< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (1947. sayfa)
-
-
2019 Makyajlı kasa sonrası 100 bin km'yi geçmemiş fabrikasyon LPG'li garantisi devam eden Civic arıyorum. Bütçem 1 milyon
-
Honda 2023 lpgli executive plus araca kışlık lastik önerisi olan var mı şimdiden alayım diyorum malum zamlar kapıda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lassa snoways 4 aldım bu sene, daha önce Lassa snoways karda kullanmış memnun kalmıştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam bende Goodyear ile lassa arasında kaldım dikkate alacağım.
Arkadaşlar fe1 kasa için spoiler, marşpiyer, ön-arka lip tarzı plastik parçalar arıyorum. Alıp kullanan ve tavsiye eden var mı ? Dışardan görünce hoşums gidiyor araca farklı bi hava katıyor. Set halinde nerden alabilirim?
Slm camkirangaraja baktiniz mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 15 Mart 2024; 21:30:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır bakmamıştım bir göz atayım. teşekkürler.
Akrabamda FC5 Benzinli CVT var.2022 ya da 2023 Sıfır aldı Eskisehirden 30.000 Bakımına 8600TL odemis Ocak ayında 10500TL dahi isteyen varmıs.
Bu Bakım,parca ucretleri ile ve artık Yerli Uretim de olmayıp yedek parca nın da cok daha zor bulunacagını dusunerek nasıl kullanacaksın?
İnanılmaz fahis Servis Ucreti var.Parcası desen inanılmaz pahalı artık Gebze de fabrika da yok.Bundan 5 sene sonra parca da bulmak cok zor olabilir.
Mazda vs olması gayet normal...Bu araclar Garantili oldugu icin otomatik de 150000KM En kotu 100 bine kadar Yetkili Servise gideceksin.Zor...
-
Merhaba,
Civic aldınız mı?
-
Merhaba, hayır almadım. Fiyatına yetişmek bir yana sıfır almak istediğim için seçenek çok fazla 1.5m civarında. Muhtemelen 1 yıl daha bineceğim megane'a. Bakım aralığı, yakıt, bulunduğum şehirde servisi olmayışı vs vazgeçirdi. Halihazırda focus 1.5 dizel titanyum veya octavia elite düşünüyorum.
merhaba Araciniz tam olarak motor ve donanimi nedir?
Bir de yol sesi çok rahatsız edici mi? (Otobanda)
Arkadaşlar, kablosuz şarj özelliği hızlı şarj yapıyor mu acaba? Telefonu değiştirmek istiyorum değer mi değmez mi öğrenmek istiyorum.
Civic’ten sonra sıfır a3 ve sıfır 408 aldım ikisinde de kablosuz şarj randumanlı çalışmıyordu.
Makyajlı civicle alakalı bir gelişme var mı arkadaşlar?
Slm, a3 u sattiniz mi hocam? 408 gt mi?memnuniyetiniz nasil?Austral almadan once cok aklimdaydi..memnun musunuz?
Selam hocam a3’e iki çocukla sığamadık. 408 gt aldım gerçekten a’dan z’ye güzel bir araç tek sorunu 1.2 motor. 1.5 tfsi motordan sonra güç eksikliği hissettim. Fakat hala neden civicimi sattım diye edemiyorum o yüzden makyajlı civic ya da hyundai ioniq 6 gibi radikal bir seçim yapabilirim :)
Siz australden memnun musunuz? Yoksa ben gibi dört gözle civic makyajlıyı mı bekliyorsunuz :)
Düşük güçlü demek ki, hızlı şarj da yoksa kullanışlı olmuyor..
Hocam ben daha Austral in zevkini alamadım ,4bin km yaptım 1 kez uzun yol ank./ist. yaptım ama bu yaz çıkarıcam keyfini inş. Civic piyasası azaldı sanki biraz ,ithal araçlar geldikçe son kasa satışları düşük bayağ, simdilik kıpırdamıycam gibi gozukuyor , 408 lansmanda beyaz allure u begenmistim tabiki mavi/yeşil gt yide. Ama suv olaraqk degerlendiremedim yuksek sedan olarak gordum hep şahsi fikrim , sizede hayırlı olsun kazasız belasız kullanın ,güzel araç ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 25 Mart 2024; 18:3:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X