Gelecek yks sınavında hayvanların sınıflandırılması hariç diğer alemlerin sınıflandırılması çıkmayacak mı? Müfredat'dan kaldırılmış fakat tam ne zaman kaldırıldı emin değilim
Cevap verecek yok mu beyler
Selam , birkaç senedir müfredatta yoktur. Örnek vermem gerekirse bakterileri eskiden gram pozitif ve negatif olarak ayırıp veriyorduk şimdi ise sadece özelliklerini veriyoruz. Tüm sınıflandırma kollarında bu şekildedir , hayvanlarda ise omurgalı ve omurgasızları detayına girip veriyoruz. Zaten son birkaç senedir gelen sorulara bakarsanız bu yönde sorulardır.
arastugcuA
kullanıcısına yanıt
Hocam müfredat'dan çıkarıldığını biliyorum fakat ne zaman çıkarıldığını tam olarak bilmediğim için soruyorum. 2019 yks sınavına girenler bu konulardan sorumluymuş internetden baktığıma göre. Bu sene hayvanlar alemi hariç diğer alemlerin sınıflandırılmasına boşuna çalışmayın diyorsunuz yani
Şöyle ki artık kademeli sistem kaldırıldı. Kademeli sistemden kastım bizim zamanımızda biz böyle gördük , o yüzden ondan sorumluyuz muhabbeti geride kaldı. Her sene güncellenen müfredattan sorumlu oluyorsunuz. Ayrıntıya girilmeme muhabbeti 3 senedir yok. Başlarda omurgasızların da ayrıntısına girilmiyordu. 2019 itibariyle MEB artık ayrıntısına gireceksiniz dedi. O yüzden tüm hayvanları ayrıntıları ile veriyoruz. Ama bakteri , arke ve diğer tayfanın sadece özellikleri veriliyor efenim.
arastugcuA
kullanıcısına yanıt
Sağolun hocam yani arkelerin şubelerini falan da çalışmama gerek yok
Sen de seninbiyolojine uye ol kardesim mufredatta ne cikar derdine son ver :) Aras hocam saygilar..
Captain Houdini
kullanıcısına yanıt
Evet abone oldum şimdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme