< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (1953. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
benim bahsettiğim model yılı aralığında lpglilerde bu donanım yok 20 21 eco exe var sadece 22 den sonra eco exe plus geldi sanırım benzinlilerde var sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet doğrudur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selam. Yaklaşık 1m civarı bütçem var. Çok ağır kazası, ağır değişeni olmayan2019-2020 arası Civic 1.6 Eco Elegance bakıyorum. Sizce tercih edilir mi? Yüksek km'liler beni üzer mi? (120 ve üstü)
Genel olarak şehir içi kullanacağım. LPG ile tasarruflu kullanım beni tatmin edeccektir. Aman aman performans beklentim yok zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeuroS -- 1 Ağustos 2024; 23:56:54 > -
Slm,Çok dogru tercih olur eger birde MAKYAJLISINI alirsaniz(led far,buyuk teyp,anahtarsiz calistirma..vs)
Bende 2019 vardi makyajsiz 50 binde sattim bende olsaydi 60bin olacakti ,sattiktan 5 ay sonra aliciyla muhabnet ediyorduk BENZIN POMPA motorunda sorun cikti dedi netde arastirsik 2019 larsa kronikmis Honda onceden bulten yayinlamis ucretsiz degisimi icin sanirim onsekilde servisde yaptirdi.
Arkadasim aldi yine 2019 da araci 160bin km de sattilar onda benzin pompa degilde 140bin gibi lpg ile ilgili baska seyler ciki fakat alinirken arac 6-7 sene garantili oldugundan ve yetkili servis bakimli oldugundan ucretsiz arizalari halledildi.
Tavsiyem 2020 makyajli ve mumkunse yetkili aervis bakimli 100bin km alti arac bakmaniz sorun olursa 2027 ye kadar kafaniznrahat olsun(2019-20 de satilanlar 6 7 yil garantili satildi
,servise devam edildiyse garanti devam.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 3 Ağustos 2024; 9:41:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam 2020 modellerinin hepsi makyajlı mı? Nasıl anlaşılıyor makyajlı olduğu?
-
Led farli olmali ,jantlar siyah/krom 2 renkli degil tek renk duz siyah olacak
Makyajsiz:
https://www.sahibinden.com/s/wfWGr3nP
Makyajli:
2020 21 eco exe’de bulunabilir bu fiyatlara
Ben fiyat olarak paylasmadim , fc5 elegance makyajli / makyajsiz farkini orneklemek adina paylastim..
Teşekkürler hocam tekrardan. Kışa doğru biraz daha nakit eksiğimi tamamlayıp FC5'e geçmeyi düşünüyorum. Bakalım umarım güzel bir tercih olur.
-
Yok hocam biliyorum bende 20 21 model bakıyorum da onun fiyat biraz fazla geldi 😆
Hayirlisi olsun. Maddiyat yeterse exec tabi
Merhabalar bende executive plus araç bakıyorum satmak isteyen varsa eğer değerlendirmek isterim km yüksek olmamak kaydıyla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende öyle eski kasa 20 21 model düşük km exe plus bakıyorum satmak isteyen olursa beklerim
Dostlar 2022 182'lik civic'ten 23-24'sportback veya sedan 1.5 150'lik sline audi a3'e geçilir mi sizce,premium bi araca geçeyim diyorum makyajlı civic çıkana kadar,aracı deneyimleyen varsa + -'lerini paylaşırsa sevinirim 🙏🏻
Bende 2si arasında kaldım ya Civic yada a3 sedan.
A3 sedan küçük duruyor Civic ise gayet dolu görünüyor.
A3 sedan için bütçeyi biraz aşmam gerekli.
A3 Sedanda Quattro yok bu sebeple Audi gibi de değil tam olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 17 Ağustos 2024; 0:34:12 >
hocam civic güzel araç tavsiye ederim,ben malyajlı kasa gelene kadar başka araca binmek istediğim için değiştiricem aracımı,önümüzdeki sene nasipse tekrar civic'e dönüş yapıcam,civic al geç bence bütçeyide zorlama :)
Aynen öyle yapayım diyorum 1500-1600 civarına güzel executive plus 182 HP düşük km modeller var.
A3 için en azından 200bin eklemem gerek ama dar olması düşündürücü.İri bir adamım.
Civic iç mekanını beğendim fena bir araç değil.Yalıtım sorununu da lastik değiştirme ile çözmeyi düşünüyorum eğer olursa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 17 Ağustos 2024; 0:45:58 >
Hocam 182'lik çok keyifli,a3'ten vazgeçtim ben yeni makyajlı kasa içinde kendimi maddi olarak zorlamak istemiyorum,o yüzden yarın cupra formentor'ün makyajlı kasasına bakmaya gidicem bayiye beğenirsem alıp 1 yıl onu kullanmayı düşünüyorum,civic'in için çok ferah benim boy 1.90 arkama oturan bile yayıla yayıla gidiyordu,her binen araban çok genişmiş diyordu,ben çok uzun yol yapıyorum arada gazlıyorumda,hanım çok şikayetçiydi yalıtımdan umarım lastikle çözersin ses işini 👍🏻
Bende Civic i 1 yıl kadar kullanıp premium araca geçmeyi düşünüyorum.Benim için geçiş aracı olacak.
Yalıtım olayına bir bakacağım şu anki aracıma kıyasla nasıl ona bakmam lazım.Civic bence o paraya alternatifsiz bir model.Octavia falan var ama Skoda sevmiyorum şu an VW sahibiyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X