< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (1954. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim.
Alınca bol bol bilgilendirme gelecek. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Yakın zamanda aracını periyodik bakıma sokan veya fiyat alan olduysa fiyat paylaşımı yapabilir misiniz? 10.000 km bakımım yaklaşıyor. Teşekkür ederim şimdiden.
-
Merhaba 1 ay önce fiyat almıştım 13500 dediler. Ama bnde şanzıman yağıda değişecekti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Slm, 13500 un yarisi cvt sanzumann yagidir Honda vazgecmedi su huyundan cvt kullanip 2 senede 1 yag degistirten marka yok
Tuzak işte cvt yağı eminim o kadar fazla değildir. Garantiden dolayı serviste yaptırıyorum bende.
Ötv muaf araç Civic elegance+ almak duşuncesindeyim.Ötv muaf fiyatı konusunda bilgisi olan varmidir.Ve araç kullanıcıları olarak + ve - ile deneyimleriniz nelerdir.Almak mantıklı mıdır.Farkli seçeneklere mi yönelmeli.Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa mutlu olurum Tesekkurler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Honda mutluhanda fren hidroliği dahil 6600 tl değiştirdim, kampanya vardı. Yağ, yag filtresi, hava filtresi, polen filtresi, fren hidroliği
Severek kullandığım 2022 elegance honda aracımı satıp,2024 makyajlı formentor aldım,konuyu takipteyim umarım 2025 civic makyajlı güzel bir geri dönüş yapar,bende tekrar hondaya geri dönüş yaparım 👍🏻
Hayırlı olsun kaça satıp kaça aldınız
teşekkürler hocam,2022 elegance 182hp'lik 40.000'deydi araç,sağ kapı sök tak lokal boyalı,sağ çamurluk lokal boya düzeltme vardı,birde ön cam değişiminden 22.000 hasar kaydı var kaskodan,1.2M'ye verdim hocam,formentor vz-line paketi'de 2.270 m'ye aldım Bursa arca'dan hocam
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. 2.525 formentor vz liste fiyatı güzel indirim almışsınız.
182 turboya yakın mı 150 ps formentor, performans, sürüş zevki vs. kıyaslayabilir misiniz?
Birde iki aracın hangisinin ses yalıtımı daha kötü
Teşekkürler hocam,o fiyata yeni yükseltmişler hocam ben alırken lansman fiyatı 2290'dı 20 bin indirim aldım sadece,182'lik honda'nın sürüş zevki daha iyi bence gaza dokununca atılıyordu,ilk bindiğimde formentor gitmiyor gibi geldi civic'ten, üstüne birde hanım kullandı oda diyor bu araba gitmiyor diye,yüksek ihtimal araç yeni gaz fren hassasiyetine ayaklarımız alışmadığı içinden olabilir ancak 32 beygirlik fark hissediliyor :) Yalıtım olarak çok fazla uzun yol yapmadım Bursa inegöl arası bi 50-60 km yol gittim sadece cupra ile araç yeni olduğu için 120-130'u çok geçmedim ancak hondanın yalıtımı daha kötü gibi hocam 17 inç jant vs rağmen 130'dan sonra birbirimizi zor duyuyorduk civic'te,formentorde 19 inç jant var 130'larda gayet iyiydi içerdeki ses,düşük hızlarda net formentor daha iyi yalıtım olarak elektrikli motor sayesinde aracın çalışıp çalışmadığını zor anlıyorsunuz zaten,şehir içinde baya gürültüsüz,uzun yoldada ses sistemine güveniyorum 12 hoparlörlük sağlam bi ses sistemi var yol sesini onunla unuturum gibi,bütçem biraz daha olsaydı yalıtım yaptırmak istiyordum açıkcası hondada uzun yol yapmak çok keyifliydi ancak yol sesi yüksek hızlarda hem rahatsız hem tedirgin ediyordu yanında oturanları :) daha uzun kullanımda güncellerim yalıtım olayını şuanda sadece 150-200 km kullanımla yazdım bunları, iyi forumlar herkese
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ayrıntılı bilgiler için çok teşekkür ederim. 2 araçta kendi sınıfında çok yakışıklı.(Formentor 1 tık daha yakışıklı :)
Rabbim kazasız belasız sürüşler nasip etsin, sağlıcakla kalınız.👍
Amin hocam teşekkürler,daha güzelleri sizlerin olsun 🙏🏻
20 21 model eski kasa exe plus 1.5 satan ulaşabilir mi
Merhaba Benimde 10bin bakımı yaklaşıyor motor yağı en alt seviyeye gelmiş siz baktınız mı hiç? Bir de 1 ay önce 8500 fiyat almıştım
Beyler başka konuda yazılmış, malesef makyajlı civic yalnızca 2.0 hybrid gelecekmiş. Honda bayisinden jazz alırken öğrenmişler.
Keşke hybrid araçlar için vatandaş hayrına bir ötv düzenlemesi olsa.
2.0 gelirse civic vitrin süsü olur malesef 😒
Bende böyle tahmin ediyordum,korktuğunuz başımıza geldi,çünkü yeni zrv ve crv'de direk 2 litre ile uğraşmadan getirdiler,honda popüler olduğu için belki uğraşırlar diyordum ama büyük ihtimal onuda saldılar,metre kareye 10 tane city düşüyor İstanbul'da yüksek ihtimal artık 1.5 olarak sadece city ile ülkemizde kalıcak honda,type-r'dan sonra ki en güçlü civic olucak diyorlardı bu araç için keyifli araç olurdu,mtv önemli değil ödenir ancak araç fiyatı 2.5-3'lere giderse premium markalar karşısında direk ezilir üzdü...
Jazz ve HRV deki 1.5 motorla gelse yine rahat satabilirler ama, sırf bizim ülkemizi de düşünmezler herhalde.
Öyle olsa fabrikayı kapatıp gitmezlerdi herhalde 🤔
Yazık olacak, C sedan olarak meydan Corollaya kalacak bu gidişle. Focusta kalkacak diye yazılar okumuştum.
Saygılarımla sağlıcakla kalınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X