Şimdi Ara

2020 SONY TV (ANA KONU) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.561
Cevap
54
Favori
139.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gfl13

65xh9505 media markt ta 15000 tl şuan. Forumda %8 indirim kodu bulunabiliyor. bu şekilde 13800 tl oluyor. ben öyle yaptım ve çok memnunum.

HDMI 2,1 Yok değilmi onda

• gfl13 G kullanıcısına yanıt
    Hocam kimden bulurum yüzde indirim kodunu
  • Evet hdmi 2.1 yok.

çek satış ve takas konusunda indirim kodlarını temin edebileceğiniz kullanıcılar var.

• gfl13 G kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam buldum sagolun
  • Merhaba,

55x7055 için v8.885 olan cihaz yazılımını v8.902 güncelledim. Herhangi bir olumlu etkisi olmamasının yanında yayın kalitesi düştü. V8.885‘e tekrar dönmek istiyorum, internette aradım ama bulamadım. Bu konuda bilgisi olan veya elinde mevcut olup bana iletebilecek olan birisi varsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulku0312 -- 1 Mart 2021; 18:47:8 >
  • Sony 65 xh 9505 aldım 1 2 gün sonra servis gelip kurucak kurulum esnasında nelere dikkat etmeliyim yani piksel varmı yokmu veya herhangi bir sorun varmı diye servis piksel testi yapıyormu?
  • Sony Tv Telegram Grubu
    telegram
    Sony Android Tv Bilgi Paylaşım Grubu.
    https://t.me/joinchat/ViZvfrm_zeyNosoh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eminim1 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bendede aynı boyutu var mükemmel televizyon hayır yapmıyorlar siz kendiniz YouTube dan ölü piksel ismi adı altında videolar var yaparsınız ben 6 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok. Bu TV de standart resim ayarlarda izlemenizi tavsiye ederim zaten servicde size anlatır. Netflix izlerken calbration açmayın çamur gibi gösteriyor. Ben standart izliyorum akıcı bir görüntü kalitesi var
  • 2020 SONY TV (ANA KONU)

Merhabalar tv kanalı izlerken altta kanal bilgisi kalıyor kumandadan epey kurcaladım ama bulamadım model ismi 55xh8196. fikri olanlar yardımcı olabilir mi nasıl gizlenir?

• Merhaba arkadaşlar.
    Tüm modellerde hafta sonuna özel indirimler var.
    İlginenlere yardımcı olabilirim.

@kentparksonycenter adıyla Instagram'dayım. Fotoğraf ve videolarımı takip etmek için uygulamayı yükle.https://www.instagram.com/invites/contact/?i=o692h3yieppz&utm_content=ew5b8gw

• Teknosa 'dan 6520 TL 'ye 55XH8096 ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Aslında amacım 9096 modelini almaktı ama bütçe müsaade etmedi. İnşallah sıkıntı çıkmaz.

Araştırdım ancak bulamadım tv için ayarlar nasıl olmalı?

Hangi programları kurayım mesale film izlemek ve iptv için?

Birde servis gelince olmazsa olmaz testler hangisidir?

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinomoreno -- 12 Mart 2021; 16:23:11 >
  • Ana sayfa da özelleştirmede YouTube bölümü icerisinde Abonelikler kısmı bende görünmüyor. Önceden görünüyordu. Sizde de durum aynı mı ? Birde güncellemiyor. Eski videoları gösteriyor.

2020 SONY TV (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 14 Mart 2021; 23:23:2 >
  • Arkadaslar merhabalar,

2 televizyon arasinda kaldim siz ne onerirsiniz.

1-Samsung 58TU7000

2-Sony 55XH8096

2 televizyonunda birbirine gore artilari var bana gore cok kararsiz kaldim

Oncelikle samsung 58 inc daha buyuk va panel edge led

Sony ise ips panel ve direct led 55 inc

Dolby atmos ozelligi 2 sindedr mevcut

Sony android isletim sistemli

Samsung ise tizen

Samsung 5759 tl. Fakat 350 tl geri iadesi mevcut

Sony ise 6000 tl civar alabiliyorum.

Benim icin goruntu kalitesi ve uzun sure problem cikarmamasi cok onemli sizce hangisini tercih etmelim ve neden?

