Şimdi Ara

WiFi 6E/6 + Bluetooth 5.3/5.2 Fırsatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
1.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 12 Eylül 2023; 20:14:42 >

• Link ekleyebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmygt O kullanıcısına yanıt

linkleri ekledim fiyatları yine de kontrol edin ucuz bulduğunuzu konuya yazarsanız bir çok kişi faydalanır

özellikle 6E + Bluetooth 5.3 cihazları yazın

• Evinde binlik fiberi olana yarar, diğerleri için gereksiz bi harcama olur. Wifi 5 bile 866 ile bağlanıyor, binlik bile olsa kalanından diğer ev sakinlerinin faydalanması uygun olur.

• FENVI iyidir. Ekstra pci olarak sattıklarında.

Modem yada AP nin Wifi 6 ise alın şuanda kanal aralıkları baya temiz herkeste olmadığı için çakışma ezme durumu sözkonusu değil. Ama modem yada Ap nizde wifi 6 yoksa verim alamayacaksınız.

Size bir tavsiyem de telefonunuza kuracqağınız bir wifi analyzer ile evde yada işte kanallara bakın kendi AP yada modeminizin kanallarını maluel boşlara yada en az cihaz olan kanallara taşıyın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 12 Eylül 2023; 16:20:14 >

• artemisbd kullanıcısına yanıt
    Öyle dediğin gibi olmuyor hocam, modem ve alıcı wifi 6 E 400 mbps ile bağlanıyor nete 1 gigabit olmasına rağmen. Olay 100 mbps den sonra başlıyormuş, yıldım bende uğraşamam daha fazla iyi bir dağıtıcı lazım onlarda iyi para.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • artemisbd kullanıcısına yanıt

niye gereksiz olsun

wifi 6/6E nın çekim gücü daha iyi ayrıca bozulmadığı sürece rahat 10 yıl kullanır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hazır konusu açılmışken eski bir laptop var wifi ile bağlantı kuruyorum 2.4ghz olduğundan hızı düşük alıyorum
    5ghz wifi kartıyla değiştirebilir miyim uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wifi kartının boyutuna bakman lazim ayni boyutta olursa degistirebilirsin

• mami_3r3n kullanıcısına yanıt

ağ kartının soket tipine bakmanız lazım mini pci-e yoksa ngw mi diye.ayrıca alacağınız wifi kartı markasının bilgisayarınızın biosunda yasaklılar listesinde olmamasına dikkat etmeniz lazım.

• şubatta bunu almıştım, 1 haftada bozuldu. Wifi ağına bağlanmıyor diyor tüm ağlara.

WiFi 6E/6 + Bluetooth 5.3/5.2  Fırsatları
    WiFi 6E/6 + Bluetooth 5.3/5.2  Fırsatlarıaliexpress.com
    197.22TRY 79% OFF|1800Mbps WiFi 6 USB 3.0 adaptör Dual ax Dual Band 2.4G/5GHz kablosuz Wi Fi Dongle ağ kartı RTL8832AU destek Win 10/11 PC| | - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005005061605028.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.3.50741261ZG0VZG&gatewayAdapt=glo2tur

• internetinizde bir sıkıntı yoksa bence wifi 6 wifi 6e kart almak için uğraşmayın yaklaşık 3 ay sonra wifi 7 geliyor onu alırsınız...

• -massive- - kullanıcısına yanıt

wifi 7 çok pahalı olur 6E lerin fiyatları ucuzlasın yeter

• bjkyener kullanıcısına yanıt

çok pahalı olmaz merak etme.

• Sağlam olsun diyorsaız Intel AX210 modellerini seçiniz

• kral ya monitörleri fethettin simdi de alıcı verici isine mi giristin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.