merhaba arkadaşlar, uzun süredir tv araştırmasındayım aklıma sinen bir kaç tane model var ama bir türlü karar veremedim sizlerin yardımına ihtiyacım var, lg 55un81006 - media mark da kupon vs. ile şu an 5.750 ye alınıyor (akıllı kumanda ve kumandada sayı tuşlarının olması tercihlerim arasında, birde ekrana dokunca renk kaybı olmuyor bu bana ekrana gelecek darbelerde sağlamlık hissi veriyor.) samsung 55tu8500 ve 55tu8000 - media mark da kupon vs. ile sırayla 6.050 - 5.650 ye alınıyor (inçe çerçeve kasa inceliği tercih sebebim. kumandasını sevemedim sayı tuşu yok) sony 55xh8077 - media mark kupon vs. ile 5.750 ye alınıyor (kasa rengi güzel, kumanda sayı tuşları var, android olması avantaj mıdır bilemiyorum ama herkes androsi iyi diyor) bu ürünler arasında şimdi gidip geliyorum, daha çönce philips 58pus8508 ve tcl 55c715 vardı bunları eledim. philips çerçeve kalınlığı tcl ise kalite bilemediğimden dolayı. kullanımım tv nin kendi uydusundan kanal izleme ilerisi için oyun olabilir ama öyle profösyenelce değil tabi oğlumla oynarım 7 yaşında oğlum var o da istiyor çok fazla para vermek istemiyorum o yüzden biraz çabuk karar vermem lazım indirim kuponları 2 günlükmüş. tavsiyelerinzden dolayı şimdiden teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 30 Mart 2021; 13:29:34 > |
55UN81006 - 55XH8077 - 55TU8500 TV TAVSİYE
-
-
samsungun tu modellerinden uzak durun hocam alınacak tv ler değiller
-
quote:
Orijinalden alıntı: RNNNsamsungun tu modellerinden uzak durun hocam alınacak tv ler değiller
açıkcası samsung tu serisine bende ısınamadım
LG ile SONY arasında gidip geliyorum ama hangisi daha kullanışlı ve uzun ömürlü olur bilemedim
-
hocam ips panel benim tarzım değil ama performans olarak hangisi derseniz xh80 un81 modelini ezme ezer :) xh80 deki parlaklığı renkleri vs diğer marka ips lerde bulamazsınız mağazada inceledinizmi bilmiyorum ama bi bakın derim ips panel alacaksanız
-
anladım hocam bir ara bakayım ben o zaman
-
2013 yılından beri webos işletim sistemli 42" LG TV kullanıyorum. Çok şükür hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Büyük ekran istediğim için TV arayışına girdim. Bahsettiğiniz LG Ve Sony XH8096 modelleri arasında kaldım. Ama android olduğu için Sony tercih ettim. Çok memnunum. Kullanımı çok rahat ve eski webosa göre çok çok hızlı. Yeni webos da hızlıdır belki ama yine de android sistemin yerini tutmaz. Sony kesinlikle tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam selamlar karar verip aldınız mı acaba?
Bende LG kullanıyorum 10 yıldır. ve IPS LG olsun istiyorum. web os vb şeylerden çok memnunum. Nanolara baktım fakat edge ledler deki film dizilerde karanlıklardaki ışık patlamaları beni soğuttu. O yüzden direct led IPS LG 81006 bulabildim sadece. tasarımı da hoşuma gitti ama. Siz hangi modelde karar kıldınız acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: EkkkoooHocam selamlar karar verip aldınız mı acaba?
Bende LG kullanıyorum 10 yıldır. ve IPS LG olsun istiyorum. web os vb şeylerden çok memnunum. Nanolara baktım fakat edge ledler deki film dizilerde karanlıklardaki ışık patlamaları beni soğuttu. O yüzden direct led IPS LG 81006 bulabildim sadece. tasarımı da hoşuma gitti ama. Siz hangi modelde karar kıldınız acaba?
merhaba
ben tercihimi sony den yana yaptım 55xh8096 modelini aldım,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X