USB den yükledi kaç gün geçti bilmiyorum ama bir süre sonra kanal listesi yok kayıp,
forumda konusu var bir arkadaş açmış oradan kanal listesini indirdim yükledim ama olmadı nedense,
TV nin kendisinde aratıp kurdum kanalları sıralamasını falan yapınca USB ye yedek aldım, öyle kullanıyordum birkaç gün sorna garip bir şekilde TV bölümüne girince kanallar açılmıyor,
smart kısmında TV yazan bölümde son kullanılan kanalların üstüne gelince küçük ekranda kannal çalışıyor ama TV kısmına girince açılmıyor, siyah ekran öylece kalıyor,
ayarlardan kanal listesine giriyorum kanallar var ama TV bölümünde hiçbirşey yok, USB ye ettığım yedekten kanalları tekrar yükledim dünden beri kullanıyorum bakalım tekrar kanallar gidecek mi,
sizlerinde böyle bir şey başına geldi mi acaba, ne yapmam gerekir servisi mi çağırsam yoksa başka bir yöntemi var mıdır.
Teşekkürler,
-
herkese selam.
Kesinlikle oyun oynanmayacak, film ve eurosport seyredilecek bir tv modeli için,65 xh 8196 modeli sizce fiyat-performans açısından uygun mudur?
Özellikle bir süredir bu modeli kullanan arkadaşların şu ana kadar ki memnuniyet durumları nelerdir?
Ya da benzer fiyat aralığında olup önerebileceğiniz farklı bir model var mıdır?
Şimdiden teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan 1910 -- 21 Nisan 2021; 9:20:4 > -
Sizin tv'ye özel değil, bilinen bir bug, yıllardır düzeltmiyorlar, sanırım sinyal gücü düşen kanalları bize iyilik olsun diye temizliyor......
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X