Şimdi Ara

Hotmail'e ve Outlook'a giremiyorum. Sayfa açılmıyor. (detaylar önemli...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta da belirttiğim gibi Hotmail'e ve Outlook'a giriş yapamıyorum. Google Chrome ve İnternet Explorer tarayıcılar sayfayı açmıyor. Bazı detaylar vermek istiyorum.

a) Windows 10 işletim sistemli laptop kullanıyorum.
    b) Bilgisayarımda Hotmail ve Outlook sayfaları şirketin wifi ağına bağlıyken açılıyor.
    c) Bilgisayarımda Hotmail ve Outlook sayfaları cep telefonumun wifi ağına bağlıyken açılıyor.
    ç) Evdeki veya işyerindeki wifiye bağlıyken cep telefonumdan Google Chrome ile Hotmail ve Outlook sayfalarını açabiliyorum.

d) Bilgisayarımda Hotmail ve Outlook sayfaları evdeki wifi ağına bağlıyken açılmıyor.
    e) Evimdeki modemi resetledim. Sonuç aynı. Sayfalar açılmıyor.

Wifi'de sorun olsa cep telefonumdan giremem. Tarayıcıda sorun olsa şirketteyken de çalışmaz. Aklım almadı gitti.
    Nereyi, hangi ayarı kontrol etmem gerekiyor.
    Yardımcı olursanız memnun olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hotmail ve Outlook'a Giriş Sorunları: Nedenleri ve Çözümleri

Hotmail ve Outlook, dünyanın en popüler e-posta hizmetleri arasında yer almaktadır. Ancak, kullanıcılar bazen bu platformlara erişmekte sorunlar yaşayabilirler. Bu sorunların en yaygın nedenlerinden biri, sayfanın açılmamasıdır.

Hotmail ve Outlook'un Açılmamasının Nedenleri:

• Sunucu Sorunları: Microsoft sunucularında bakım veya kesintiler yaşanması, Hotmail ve Outlook'a erişimi engelleyebilir.
    • Ağ Bağlantısı Sorunları: İnternet bağlantınızın zayıf olması veya kopması, sayfaların yüklenmesini engelleyebilir.
    • Tarayıcı Sorunları: Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncel değilse veya eklentiler sorunlara neden oluyorsa, Hotmail ve Outlook'a erişimi engelleyebilir.
    • Güvenlik Duvarı veya Antivirüs Yazılımı: Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımı, Hotmail ve Outlook'un açılmasını engelleyen yanlış ayarlara sahip olabilir.
    • Hesap Sorunları: Şifrenizin yanlış girilmesi veya hesabınızın askıya alınması, giriş sorunlarına neden olabilir.

Hotmail ve Outlook Açılmama Sorunlarını Çözme:

• Sunucu Durumunu Kontrol Edin: Microsoft'un sunucu durumu sayfasını ziyaret ederek sunucularda herhangi bir sorun olup olmadığını kontrol edin.
    • Ağ Bağlantınızı Kontrol Edin: İnternet bağlantınızın aktif ve kararlı olup olmadığını kontrol edin.
    • Tarayıcınızı Güncelleyin: En son tarayıcı sürümünü kullandığınızdan emin olun.
    • Eklentileri Devre Dışı Bırakın: Hotmail ve Outlook'a erişmeyi engelleyebilecek tarayıcı eklentilerini devre dışı bırakın.
    • Güvenlik Duvarı Ayarlarınızı Kontrol Edin: Güvenlik duvarınızın Hotmail ve Outlook'un bağlantı kurmasına izin verdiğinden emin olun.
    • Hesabınızı Kontrol Edin: Şifrenizin doğru olduğundan ve hesabınızın askıya alınmadığından emin olun.

Sorun devam ediyorsa, Microsoft destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Complete.Internet.Repair.5.2.3.4010 proğramını internetten bulup indirin.Proğramı açın ve tüm

seçenekleri işaretleyip "GO" butonuna basarak internet ayrlarınızı onarın.

Aynı sorunu ben de yaşadım ve bu şekilde hallettim.

(https://www.technopat.net/sosyal/konu/complete-internet-repair-ile-internet-baglanti-ayar-onarimi.31753/)
  • oktay2023 O kullanıcısına yanıt
    ilgine teşekkür ederim.

https://outlook.office.com/owa/ ve
    login.live.com
    Sign in to your Microsoft account
    https://login.live.com
    adreslerinde halen oturum açamıyorum, sorunum çözülmedi fakat;

microsoft mağaza giriş sorunum çözüldü.
    outlook uygulamasında exchange ve office365 hesabı tanıtamıyordum. bu sorun da çözüldü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu sorunu şimdi ben yaşıyorum neden acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.