< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihsar -- 22 Mayıs 2024; 19:6:22 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (1950. sayfa)
-
-
en azından şu vites topuzunu,tuşlu sisteme veya daha şık bir şeye çevirseler güzel olurdu diye düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eski Homdaciyim bu zmnlari tahmin ediyordum degisim icin
Fc5 vardi bende son kasanin canlisina binip dokunmadim 10dk. TEST surusu harici..son kasasi olan arkadaslar daha oyi bilir icini..bagaj kapagi,tampon gibi degisim disinda..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende ötv muhafiyetli araç alma arefesindeyim. Civic 2023 Eco elaganca düşünüyorum. Bizimkiler taktı bir LPG sevdasına ondan dolayı LPG araclara bakıyorum. Genel olarak şehir içi kullanım arada bir yılda 2 3 kez diyebilirim köye gidip gelcem. Yakıt durumu nasıl arabadns memnunmusun merak ettim.
Teşekkürler Yanıtınız için.
fe1 kasa Civic'de karar kıldım, 1.5 execute plus donanımında. yeterince incele videosu ve konu, mesaj ofalan kuduktan sonra.
Fakat maalesef fiyatlar çok uçuk seviyede bütçeme göre. 1 milyon 300'den aşağı yeni kasa civic executive plus yok.
Neyse, fiyatlar zaten düşüyor, düşene kadar beklemeye devam edeceğiz artık.
-
Çok yakınımda gözüme kestirdiğim elegance 2023 14k km araç 1370'e satıldı. Kendi aracımı hızlıca piyasanın 100k altına vermek istemedim, hemen satılmış . Ki bana son fiyat 1400 demişti. Civic'te sıfır şişkin birçok diğer marka aksine. Bence de sıfırı almayın bu fiyata. Hayırlısı olsun.
2021 model aracımı satıyorum full ekstralı 38 bin km 1260 fiyat.
-
Arkadaşlar herkese selamlar yakın bir zaman önce yaklaşık 16 yıl kullandığım honda jazz marka otomobilimi sattım. Uzun bir süre aynı arabaya binince araba konusunda bir çok şeye avam kaldım. Uzun yıllar honda araca binmenin güzel deneyimiyle başka marka araçlara dahi bakamıyorum. Youtube dan izlediğim videolar hepsi arabaların güzel yanlarını söylüyorlar verdikleri bilgi tatmin edici değil dişimden tırnağımdan artırdığım bir para olduğu için doğru kararı vermek için sizlere danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Yakıt tüketimine öncem veren biriyim, 2 yetişkin 3 çocuklu bir aileyiz yılda 1 kere uzun yol seyahat ediyoruz suv ya da sedan olması önemli, değil çok sürat yapan biride değilim öyle olsa 16 yıl jazz'a binemezdim :) Honda civic eco LPG mi almalıyım Honda hrv hybrid mi çok kararsız kaldım diğer bir durumda honda direksiyon kilit arızası bu arabadan vazgeçilecek bir sorunmudur. LPG'li alan araçlar teknik sorun yaşıyorlar mı uyumlu mu araçların başka ne gibi kronik sorunları var ses yalıtımı hususunda yalıtım sorunu çözüyor mu kaç km hızdan sonra çok hissediliyor vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
-
Slm, satmadan once 4 sene fc5 civic eco elegnace kullanan biri olarak halen donup donup bakiiyorum fazlasiyla genis ve az yakan bir arac.Son kasa civic de guzel turbolu olmasi daha guzel ama unutmayin 10lt lpg de 2 lt benzin yakacak biraz torpuleniyor ekonomisi benzin girince isin icine :(
Hrv B suv ama Civic C sedan daha hacimli ama hibrit yakit tuketimini bilemeyecegim,hayirlisi olsun sizin icin
Merhaba,
Araciniz Hangi kasa?
Aracın ilk sahibiyim. Haziran 2021’de trafiğe çıktı. Titizlikle kullandığım aracımın hiçbir hatası, boyası, kazası, tramer kaydı yoktur. Tüm bakımları Honda yetkili servisinde yapılmıştır. 6 yıl fabrika garantisi devam etmektedir. Çoğunlukla uzun yolda kullanılmıştır, kapalı garaj arabasıdır. Araç içinde sigara içilmemiştir, yıkamalarda fırça bile kullanılmadı. Kozmetik olarak fabrika çıkışı ile aynı durumdadır. Muayenesi yeni yapıldı Haziran 2026 sonraki muayenesi. Model yükseltmek istediğimden dolayı satılıktır.
Araçta ortalama 70 bin değerinde ekstra aksesuar vardır. Aracın garantisini etki edecek veya orijinalliğini bozacak hiç bir aksesuar kullanılmamıştır. Araçta Full HD kayıt kamerası da vardır, araçla beraber verilecektir.
-
Kuzenim hrv aracını aylarca satamadı. Sıfır araç alırken takasa verip kurtuldu. Önceki kasa idi ve yakıtı hariç çok memnundu. Yanlış anlamayın lütfen, güncel araçların hepsi de sizi mutlu edecektir jazz'dan sonra . 3 çocuk olması ve hız derdiniz olmadığı için civic eko daha iyi bir seçenek olur, daha geniş bir araç ve tasarruflu. Hiçbiri olmasa dahi şu an city oldukça revaçta fiyatı ile. Dilediğinizce olsun. Ben de elegance civic makyajlı kasayı beklemekteyim.
-
Bütçeniz nedir bilmiyorum ama bir civic kullanıcısı olarak civic tavsiye ederim. Yakıt olarak ekonomik, arabanın iç hacmi çoğu suv araçtan daha geniş. Hız takıntınız yoksa araba sürmekten keyif alırsınız. 120km geçtikten sonra ses alır ama öyle abarttıları kadar değil. En azından ben rahatsız olmuyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araciniz guzelmis. Hayirli satislar.
Ben 2021 makyajli kasa takip ediyorum.
Sagolun.
Teşekkürler sizde sağolun, bu arada aracım 2021 makyajlı kasa ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fe1 kasa demek istemistim pardon 😅
Fe1 direksiyon kutusu değişimi için geri çağırıyorlar arkadaşlar. Aşağıdaki adresten sorgulayın. Benim direksiyonda sorun yok ama etkilendigi için değişgirecekler
https://www.honda.com.tr/otomobil/satis-sonrasi/gonullu-geri-cagirma
Hali hazırda golf 8 life sahibiyim
Aile 4 kişi oldu
Araba dar gelmeye başladı
Bebek arabası vs eklenince tatiller de sıfır bagaj
Yeni kasa 182 bg excutive + niyetine girdim
Tavsiyelerinizi deneyimlerinizi okumak isterim
Kıymetli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
-
Benim de tavanda ufak bir göçük oluşmuş, bayram sonrası gocukcuye gidicem :( kargalar ceviz atıyorlar yukarıdan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X