55 Bin Km Kullandığım Lastik
05/20 Üretimli
225/45 R17 Ölçülerinde
Continental EcoContact 6 (94V XL)
Yakıt Tüketim Sınıfı : B
Yağışlı Tutunma/Fren Sınıfı : A
Gürültü : 72 DB
Almayı Planladıklarım (3 Seçenek):
Falken Azenis FK520 (94V XL)
Yakıt Tüketim Sınıfı : A
Gürültü : 69 DB
(Üretim Yılı: 2024)
En pahalı fakat hem en kaliteli hem de aracın üzerindeki ebat ve hız/yük endeksi bakımından birebir uygun seçenek.
Nexen N'Fera Sport (91Y)
Yakıt Tüketim Sınıfı : B
Gürültü : 69 DB
Fiyat/Performans olarak en iyi seçenek gibi görünüyor.
Continental PremiumContact 7
Yakıt Tüketim Sınıfı : C
Gürültü : 71 DB
Nexen'den pahalı fakat yakıt tüketimi ve ses seviyesi daha yüksek.
Aracım Egea Hatchback (Lounge Plus-2020)
Ruhsatta belirtilen Net Ağırlık: 1376 Kg.
Bu sebeple 91Y lastik kullanmamda bir sakınca olmadığını düşünüyorum.
94V XL ile 91Y lastiklerin arasındaki avantaj/dezavantajlar nedir çok vakıf değilim.
Y (300 km/h) hız sınırı olarak tanımlanıyor, zaten aracın max. gideceği 200 km. Bu noktada sorun yok Y bile fazla yani.
615Kgx4 lastik olarak düşününce 2460 Kg'ye kadar yük taşıyabilme kapasitesi sağlıyor. 1376 kg 4-5 Kişi + Bagajlar düşünüldüğünde bence bu kapasiteyi aşma ihtimalimiz de çok düşük.
5 yıl yaz-kış güvenle kullanabileceğim hangi lastiği tavsiye edersiniz? (en azından üzerindeki lastik kadar beni memnun edecek)
91Y ile bildiklerimin dışında söyleyebileceğiniz bir şey varsa öğrenmek isterim.
Teşekkürler.
Samsung 50NU7400 Ekranda Beyaz Leke
Merhabalar, bu akşam tv de daha önce olmayan bir sorun farkettim. Alt orta kısma yakın biri sağda biri solda 7-8 cm boyunlarında dikey ve ekranın diğer kısımlarına göre daha açık renk lekeler oluşmuş. İki küçük çocuğum var ve pleksi ekran koruyucu var tvnin üzerinde. Görsellerini ekliyorum. Bu sorun nedir? Nasıl çözülebilir? Yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar, ben de g300s kullanıyorum ve memnunum lakin sol taraftaki fonksiyon tuşlarım kırılmış. Elinde arızalı g300s olan varsa Ankara içi elden alabilirim veya il dışından kargo ile gönderebilir misiniz acaba? teşekkürler.
|
Allah rızası için bir araba :)
|
|
MSI GE72VR 7RF Apache Pro & XPG Spectrix S40G SSD Problemi
|
MSI GE72VR 7RF Apache Pro & XPG Spectrix S40G SSD Problemi
|
Minimum maliyetli ITX tavsiyesi
|
Fotoğrafçılık için Monitör Tavsiyesi
|
Tıklayın, Dükkanımı DoLaşın!
(Eski Nick : ELeCtRiCkChi) Sorunsuz Alışverişlerim : [C_a_N_e_R], ProCode, coolti, PRDN, oardicli, kieslowski, cank1981, yufak, DemirAtlı, mefabilgisayar_trb, aLPaSLaN07, cgdincer, visor, Technics, ozan387, DHHarezmi, dolphiny, 50joe, MurNesPc, drekeskin, -Juhziz-, oguzhan, kal_sau, ahmsen, asker1695, vjugur, cyborg_213, aliozkankaya, karma999 Uzak Durun (Dolandırıcı) : LaGaLuGa2009 (Mehmet ÜNLER - Denizli) |
"Ne Kadar Bilirsen Bil, Anlattıkların; Karşındakinin Anlayabildiği Kadardır..." "Hz. Mevlana." |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.522
İkinci El Bölümü Mesajları: 251
Konularının görüntülenme sayısı: 28.912 (Bu ay: 551)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 753 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware