Şimdi Ara

2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (1955. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.108
Cevap
297
Favori
2.266.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19521953195419551956
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmiş olsun, inşallah bu sefer çözüm üretirler.

Facebook grupta 2 gün önce paylaşmışlar. 2023 model civic daha 9 bin km.deymiş araç.

Direksiyon kutu değisimine gidilmiş, sağ ön, arka amortisör patlak demişler 20 bin TL masraf çıkarmış yetkili servis.

Süspansiyon sistemi garantisi 1 yıl ya da 10 bin km. imiş sadece. Honda servisleri iyice saçmalamaya başlamışlar anlaşılan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hasan 06 kullanıcısına yanıt

teşekkürler. 10 gün sonra ne olacak ben de merak ediyorum.

• Sonunda kabul etmişler bir problem olduğunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esatgelmedi -- 10 Ekim 2024; 12:47:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostlar selam araçta fabrika çıkışı yazlık lastikler var 215/50/r17 91v takılı ben kışlık olarak 215/50/r17 95v takarsam sorun olur mu bilgisi olan var mı?

• Yaz lasitiğ olarqk tavisyeniz nedir arakdaşlar ? Kullanıp memnun kaldığınız bir marka model var mı ?Teşekkürler

• 2019 dan beri bulundugum Civic konusuna veda ediyorum, gerek 4 sene den fazla bindigim aracimi sattigimdan gerekse Civic satislarinin dusup.burda guncel haberler olmamasindan :(
    Herkese iyi hafta sonlari,kazasiz belasiz surusler
    Not:O da cok uzun zamandir yok once POLO cu sonra Octavia ci Trolu unutmiycam az didismedik burda

• Alfonso93 kullanıcısına yanıt

Aerodinamik yapıyı bozar

• Beyler iki sorum var. Öncelikle arabadaki piano black yerler için bir film satan yer var mı ? Çok tozlanıyor ve kılcal çizikler oluyor. İkinci olarak ise ön tamponda iki ufak noktada boya kalkması tespit ettim. Bu taş izi midir yoksa kronik boya atması mı var acaba?

2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmanPower -- 12 Ocak 2025; 15:42:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İmanPower kullanıcısına yanıt
    Birincisi Piyano black yerleri herhangi biyerde kaplatabilirsiniz çok bişey tutmaz diye düşünüyorum.
    İkincisi muhtemelen taş izi yada birisi hafif tıklatmış olabilir aseton veya selülozik tinerle bi deneyin çıkmazsa bakıma gittiğinizde servisten rica edin rötuş yaparlar oralara hocam.

• sural S kullanıcısına yanıt
    Servise sordum sorun olmaz sadece ağırlığı etkiliyor ama kışlık olduğu için uzun süre kullanmayacağım için sıkıntı olmaz dedi aldım bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfonso93 -- 15 Ocak 2025; 12:35:32 >
  • 2022 model eco executive plus paketi ile aileye dahil oldum.

• Makyajlı civic için mesaj gelmiş ancak siteye baktım,elektirikli ön koltuk hariç başka bir numara göremedim,diğer herşey aynı kalmış sanırım varsa dışarda ufak dokunuşlar olabilir,yeni mavi bir renk gördüm birde,motor vs herşey aynı devam edicek sanırım hibrit bu senede gelmiycek sanırım ülkemize

• Makyajlı Civic beklediğimizin aksine 1.5 lt olarak gelmiş. 2.085 bin TL ex+ paket baya pahalı bence, işi zor.

Bu yıl Arrizo 8 ve MG 7 nin geleceği söyleniyor ki bunlar gelirse sedan pazarı iyice kızışır ki toplam pazarın %25 civarı sedan. Hadi hayırlısı diyelim.🙂

• Bu arada ilk inceleme videosu da gelmiş.

OtoGrafiyoutube
    TR'DE İLK MAKYAJLI CİVİC İNCELEMESİ | Honda Civic Executive+ LPG | @OtoGrafi
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=Vd09RejgIDs

• Ötv indirimi dışı kaldığı için zor satar artık.

• İmanPower kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı fikirdeyim.

Birde D Sedanlar Arrizo 8 ve MG7 gelir, civicden daha ucuza satışa çıkarsa işi çok zora girer.

Honda TR ve bayileri; satış ve servis politikasıyla vatandaşı zerre umursamıyor bence. Saygılarımla.

• tilgaz kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, civic almayı düsünüyordum ama siz civix satısları düstü insanlar artık almıyor diyince tırstım, bissürü paralar verip alıyoruz, ötv muafiyetinden de faydalananayacağı için alan olmaz da diyorlar, yakında honda türkiyeden çekilir mi yani böyle giderse ?

• BaykusR kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kaça aldınız

• Hasan 06 kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman yakında honda tr pazarından cekilir, civic de milletin elinde patlar, sanırım en iyisi corolla almak sırf bu yüzden civic almaktan vazgeçmek üzereyim

• AtlarKusarmı kullanıcısına yanıt
    Civic alıp almama hususunda bir şey diyemem, Nissan ve Honda birleşirse çekilme olur mu zor bir soru, ama kasa değiştirecek olan demode kalmış Corolla da alınmaz bence.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

• 
Sayfa: önceki 19521953195419551956
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.