Şimdi Ara

2.3.5 mms gönderemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 526 yüklü ve mms gönderemedim ne yapmam lazım daha önce birisi program paylaşmıştı sanırım 32 karnelde olduğumdan hiçte ilgilenmedim 32 karnelde böyle sorun yoktu acaba ne yapmam lazım nasıl mms gönderebilirim

teşekkürler....

kusura bakmayın konu açmak istemezdim ama daha öncede yazdım cvp alamadım ondan yazıyorum

• Eğer turkcell kullanıyorsanız erişim noktası adlarından turkcell mms e girin ve mms port u 8080 yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

Eğer turkcell kullanıyorsanız erişim noktası adlarından turkcell mms e girin ve mms port u 8080 yapın

yaptım hocam nafile olmuyor göndermiyor
  • Sayın DriftRacer 'ın da dediği gibi yarlarınızı iyice kontrol edin eğer bir problem yoksa cwm den cache wipe ve dalvik wipe yapın (tabi rootsanız veya cwm iniz var ise).
    Eğer olmuyorsa ben bir xda ya bakayım orada "stock mms apk" kelimelerini içeren birşeyler vardı belki 2.3.5 ile alakalıdır.Birde mms için data bağlantısı gerekiyordu sanırım??
  • ro.config.hw_always_allow_mms=false ı true yap bir dene nakalim olacak mi olmazsa geri dönersin buildpropdan yapılacak değişiklik sonra yeniden baslat belki olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizkek_

Sayın DriftRacer 'ın da dediği gibi yarlarınızı iyice kontrol edin eğer bir problem yoksa cwm den cache wipe ve dalvik wipe yapın (tabi rootsanız veya cwm iniz var ise).
    Eğer olmuyorsa ben bir xda ya bakayım orada "stock mms apk" kelimelerini içeren birşeyler vardı belki 2.3.5 ile alakalıdır.Birde mms için data bağlantısı gerekiyordu sanırım??

cwm yüklü hocam dediğinizi yapıp da deneyeceğim geri dönüş yaparım

quote:

Orijinalden alıntı: umidigo

ro.config.hw_always_allow_mms=false ı true yap bir dene nakalim olacak mi olmazsa geri dönersin buildpropdan yapılacak değişiklik sonra yeniden baslat belki olur

sizin dediğinizide yapacağım hocam inşallah birinden biri olur

teşekkürler.

• konumu inceleyin belki işinize yarar ;http://forum.donanimhaber.com/m_59215498/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizkek_

Sayın DriftRacer 'ın da dediği gibi yarlarınızı iyice kontrol edin eğer bir problem yoksa cwm den cache wipe ve dalvik wipe yapın (tabi rootsanız veya cwm iniz var ise).

galiba sizin yöntem işe yaradı hocam ama temiz bi kurulı-um yapcam akşama eve gidince ve sizin yöntemide oyle tekrar uygularım

çok teşekürler..
  • Önemli değil (ben işe yarayacağından bayağı bir şüpheliydim heheh )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.