Şimdi Ara

IP Adresim niye ankara gözüküyor???(izleniyormuyum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
8.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.ip2location.com/ sitesinden ip adresime ne zaman baksam sürekli ankara çıkıyor. diğer ip den adres tespit sitelerinde de ankara olarak gözüküyor ama arkadaşımın ip sine bakınca doğru ili gösteriyor istanbulda oturuyorum ama ip adresim ankara diye çıkıyor. neden böyle olabilir. telekomu aradım o baktığınız siteler yanlış bilgi veriyordur dediler nasıl düzeltirim bu durumu

• quote:

Orjinalden alıntı: Cannabis

arkadaşlar
    http://www.ip2location.com/ sitesinden ip adresime ne zaman baksam sürekli ankara çıkıyor. diğer ip den adres tespit sitelerinde de ankara olarak gözüküyor ama arkadaşımın ip sine bakınca doğru ili gösteriyor istanbulda oturuyorum ama ip adresim ankara diye çıkıyor. neden böyle olabilir. telekomu aradım o baktığınız siteler yanlış bilgi veriyordur dediler nasıl düzeltirim bu durumu

telekomdakiler doğru söylemiş.

• ama mesela başka arkadaşlarımın ip lerine bakıyorum o siteden istanbulsa istanbul izmirse izmir yani onların ip lerini doğru gösteriyo siteler ama benimkisi sürekli ankara???
  • şimdi o tarz sitelerin çalışma mantığı şöyledir. ellerinde bir veritabanı var. bu veritabanında ip bloklarının hangi ülkede, hangi mahallede hangi operatöre bağlı olduğu kayıtlıdır. muhtemelen sizin aldığınız ip deki bilgiler yanlış girilmiştir. olay bundan ibaret.
  • ama modemi kapatıp açıyorum ip değişiyo siteler yine aynı gösteriyo hep mi ankaradan ip alıyor modem ??
  • ???????????
  • ankaradan ip almıyor, sadece dediğim gibi olay tamamen ip2location la ilgili bir sorundur. rahat ol sen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu internet adamı paranoyak eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: sersiler

Bu internet adamı paranoyak eder

• ben baktım izmirdeyim sitede izmir yazıyor.
    yok yok kesin telekomdan
    varsın ankara gözüksün ne olacak hem daha ii birisi seni bulmaya kalksa bulamaz.
  • Normaldir benimde yakın bir zamana kadar Tekirdağdı şimdi ise sadece turkiye yazıyorlar 78.180 aralığı
  • Ip adresleri Ripe.net adlı amsterdam merkezli bir yerden alınır tabi avrupada böyle. IP ler alınırken Ripe.net whois bilgilerini doldurması için servis sağlayıcıya form yollar türk telekomda atıyorum 10 tane blok aldıysa hepsine üşendiği için direk ankara olarak kaydeder ve ipleri tüm Türkiye'ye yayar.

• quote:

Orjinalden alıntı: jackal971

ben baktım izmirdeyim sitede izmir yazıyor.
    yok yok kesin telekomdan
    varsın ankara gözüksün ne olacak hem daha ii birisi seni bulmaya kalksa bulamaz.

Tuvaletin deliğinden bile bulurlar bundan hiç şüphen olmasın

• Yahu beyler benim de artık Ankara gözüküyor İstanbulda olmama rağmen buda oyunlarda Ankara serverlarına girmeme zorluyor yani istanbuldaki bi arkadaşımın serverına gırınce ping tavan yapıyor lütfen yardımmm ^!!!!
  • izleniyorsun. kesin olarak. telekomu aramak vs hikaye. çeşitli ağlarda bu durumlara rastlamaktayız. insanları görüşlerine ve amaçlarına göre takip etmekteler. bağlantınız ankara üzerinden yönlendiriliyor. bu sayede seyrüseferi amaçlarına göre denetleyebiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regulation

Yahu beyler benim de artık Ankara gözüküyor İstanbulda olmama rağmen buda oyunlarda Ankara serverlarına girmeme zorluyor yani istanbuldaki bi arkadaşımın serverına gırınce ping tavan yapıyor lütfen yardımmm ^!!!!

6 yıllık konuyu hortlatmanın mantığı nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cannabis C kullanıcısına yanıt
    :)) bu paronayaklık fena. Ajan filan değilsen kimse izlemez yahu :)http://www.lookips.com dan kontrol etmeyi dene bir de. En iyi beri tabanı bu adamlarda. Defalarca denedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bypratix

:)) bu paronayaklık fena. Ajan filan değilsen kimse izlemez yahu :)http://www.lookips.com dan kontrol etmeyi dene bir de. En iyi beri tabanı bu adamlarda. Defalarca denedim.

Haklısın. Bende bugün aynı sorunu yaşadım bir baktım ip adresim California. Bi an havalı hissettim sonra korktum. Nereye girsem aynı ip adresi. Senin verdiğin adresten ip bu sefer türkiye yi gösterdi

• Yardimci olabilecek birilerine ihtiyacım var.
    K.marasta otuyorum internet adresim ve ip adresim sürekli adana görünüyor.
    Modemi resetliyorum açıp kapatıyorum hiç bir fark yok hep adana .
    Herhangi bir adres aradığımda mutlaka k.Maraş diye yazmam gerekiyor.

Hava durumu yazıyorum adana
    Banka arıyorum adana
    Gecen gun hamburger siparişini adana ya vermişim.

D smart fiber internet kullanmaktayim.Bu durum nasıl düzelir

Lütfen yardımcı olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.