Kumanda da İ tusuna basacaksiniz o kadar..Netflix de bir sey izlerken..Sol ust kosede bilgiler cikar kac mps oldugu vs.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2020 SONY TV (ANA KONU) (76. sayfa)
-
-
Bekliyorum son zamanlarda en fazla 1080p ye çıkıyor 5 küsür mbite. Daha önce de 8 mbite yaklaşıp 2160 oluyordu. Dediğin gibi muhtemelen bir kısıtlama var. Bildiğiniz bir çözümü var mı? 4k dolby vision izleyelim diye hem tv yi hem interneti hem de netflixi üst paketten alıyoruz ama istediğimiz gibi izleyemiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eimen97Bekliyorum son zamanlarda en fazla 1080p ye çıkıyor 5 küsür mbite. Daha önce de 8 mbite yaklaşıp 2160 oluyordu. Dediğin gibi muhtemelen bir kısıtlama var. Bildiğiniz bir çözümü var mı? 4k dolby vision izleyelim diye hem tv yi hem interneti hem de netflixi üst paketten alıyoruz ama istediğimiz gibi izleyemiyoruz
Benim superonline 100 Mps..
Gezegenimiz belgeselini actim simdi denemek icin..11.44 mps 4k olarak izliyorum ama oraya cikmasi 45 sn falan surdu..Once dustu cikti derken sabit simdi..
Buyuleyici Sanat belgeseline gectim..Dolby vision tabi yine..Duse kalka duse kalka 11.44'e sabitlendi..Vodafone ile ilgili gozukuyor sizin durum..
Teşekkür ederim dostum ilgin için. Konuyu araştırdım çok derin mevzuymuş. İnternet sağlayıcıları ortak ip veriyormuş çıkış yaparken. Bir nevi hızını limitliyorlarmış. Hatta bazı sitelere, oyunlara giriş mümkün olmuyormuş. Yurtiçi sitelerde sorun olmuyormuş. Opensubtitles a giremiyordum. Dün babamlarda denedim girebildim. Evde bir daha deneyeceğim belki de sebebi bu cgn ip dedikleri olaydır
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 12 Temmuz 2021; 15:36:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Pardon ya bakar kör misali evet dikkat etmemişim gördüm teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizde nasıl çıktı?
evimde tv+ ve superonline fiber kullniyorum. Tv+ ayri bir ethernet kabloyla kutuya giriyor ve oradan hdmi cikisla tvye baglaniyor. Bu sekilde tv+ ev internetini kullanmiyor. Smart tv uzerinden kullninca uygulamayi dolayisiyla ev internetini kullanacagiz. Tvnin ethernet girisini kullanrak tv+ kullnilabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: thisrock
evimde tv+ ve superonline fiber kullniyorum. Tv+ ayri bir ethernet kabloyla kutuya giriyor ve oradan hdmi cikisla tvye baglaniyor. Bu sekilde tv+ ev internetini kullanmiyor. Smart tv uzerinden kullninca uygulamayi dolayisiyla ev internetini kullanacagiz. Tvnin ethernet girisini kullanrak tv+ kullnilabilir mi?Evet kullanirsiniz...Ancak Google Playden Turkcell Tv uygulamasini indirip oradan izleyebilirsiniz..
Tv+ya gelen ethernet kablosunu Tv'ye de baglayabilirsiniz..Ya da Pc'ye vs. Ama Tv'nin Wifi performansi zaten cok iyi Xh9505 icin soyluyorum...
Sizin amaciniz nedir anlayamadim acikcasi..
Modem yok mu zaten? Tv'de wifi bagli..Smart olarak Turkcell Tv kullanabilirsiniz..Ethernet kablonuz bosa cikar..Tv'ye de takarsiniz,Pc' ye de..Ama Zaten wifi ile bagli Tv..Ethernet kablosunu neden baglamak istiyorsunuz Tv'ye?
Turkcell Tv kotadan yemez yani demek istedigim sinirsizsa internetiniz..Ama sinirsiz degil ise Smart Tv'den izlerseniz Kota dan yer..İsterseniz Ethernet girisini takin yer yani..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 12 Temmuz 2021; 21:57:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
televizyonum 55xh8196.
internetim 35mbit sinirsiz. Google playden indirip Tv+ kullanirsam ev internetini mesgul edecek. Ayni anda video konferans yapiyoruz 35mbit yetmeyebilir o sebeple. Normalde tv+cihazina gelen internet ayri ev interneti ayri.
quote:
Orijinalden alıntı: thisrocktelevizyonum 55xh8196.
internetim 35mbit sinirsiz. Google playden indirip Tv+ kullanirsam ev internetini mesgul edecek. Ayni anda video konferans yapiyoruz 35mbit yetmeyebilir o sebeple. Normalde tv+cihazina gelen internet ayri ev interneti ayri.
Anladim..Tv+ kutusunda ki ethernet kablosunu Tv'ye baglasiniz bile normal Ev internetinden gider..Anlami yok yani...
-
Arkadaşlar birşey soracam xh9505 de Netflix film izlerken sadece beyaz sahnelerde karıncalanmalar oluyormu sizlerde nasıl anlatsam bilemedim ayarlami alakalı yoksa genelmi teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ozcan69
Arkadaşlar birşey soracam xh9505 de Netflix film izlerken sadece beyaz sahnelerde karıncalanmalar oluyormu sizlerde nasıl anlatsam bilemedim ayarlami alakalı yoksa genelmi teşekkürlerİcerige gore kalite degistigi icin karincalanma olabilir ama bende olmadi hic..
-
Netflixte bende de oluyor. Hatta daha önce 55xe9005 vardı. İlk o tvde farketmiştim. Punisher ilk sezonda. Komiser kadın ve annesi ile birlikte bir sahnede olmuştu. 65xh9505 i alınca hemen o sahneye gittim maalesef aynı olay ile karşılaştım. Tam karıncalanma gibi değil ama sanki beyaz olan sahnede sanki çok ince tül perde atılmış gibi bir parazit oluyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X