Merhaba arkadaşlar,
2019 Fiat egea sedan urban plus aracım için H7 led arayışım var,
aracın kısaları mercekli H7 uzunlar normal H7 ampul,
biraz araştırma sonu photon markası önüme çıktı,
kısa farlar için milestone katana H7 ile ultimate H7 ampuller var fiyat olarak arada internetten alırsam 600 TL gibi fark var, (ULTİMATE 1.200 - MİLESTONE 1.800)
burada bir elektrikçi, ultimate için 1.500, milestone için 1.700 dedi, gerçi onunda elinde yok 1 haftaya kadar gelir o zaman takarız dedi.
şimdi dostlar önerileriniz nedir kısa için hangi marka model, uzun için hangi marka model almamı tavsiye edersiniz.
Merhaba arkadaşlar,
Dikey bir süpürge arayışım var,
öncelik aklıma ilk gelen marka Dyson dı (V15 veya Gen5 modellerine baktım)
sonra forumda konular içerisinde Samsung jet85 modelini tavsiye yorumları okudum
biraz daha araştırınca Samsung Bespoke modelini gördüm (mop ve çöp haznesi olan modelleri)
Dyson da güzel bir indirim yakalayamadım V15 en düşük 20K ya düştü onda da koltuk yatak başlığı yoktu onuda sonradan alsam rakam 22K yı geçiyor,
Sonrasında 10K - 11K civarına Samsung jet 85 modelini incelemeye başladım, videolarda ve forum yorumlarında herkesin tevsiyelerini gördüm,
Bespoke ise kasım indirimlerinde 19K civarına düştü, ilk aldım ama ertesi gün siparişi iptal ettim. (19K buna veriyorsam Dyson alırım dedim kendi kendime)
Samsung sitesinde öğrenci indirimi muhabbetlerini duydum hemen kayıt yaptım (çocuğun öğrenci belgesi ile)
buradan sonrası çok garip tabi :)
samsung sitesinde öğrenci indirimine ilaveten birde %15 indirim kodum var ve alabileceğim ürünlerin fiyatları aşağıdaki gibi oluyor,
JET 85 : 8.900
BESPOKE : 12.600 (Beyaz olan - mop başlığı yok tek batarya temizleme ünitesi var)
BESPOKE : 16.000 (Siyah olan - mop başlığı var çift batarya temizleme ünitesi var)
(BESPOKE BEYAZ VE SİYAH OLAN MODELLERİN EMİŞ GÜÇ DEĞERLERİ AYNI)
şimdi ben bunların içerisinden siyah olan modeli 16.000 e aldım ama mop özelliğini çok kullanırmıyım bilemedim açıkcası, beni cezbeden çift batarya olması idi
siz benim yerimde olsaydınız yukarıdaki modellerden hangisini alırdınız
aklımın bir ucunda hep Dyson var, marka reklamından mıdır bilmiyorum. ama Dyson a da 20K nın üzerinde bir fiyat vereceğim, o kadar da para vermek istemiyorum,
ürün bugün kargodan geldi daha açmadım açmadan diyorum acaba beyaz olan modeli 12.600 e onu mu alsam kafam karma karışık, bir an önce çözmek istiyorum, çünkü bu düşüncelerimden hanımın haberi yok :)
acil bir çözüm amaçlı siz değerli forumdaşların önerilerine tecrübelerine istinaden yorumlarınıza ihtiyacım var,
şimdiden teşekkürler,
Merhaba arkadaşlar,
Evliliğimin 9. yılında çok şükür 4. ütüyüde hakkın rahmetine kavuşturduk.
bazı insanlar burada yazıyor veya dışarıda duyuyorum 10 yıldır aynı ütü 15 yıldır aynı ütü bir bilseniz onlara nasıl imreniyorum.
