< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (1952. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sizin yerinizde olsam randevumu alırdım. Bugün aynı mesaj bana geldiğinde Ankara Bora’ya sabah hiç ulaşamadım. Öğleden sonra bir şekilde ulaşabildim. 28 Ağustos’tan önceye randevu bulamadım. Çok yoğunluk var dediler. Yüksek ihtimalle çoğu araçta kullanılan direksiyon kutusunda genel bir sorun var. Randevu bulamamak beni epey şaşırttı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim bilgi için hocam,bende arayıp sorayım 👍🏻
Merhabalar , 1.200 1-2500 bütçem var 2020-21 fc5 kasa lpgli model almak istiyorum kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum memnun musunuz ?
-
sıfır 2024 model al hocam başka alternatiflere yönel, yeni yenidir 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba , bütçem maalesef bu kadar . 1-2 ay içinde almak istiyorum başka bir aracımızda yok , 2020 - 21 model bakıyorum 45-50 bin km arası temiz çok var fakat eleştiriler kafamı karıştırıyor . Burada kullanan varsa bilgi almak için yazdım , ekonomik olması dış görünüş vs beğendiğim için niyetlendim. Bu fiyatlara mantıklı başka modeller nelerdir acaba ?
-
chery omada 5 olabilir ama 100 bin eksik kalır, megane 4 olabilir, Hyundai olabilir, yani sıfır olsun demek istediğim, o kadar para 3-4 yıllık arabaya vermek acı bir olay, ne kadarda artısı olsa, tabi eksileride var hondanın, işçilik kaporta zayıf, servis bakım ücreti fazla, mesala aynı segment oymasada bayon un fulü alabilirsiniz, yeni yenidir 😁
Hocam bütçe sıfıra yetmiyorsa ve FC5 alınacaksa EcoExecutive alın onunda alternatifi bu fiyat aralıgında son kasa Eco Elegance alın
Suv a geçmesem FC5 e 4 sene 50bin km bindim çok memnundum(makyajsız eco elegance idi) ama aklım hep Led farlı,anahtarsız girişli..vs makyajlı elegance yada executive de idi. Eğer bi aksilik olurda şimdi ki aracımı satsam son kasa Civic e geri dönerim
-
Arkadaşlar bu 10 bin bakımda yağımızı kendimiz götürsek sorun çıkartıyorlar mı? Mobil 1 esp X2 0w20 yağ alabileceğim indirimli bayağı uyguna geliyor bayide fiyatı nedir bilen biri varsa dönüş yapabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfonso93 -- 20 Temmuz 2024; 1:5:24 >
Slm, servisler kendileri yag satip / degisip fazlasiyla kar etmek icin geitrilen yagi kabul etmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam hocam teşekkürler
arkadaşlar araç bakıyorum 1100 kadar, bu civicler 152 nm tork var diyor, yokuşlarda boğulmuyor mu araba, kullanan var mı?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tramersiz-full-paket-2021-model-1185972168/detay
-
Slm., leon fr dsg 150hp den bu araca gecme amacim tork,hiz..vs deil ekonomi yapmakti. 4 sene bu kasanin eco elegance modeline bindim evet yokuslar uzdu ama test ederek bilerek almistim. Sizde yokusta test edip bakin bence(sport modda daha tatmin edecektir
)
Hocam selamlar bende sırf bu yüzden 1.5 benzinli exe plus almayı düşünüyorum ama yakıt konusu aklımı çeliyor çok mu yakıyor bilmiyorum hiç kullanma fırsatım olmadı . Siz memnun musunuz lpgliden ? Lpgli alırsam da 20 21 eco exe alıcam , yakıt tüketimi nedir sizde .
Bende 23 model eco ext plus var yakın zamanda 7000 km yol yaptım. 7.1 lpg ortalamam lakin full klima açık hızım min 120 max 160
Merhaba hocam bende 1.250 civarı bütçe ile 20 21 model arası lpgli eco exe ya da benzinli exe plus donanımlı arasında kaldım sizin lpgli oldugu için yakıt tüketimi gayet güzelmiş ama bende ikilemde kaldım benzinli olanda donanım daha fazla ama yakıt olarak dezavantajlı geliyor
Tamamen sizin kararınız hocam ben çokta bir fark göremedim açıkçası sadece kadran normal exte tam hayalet ecoda yarı belki birkaç küçük farkta olabilir. Ben tamamen sürekli uzun yol yaptığım için lpg tercih ettim şuan yakıt konusunda üzmedi çok şükür öyle az basayımda az yaksın diyede uğraşmadım. Fiyat olarak kıyaslayın bulduğunuz aracı ecolar normale göre 10 20 lira fark var. Ben 4 5 tane eklemiştim favoriye hangisi bütçeme daha yakınsa onu aldım. Civicciler biraz tok satıcı o biraz can sıktı araç ararken. 🤣
dostlar bende 22 elegance 182'lik turbo benzin modeli var,genelde şehir içi ayda 1-2 defada uzun yol olmak üzer karma tüketimim uzun süredir araç bilgisayarında 8 litre olarak gözüküyor,ne dur kalka dikkat ederim ne az yakmasına hep normal modda kullanıyorum aracı,uzun yolda ara sıra 208 limitörünü zorladığımda oluyor,0.4-0.5 sapma payı olsa max yakacağı aracın 8.5'dur bence böyle güçlü bi araç için normal,ancak istanbul gibi trafikli sürekli dur kalk yapılan biyerde yaşıyorsanız belki 1-2 litre oynayabilir,ben bursa inegöldeyim abartılı trafik olmuyor bu şekil bi tüketimim var bilgi amaçlı yazmak istedim
Hocam ben 1 sene once degisip C suv gectim.Arac bende iken sirf benzinli kullanirsam 1.6ivtec eco elegance i sehir ici 11 litre sadece benzin idi ,lpg de 11litre lpg idi. Sehirler arasi 6.5 -7lt lpg idi
1.5 de boyle lpg tuketecektir fakart %20side benzin tuketecektir turbolu olup hem lpg hemde benzin tukettiginden.
Kabaca s.ici 11 litre lpg 2 litre de benzin desek suan 3.21 tl km de yakacak ,ama.uzun yol da 2tl yakacaktir km.de ,butce ve karar sizin hayirlisi olsun..
Benzinli exe plusta şerit takip çarpışma önleyici vsde var o yüzden biraz da donanım cezbediyor beni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X