Şimdi Ara

Galatasaray.Net” Uzantılı E-Mail Adresleri Artık Kullanımda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Galatasaray.Net” Uzantılı E-Mail Adresleri Artık Kullanımda...

“Galatasaray.Net” Uzantılı E-Mail Adresleri İçin Ön Kayıtlar Başlıyor!

Sarı kırmızılı taraftarlarımıza özel olarak Yandex teknolojileri ile hazırlanan “Galatasaray.net” uzantılı e-mail adresleri için ön kayıtlar bugün başlıyor!

İlklerin ve enlerin kulübü Galatasaray ile Türkiye’nin arama motoru Yandex arasında geçtiğimiz aylarda imzalanan ve “Bir spor kulübü ile bir arama motoru arasında ilk defa imzalanan stratejik işbirliği anlaşması” olma özelliğini taşıyan anlaşmayla taraftarlarımız, Yandex teknolojileri sayesinde “galatasaray.net” uzantılı e-mail adresine sahip olacak. 22 Kasım 2012 Perşembe günü (bugün) itibariyle ön kayıt yaptırarak galatasaray.net uzantılı e-posta adresine sahip olacak taraftarlar, Yandex’in üstün teknolojik altyapısı sayesinde sınırsız kapasiteli e-posta kutularına sahip olacak ve 3GB’ye kadar boyutta dosya iletileri gönderebilecek.

Hiçbir bedel ödemeyerek galatasaray.net uzantılı e-posta adresine sahip olmak için siz de hemen ön kayıt yaptırmaya başlayın!

www.galatasaray.net

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15130.php
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• dolmuş bir çoğu daha dakikasında girmiştim.tek kelimelik isimler belki de engellenmiştir
  • Kayıt ol'a tıkladıktan sonra gelen kayıt kısmında uzantı @yandex.com olarak gözüküyor... Nasıl yapılıyor ki ön kayıt?
  • Valla yalan yok bende yapamadım

Direk yandex uzantılıya yönlendiriyor
  • Ben ne olur ne olmaz diye aldım ama sonu yandex oldu:)

hiç te birsey anlamadım:)
  • başlık yetersiz biraz, herkes aynı soruyu sormuş.şu resimide eklerseniz daha iyi olur.

Galatasaray.Net” Uzantılı E-Mail Adresleri Artık Kullanımda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 harfli yandex mailim var, bu çook süper oldu benim için
  • bir bit yeniği var sanki. yandex yandex aldırıp öyle kalacak gibi
  • Aldık bakalım :) 1 ay sonra falan uzantısı galatasaray.net olacakmış...
  • yav ön kayıt falan hikaye, 1 ay sonra hizmete geçilecekmiş.

mesela, sen mevcut @yandex.com hesabının sonuna cn , tr , ru istediğini yaz gene kabul etmektedir.bu durumda fenerli adamda bu uzantıyı kullanabilir yani ön kayıt bir reklam politikası.(bu düşüncelere mevcut hesabında kullanılacağından vardım nereden anlayacaklarki GS taraftarı olduğumuzu)
  • Gmail dururken zor kullanırım. yine de ad soyadımı kullanarak bir tane aldım
  • Dün konusunu açacaktım, unutmuşum.
  • Bende diyorum bu niye direk yandexe baglaniyor. Sonradan eklenecekmis. Hepimizin Galatasarayli olduğunu nasil anlayacak bu adamlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrullah_88

Bende diyorum bu niye direk yandexe baglaniyor. Sonradan eklenecekmis. Hepimizin Galatasarayli olduğunu nasil anlayacak bu adamlar?

İsteyenin ki galatasaray.net olacak zaten. Onlar anlamayacak sen belirteceksin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: Emrullah_88

Bende diyorum bu niye direk yandexe baglaniyor. Sonradan eklenecekmis. Hepimizin Galatasarayli olduğunu nasil anlayacak bu adamlar?

İsteyenin ki galatasaray.net olacak zaten. Onlar anlamayacak sen belirteceksin...

Ok. Tesekkürler hocam.
  • mail adresine girin ...@galatasaray.net yazıyor ayarların üstünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Spock

mail adresine girin ...@galatasaray.net yazıyor ayarların üstünde

Emaili dün aldimda, yeni gördüm. Nick@Galatasaray.net yaziyor. Degismis 1 günde.
  • Benimki halen yandex.com gözüküyor
  • Önceden var olan yandex hesabını da GS.net yapabiliyor muyuz? Ben nick'i almaya çalıştığımda zaten kullanımda demişti.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.