hayır biz niye bu kadar uzun süre kullanamıyoruz anlamadım, bizcde mi sorun
3 - 3,5 yıldır kullandığımız tefal fv9726 model ütü aniden ısıtmamaya başladı servise gönderdim, içinde su tutmaktan tabanı gitmiş dediler,
inanın içinde 1 gr bile su tutmadık bu zamana kadar birde 3,5 yıldır falan kullanbdığım ütüye 7 yıldır kullanılmış demişler hayır anlamıyorum bu servisdekiler ne kullanıyor
taban için 390 TL istediler, 390 ona vereceğime yeni ütü alırım dedim,
dedim ama beğendiğim ütüler 800 - 1.000 arası, bu kadar para verince biraz daha verip kazanlı alayım bari dedim, hanımı ikna ettim bakalım,
o model bu model derken alınabilecek ütülere bakınca 2.000 - 3.000 arası bir fiyata çıktım,
biz haftada 1,5 saat hatta bazen daha fazla ütü yapan insanlarız, işim gereği devamlı gömlek giyerim, hanımda çalışıyor hal böyle iken evde eşofmanla oturan insanlardan değiliz :)
sizlerden tavsiyer bekliyorum 1.000 TL civarına normal bir ütü mü alsam 2.000 ve üstüne kazanlı mı alsam alacağım ütrünün uzun çmürlü olması benim için çok önemli
tabi birde marka olayı var hangisini alsam bilemedim,
kazansız ütülerde philips GC5032 (900 TL) - GC5037 (1.100 TL) modelleri var
kazanlı olarak da yine philips GC8962 (2.100 TL) - GC9682 (3.200 TL)
bu modeller öyle afaki şekilde baktığım modeller daha önceki ütümünde tefal olmasından dolayı açıkcası tefale karşı içimde hep bir soğukluk oluştu o yüzden tefalin modellerini çokda incelemedim.
yukarıdaki fiyatlar malum internet sitesinden aldığım fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı bu civarda sizlerinde önerebileceği başka marko model vs. var ise mutlu olurum.
55UN81006 - 55XH8077 - 55TU8500 TV TAVSİYE
merhaba arkadaşlar,
uzun süredir tv araştırmasındayım
aklıma sinen bir kaç tane model var ama bir türlü karar veremedim sizlerin yardımına ihtiyacım var,
lg 55un81006 - media mark da kupon vs. ile şu an 5.750 ye alınıyor (akıllı kumanda ve kumandada sayı tuşlarının olması tercihlerim arasında, birde ekrana dokunca renk kaybı olmuyor bu bana ekrana gelecek darbelerde sağlamlık hissi veriyor.)
samsung 55tu8500 ve 55tu8000 - media mark da kupon vs. ile sırayla 6.050 - 5.650 ye alınıyor (inçe çerçeve kasa inceliği tercih sebebim. kumandasını sevemedim sayı tuşu yok)
sony 55xh8077 - media mark kupon vs. ile 5.750 ye alınıyor (kasa rengi güzel, kumanda sayı tuşları var, android olması avantaj mıdır bilemiyorum ama herkes androsi iyi diyor)
bu ürünler arasında şimdi gidip geliyorum, daha çönce philips 58pus8508 ve tcl 55c715 vardı bunları eledim. philips çerçeve kalınlığı tcl ise kalite bilemediğimden dolayı.
kullanımım tv nin kendi uydusundan kanal izleme ilerisi için oyun olabilir ama öyle profösyenelce değil tabi oğlumla oynarım 7 yaşında oğlum var o da istiyor
çok fazla para vermek istemiyorum o yüzden biraz çabuk karar vermem lazım indirim kuponları 2 günlükmüş.
tavsiyelerinzden dolayı şimdiden teşekkür ederim.
|
|
chrome uyarı penceresi
|
candy crush saga kayıt yeri
|
2.3.5 mms gönderemiyorum
|
MMS GÖNDEREMİYORUM ALAMYORUM NEDEN ACABA?
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.431
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 30.004 (Bu ay: 1.613)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 173 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar