Şimdi Ara

2020 Temmuz MTV Fırsatları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
20
Favori
35.936
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşekkürler arkadaşlar başka telefonla hallettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ağustosa kadar beklesek yeni kampanya gelir mi acaba. Faiz cezası yer miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleTalk -- 30 Temmuz 2020; 17:44:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tarabdi kullanıcısına yanıt
    Gib.gov.tr sitesinden. Ödeme ekranında diğer sekmeye geçince çıkıyor banka seçimi.

• 2020 Temmuz MTV Fırsatları
    Bugün MTV ödemesini yaptım,
    Kampanya için mesaj gelmişti ve axsesten katılım yapmıştım. İndirim ile ilgili bir bildirim gelmedi.
    Konuyu müşteri hizmetlerine sordum,
    müşteri hizmetleri ile yazışmam yukardadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axess MTV sana özel 30 TL ye kadar %10 indirim kampanyası EPTTAVM den ödeyince geçerli oluyor mu? Giyim elektronik geçerli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aokte -- 31 Temmuz 2020; 1:6:24 >
  • aokte kullanıcısına yanıt
    Axess mobilden odeyin geçin, ugrasmayin derim. 30 tl indirim düşmez ise ki bence düşmez, mh yi arayip ama ben epttavm de mtv odedim deyip iskillendirmeyin derim. Elektronik olarak geçiyor sonucta posu.

• vc1903 kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben bugün ödedim ancak bugün malum son gün. Provizyodan düşmesi bayramdan sonrayı bulabilir. Bana taksit yaparlarmı sizce ?
  • epttden ödeme yapınca %10 geçerli olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akten -- 31 Temmuz 2020; 14:57:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Merhaba ben bugün ödedim ancak bugün malum son gün. Provizyodan düşmesi bayramdan sonrayı bulabilir. Bana taksit yaparlarmı sizce ?
    Enpara ise provizyon sonrası kesin olarak 6 taksit hocam. Bir sonraki hesap kesime kadar bölme şansınız var.

• Axess mtv sms attim kabul etti odedim 30 tl dustu buda guzel kampanya taksit olmasada

• Merhabalar, epttden paraf ile ödedim 1000/75 kampanyası işlemedi. Nedendir acaba, provizyonda oldugu için mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camit -- 31 Temmuz 2020; 16:21:59 >
  • Bıktık artık bu MTV den, bitiyor 6 ay sonra tekrar geliyor. Yıllık ödemek lazım.
  • Axess mobilden ödedim 30tl indirim aynı gün eklenmiş
    Dikkat ettimde kredi kartı sırf arabaya çalışmış kendime bişey almamışım

2020 Temmuz MTV Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 31 Temmuz 2020; 23:51:17 >
  • Arkadaşlar mtvyi ödemeyi unuttum bugün ödemek için sorguluyorum ama borç çıkmıyor nasıl ödeyebilirim?

• epttavm üzerinden kampanyası işleyen başka kart var mı arkadaşlar ?

• Arkadaşlar gib.gov dan mtv ödedim. 4 ayrı vergi vardı hepsini ödedim. 1 tanesi hala borçlarda gözüküyor. Karttan parayı çekti hatta, alındı belgeside sitede görünüyor. Nasıl hallederim bu sorunu illa vergi dairesine gitmek mi gerek?

• Elle tutulur kanpanya gelmedi
    4 aracın MTV sini yatirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Camit

Merhabalar, epttden paraf ile ödedim 1000/75 kampanyası işlemedi. Nedendir acaba, provizyonda oldugu için mi?
    Eptt posu halkbankası oldu artık... Dolayısıyla elektronik değil hizmet sektörü oldu... Bu yuzden elektronikte kampanyasına dahil olmaz... Paraf günüm geçerli olur sadece...

• yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dediğiniz pos değişikliği durumu ne zaman oldu? Mart ya da Nisan ayında Eptt den parafla ödeme yaptığımda elektronik olarak geçiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon-34

Hocam bu dediğiniz pos değişikliği durumu ne zaman oldu? Mart ya da Nisan ayında Eptt den parafla ödeme yaptığımda elektronik olarak geçiyordu.
    Temmuz ayının ortalarına doğru oldu hocam 5 ile 10u arasında oldu... Geriye doğru konuya bakarsanız MTV ödeyip de elektronik kampanyasının geçerli olmadığı günlerde değişmiştir...
    Elektronik olmayacak ama sektör kisiti olmayan e ticaret kampanyalarına sayılır yine...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.