< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 12 Eylül 2023; 20:14:42 > |
WiFi 6E/6 + Bluetooth 5.3/5.2 Fırsatları
-
-
Link ekleyebilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
linkleri ekledim fiyatları yine de kontrol edin ucuz bulduğunuzu konuya yazarsanız bir çok kişi faydalanır
özellikle 6E + Bluetooth 5.3 cihazları yazın
-
Evinde binlik fiberi olana yarar, diğerleri için gereksiz bi harcama olur. Wifi 5 bile 866 ile bağlanıyor, binlik bile olsa kalanından diğer ev sakinlerinin faydalanması uygun olur.
-
FENVI iyidir. Ekstra pci olarak sattıklarında.
Modem yada AP nin Wifi 6 ise alın şuanda kanal aralıkları baya temiz herkeste olmadığı için çakışma ezme durumu sözkonusu değil. Ama modem yada Ap nizde wifi 6 yoksa verim alamayacaksınız.
Size bir tavsiyem de telefonunuza kuracqağınız bir wifi analyzer ile evde yada işte kanallara bakın kendi AP yada modeminizin kanallarını maluel boşlara yada en az cihaz olan kanallara taşıyın.
play.google.comWifi Analyzer Classic - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer.classic&hl=en_USplay.google.comWifi Analyzer - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer&hl=en_US
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 12 Eylül 2023; 16:20:14 >
-
Öyle dediğin gibi olmuyor hocam, modem ve alıcı wifi 6 E 400 mbps ile bağlanıyor nete 1 gigabit olmasına rağmen. Olay 100 mbps den sonra başlıyormuş, yıldım bende uğraşamam daha fazla iyi bir dağıtıcı lazım onlarda iyi para.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
niye gereksiz olsun
wifi 6/6E nın çekim gücü daha iyi ayrıca bozulmadığı sürece rahat 10 yıl kullanır
-
hazır konusu açılmışken eski bir laptop var wifi ile bağlantı kuruyorum 2.4ghz olduğundan hızı düşük alıyorum
5ghz wifi kartıyla değiştirebilir miyim uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Wifi kartının boyutuna bakman lazim ayni boyutta olursa degistirebilirsin
ağ kartının soket tipine bakmanız lazım mini pci-e yoksa ngw mi diye.ayrıca alacağınız wifi kartı markasının bilgisayarınızın biosunda yasaklılar listesinde olmamasına dikkat etmeniz lazım.
-
şubatta bunu almıştım, 1 haftada bozuldu. Wifi ağına bağlanmıyor diyor tüm ağlara.
aliexpress.com197.22TRY 79% OFF|1800Mbps WiFi 6 USB 3.0 adaptör Dual ax Dual Band 2.4G/5GHz kablosuz Wi Fi Dongle ağ kartı RTL8832AU destek Win 10/11 PC| | - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005005061605028.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.3.50741261ZG0VZG&gatewayAdapt=glo2tur
internetinizde bir sıkıntı yoksa bence wifi 6 wifi 6e kart almak için uğraşmayın yaklaşık 3 ay sonra wifi 7 geliyor onu alırsınız...
-
wifi 7 çok pahalı olur 6E lerin fiyatları ucuzlasın yeter
-
çok pahalı olmaz merak etme.
-
Sağlam olsun diyorsaız Intel AX210 modellerini seçiniz
-
kral ya monitörleri fethettin simdi de alıcı verici isine mi giristin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X