Şimdi Ara

MMS GÖNDEREMİYORUM ALAMYORUM NEDEN ACABA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir de birşey sorcam ben bu zaman kadar kurduğum romların hiçbirimde mms gönderemedim ve de alamadım sorun neden kaynaklanıor acaba
    .32 ve .35 karnellerde denedim ama olmadı nedense yapılması gerekn özel bi ayarmı yoksa kurulması gereken bir programmı var

vodafone hattındada aynı türkcel de de

acaba MIUI 2.4.20 ProjectX V1.1 "Kernel32" romundada bu sorun varmıdır yada benim yanlış veya yapmadığım birşeymi var ayar olarak falan vodafone ve türkcel telin desteklediği ayar bulunmamaktadır diyor sms lerde

yardımcı olcak biri varsa sevinirim

teşekkürler...

• Apn turkey yükle marketten. Bi daha da bu tür sorular için konu açmayın, forumberin açtığı konunun altından sorun!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5.gb

Apn turkey yükle marketten. Bi daha da bu tür sorular için konu açmayın, forumberin açtığı konunun altından sorun!

oyle bi konu bulamadım hocam kusua bakmayın görseydim açmazdım zaten
    link atabilirmisiniz

teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

Hocam erişim noktaları altından eğer hattınız turkcell ise turkcell mms olan bölüme girin ve 9201 olan yeri 8080 yapın ve mobil veriyi aktif edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5.gb

Apn turkey yükle marketten. Bi daha da bu tür sorular için konu açmayın, forumberin açtığı konunun altından sorun!

oyle bi konu bulamadım hocam kusua bakmayın görseydim açmazdım zaten
    link atabilirmisiniz

teşekkürler...

Konuya mesaj yazmışsınız nasıl bulamadığınızı anlayamadım. Şu an huawei başlığı altında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.