Şimdi Ara

2020 TM Derece Günlüğü (YAPILAMADI) Hatalar ve Tavsiye Edilenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
18
Favori
9.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tanrı yardımcımız olsun.
    Son 5 ay.. Verilen emek karşılıksız kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zlondia kullanıcısına yanıt
    Hocam pm bakar mısınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dereceye giremem konu kilit

Aşağı yukarı kaç k bekliyorsun hocam , tercih yapcak mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: zlondia

Dereceye giremem konu kilit
    Canın sağ olsun reis. Seni takip ediyordum, foruma uğramadığını görünce de üzülmüştüm, foruma katkı sağlayan adamlardandın. Mezuna mı kalmaya düşünüyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 13 Temmuz 2020; 12:18:37 >
  • Hocam hiç fikrim yok. Ama 1k dışına çıkarsam mezuna kalacağım.

• Evet şu an mezunu düşünüyorum hocam. 1k dışına çıkarsam ki öyle gözüküyor, kesinlikle mezun diyebilirim. Sözleriniz için çok teşekkür ederim, onurlandırdınız.

Hangi ders yamuk yaptı sana?

• YUSUF340809 Y kullanıcısına yanıt
    TYT Sosyal ve Türkçe diyebilirim hocam. Sosyal 13.25 net geldi, Türkçe 31.25

• ideallerin icin kararlilik gostermen cok guzel.eger mezuna kalirsan seneye sende tr 1.si isigi goruyorum.basarilar

Türkçe ok de sosyal kötü gelmiş, üzüldüm. Gelecek sene için öneri istersen yaz bana

• YUSUF340809 Y kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam. Çok sağ olun.

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Çok mutlu ettiniz beni sözlerinizle, teşekkür ederim.

• Güncel

• Merhabalar, öncelikle sınava girdiniz, umarım her şey gönlünüzce olur. Sormak istediğim birkaç şey var. İlk olarak gece 03.00'te kalkıp ne yapıyordunuz yani insan dayanamaz ki öyle, hem de sınav senesinde. Bir diğer sorum da tarih bilgim sıfırdır, bir ea öğrencisi olarak bana kitap, kaynak kitap veya youtube kanalı öneriniz var mıdır? Yazdıklarınız çok faydalıydı, devam ederseniz birçok kişiye faydalı olacağını düşünüyorum. Başarılar
  • ekimkasımaralık kullanıcısına yanıt
    Merhaba, geç cevap için özür dilerim.

Gece 03.00'da kalkmamın nedeni akşam yorgunluğuydu. Ben okuldan eve gelip 5-6 saat çalışabilen biri değildim. Bu yüzden de akşam 3 ve sabah 3 saat olmak üzere çalışmaya karar verdim. Ama 6 saat uyumayı tavsiye etmem. En az 7 saat uyumalı bir öğrenci. Bu arada, erken kalkmakta hiç zorlanmadığım için sıkıntı çekmedim pek. Sınav geçti ama hala sabah 05.00 civarında kalkıyorum.

Tarih için size Selami Yalçın'ı öneririm. Aktif not almanızı önermem, not almak bence öğrenmenin kilit noktası değil. Pür dikkat izleyin, ardından sürekli tekrar yapın bir el kitabından. Şahsen ben el kitabı kullanmadım, okuldaki tarih hocamın notları çok yeterliydi. Ve tarih için şunu öneririm, lütfen 1. Dünya Savaşı, Milli Mücadele ve İnkılaplar konularını detaylı öğren. Nutuk okumanı tavsiye ederim. Çıkan soruların kaynağı direkt Nutuk.

Daha çok sorunuz varsa, seve seve cevaplarım. Başarılar dilerim.

• Merhaba, öncelikle verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim.
    Ben sayısal öğrencisiyim aslında, tarih hakkında bilgim olmasını istediğim ve (not alarak çalıştığım için) karışık çalışıp bir yere varamadığımdan sormuştum. Not almayı bırakıyorum o halde.

Keşke benim de uyku düzenim sizinki gibi olabilse. Saat 23.30 gibi yatsam sabah 9 gibi kalkıyorum. Yani biraz uykuculuk var. Ha şunu da belirteyim, sınav senemde değilim ben daha. Biraz küçüğünüz olarak önden tavsiye alıyorum. Nerede sınava girmiş biri varsa yapışıyorum üstüne, sizi yoruyorsam kusuruma bakmayın :)

Son olarak coğrafyayla nasıl barışabilirim öneriniz var mıdır? Sözelde sıkıntı var da biraz.

• Hocam aytden ve tytden kaç net bekliyorsunuz

• ekimkasımaralık kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle şunu söylemeliyim ki sayısal bir öğrenciysen kolayca altından kalkarsın sözel derslerin. TYT yüzeysel şeyler barındırıyor, konulara çalıştıktan sonra denemelerle olur bu iş.

Eğer sınav senen gelmediyse, uyku saatlerini kademeli azaltabilirsin. 9 saat uyuyorsan bunu 2-3 haftada rahat 8 yaparsın mesela. Bunu kafaya takma.

Coğrafya konusunda söyleyebileceğim tek şey merak. Biraz merak et ve çalış, çalışmak için çalışma ama. İçinde bulunduğun dünyayı daha iyi anlamaya çalışırsan bu ders zevkli gelecektir.

Ve soru sormaktan bıkma:)

• TYT 90 civarı, AYT 70 civarı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.