• ozcan69 O kullanıcısına yanıt
    Servis geldi kurdu bi kanal nasıl düzenlenir onu bile anlatmadan çekti gitti hiç ilgi yok adamlarda kaçma pesindeler hemen Ama TV görüntüsü gerçekten muazzam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eminim1 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın bu TV de herşeyi standart ayarda izleyin hiç bir ayarla oynamayın Netflix varsa calbration ayarı yapmayın çamur gibi görünüyor. TV gerçekten mükemmel
    İyi günlerde kullanın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaşlar aranızda Sony a8 oled Tv kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nahiv -- 1 Nisan 2021; 12:7:6 >
  • Merhaba Arkadaşlar, 13 senelik Sony kullanım tecrübem olmasına rağmen 2. tv yi samsung tercih ederek garanti süresinin bitmesi ile elimde panel sıkıntısı yaşayan birisi olarak tv ihtiyacım için tekrar araştırma gerçekleştirdim. Yazılan çoğu yorum ve mesajları konu hakkında okuma imkanım oldu. Faydalı bilgiler için herkese teşekkürler. Bizlerde bir nebze olsa faydalandık. TV yi normal kullanım ve PS5 sahibi olarak oyun amaçlı kullanmayı planlıyorum. Bu vesile ile bugün XH9096 ( usb 2.1sebebiyle) satınalmaya gittim. Ancak XH95 ile XH9096 iki cihaz arasında bariz gözle görülür renk canlılık akış netlik vb farklarından ötürü 75" XH95 modelini satın alarak mağazadan ayrıldım.(Mağaza görevlisi ile diyolog kurmadan etiketlere bakarak model tespiti ile) Çoğu arkadaşımız 2.1 öneminden bahsettiği için çok kafamı kurcaladı. Ancak ben tercihimi görüntü netliği ve kalitesi yönünde kullandım. PS5 kullanırken sorun yaşayacakmıyım? Açıkçası ps3 sahibiyken bile oynarken o gün için HDMI büyük olaydı. 2.1 veya 2.0 oyun zevkimizden ne kadar şey götürür ileride pişman olurmuyum bilemem. Ümit ederim ki keyifli izlemeler ile cihazımızı eskitmek nasip olur.

• Sevgili arkadaşlar merhaba.

65xh9505 model TV satın almak istiyorum.

İndirim kodu vs. konusunda bana yardımcı olabilecek biri var mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: parliament_mavisi

Merhaba Arkadaşlar, 13 senelik Sony kullanım tecrübem olmasına rağmen 2. tv yi samsung tercih ederek garanti süresinin bitmesi ile elimde panel sıkıntısı yaşayan birisi olarak tv ihtiyacım için tekrar araştırma gerçekleştirdim. Yazılan çoğu yorum ve mesajları konu hakkında okuma imkanım oldu. Faydalı bilgiler için herkese teşekkürler. Bizlerde bir nebze olsa faydalandık. TV yi normal kullanım ve PS5 sahibi olarak oyun amaçlı kullanmayı planlıyorum. Bu vesile ile bugün XH9096 ( usb 2.1sebebiyle) satınalmaya gittim. Ancak XH95 ile XH9096 iki cihaz arasında bariz gözle görülür renk canlılık akış netlik vb farklarından ötürü 75" XH95 modelini satın alarak mağazadan ayrıldım.(Mağaza görevlisi ile diyolog kurmadan etiketlere bakarak model tespiti ile) Çoğu arkadaşımız 2.1 öneminden bahsettiği için çok kafamı kurcaladı. Ancak ben tercihimi görüntü netliği ve kalitesi yönünde kullandım. PS5 kullanırken sorun yaşayacakmıyım? Açıkçası ps3 sahibiyken bile oynarken o gün için HDMI büyük olaydı. 2.1 veya 2.0 oyun zevkimizden ne kadar şey götürür ileride pişman olurmuyum bilemem. Ümit ederim ki keyifli izlemeler ile cihazımızı eskitmek nasip olur.

Hocam selam,

HDMI 2.1'i ben gerçekten gerekli görmüyorum bu nesilde. Konsolda 4K + 120 FPS veren belli başlı oyunlar var ve bu oyunlar da bu değerlere ulaşabilmek için görsel kaliteden veya çözünürlükten kısıyor. Yani o kadar iyi görsel kalite sunabilen bir TV aldıysanız, önceliğiniz zaten FPS değil, görsel kalitedir diye düşünüyorum.

PS5 nesli, genel oyunlarda 4K 60 FPS, büyük oyunlarda ise 4K 30 FPS ile devam edecektir yine.

Ufak tefek, yüksek grafik olmayan oyunlarda 4K - 120 FPS görünür.

Ağırlıkta PC takılı kullanıp PC'deki oyunları oynayacaksanız eğer, o zaman HDMI 2.1'i gerekli görürdüm ilerisi için.

• parliament_mavisi P kullanıcısına yanıt

hocam xh90 dediğiniz tv 2017 model xe90 hatta onun bile kırpılmışı en doğru kararı vermişsiniz sırf hdmi 2.1 var diye 4 yıllık tv alınmaz çok güzel tv xh95 hayırlı olsun...

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.