Şimdi Ara

Galatasaray.Net” Uzantılı E-Mail Adresleri Artık Kullanımda... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kayıt oldum ama şimdi galatasaray.net olmadı ?
  • calismiyor
  • @galatasaray.net olarak girdim girdi ama
  • Henüz test aşamasındaymış beyler.
  • tekrar yandex.com haline gelmiş mailler sanırım
  • nerden alıyoruz link falan yok mu bunun anlamadım ben? İsmimle alıcam ama nasıl olcak bu iş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Munky Online

nerden alıyoruz link falan yok mu bunun anlamadım ben? İsmimle alıcam ama nasıl olcak bu iş ya

çözdüm ya tamam
  • Galatasaray.net ten mail adresi aldim az once. Galatasaray.net ten giris yaptim fakat mail gonderdigimde yandex olarak cikiyor. Galatasarsy.net olarak mail alamiyorum enteresan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavaştan düzelecek arkadaşlar hepsi. Demek ki zaman alıyor bu işler...
  • İlerde olacak diyorlar galatasaray.net
  • Bir turlu olmadi buda
  • Galatasaray.net ten sadece yandex maile giris yapiliyor. Mailler yandex olarak gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu aldırdılar o kadar maili bizlere. Galatasaray.net uzantılı olarak gönderince hata oluyor. Zaten Galatasaray.net'ten giriş yapınca otomatikman @yandex.com oluyor.
  • Valla geçenlerde .....@galatasaray.net yapınca giriyodu. Ama şimdi öyle hiç girmiyo üstüne bide ......@yandex.com olmuş

Bekleyelim bakalım :)
  • ÖNEMLİ! Sarı kırmızılı taraftarlarımıza özel olarak Yandex teknolojileri ile hazırlanan “Galatasaray.net” uzantılı e-mail adresleri 17 Ocak 2013 Perşembe günü itibariyle aktif oluyor!www.galatasaray.org/kulup/haber/15761.php
    http://galatasaray.net/
  • Şu an gayet sorunsuz çalışıyor arkadaşlar. Mailler sıkıntısız gidiyor geliyor, ayrıca @yandex uzantılı olarak göndersenizde geliyor @galatasaray.net uzantılı göndersenizde geliyor bu çok iyi olmuş daha önce kaydolunan sitelerin falan mailleri e-mail adreslerinizi güncellemenize gerek kalmadan gelmeye devam edecek.
  • Az önce üye oldum ama sağ üstte xxxxx@yandex .com olarak gözüküyor
  • Hadi hayırlı olsun arkadaşlar. Çok iyi oldu ya
  • denemesini yaptım şimdi çok mutlu oldum
  • aha olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.