Araç alımı yardım
Merhabalar , pazartesi günü kısmetse araba satın almaya gideceğiz bir kaç sorum olucak
Ruhsatı alacak kişi ile parayı gönderen kişi aynı mı olmalı ?
Güvenli ödeme sistemi ile mi ödeme yapılacak ?
Yakın zamanda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
1.200.000 - 1.300.000 TL araç önerisi
Arkadaşlar merhaba, daha önce de birkaç konu açmıştım artık son düzlüğe giriyorum. Yakın zamanda belirttiğim fiyat aralığında sedan, otomatik, 2020-21 model üstü, çok abartı yakmayan bir araç istiyorum. Daha önce kafamda 1.6 ivtec Civic vardı fakat araştırdığımda yorumlar kafamı karıştırdı, LPG'li olması yakıt açısından bayağı bir avantaj sağlıyor fakat araç yokuşlarda vs. çok bağırıyor yorumları cok fazlaydı o yüzden aynı modelin 1.5 VTEC benzinli EXE Plus'ını almayı düşünüyorum, hem donanım hem de performans anlamında beni tatmin etti. Sizlerin de alternatif araç konusunda yorumlarını bekliyorum teşekkürler.
Merhaba, konu başlığında belirttiğim fiyat aralığında Eylül ekim ayına doğru 2. El araç almak istiyorum. Şu ana kadar aklıma yatan ve beğendiğim tek bir araç var o da Honda Civic 1.6 ivtec lpg/benzin 2020 - 2021 hem LPG'li olması hem de görüntüsü ve tasarımı hosuma gidiyor kullanan veya başka bir önerisi olan varsa konuya bekliyorum fikirlerinize açığım şimdiden teşekkürler. Tercihen otomatik olması, 2020 ve üst model - düşük km.
1 Milyon Tl'ye Araç Önerisi
Merhabalar , bütçem 1 milyon tl araç almak istiyorum fazla bir bilgim olmadıgı için sizlerinde önerilerini almak istedim. Baktıklarım arasında
2019 Üstü Honda Civic Eco Executive
Toyota Corolla Hybrid ( Batarya konusu aklımı karıştırıyor )
Opel İnsignia (Yüksek Model)
var. Kafama daha çok yatan model honda fakat 1 milyon TL cok orta bi rakam oldugu için Sıfır Araç almakta kafamdan cıkmıyor ama Beğendeğim modellerin Sıfırlarını bütçem karşılamıyor. Önerilerinizi bekliyorum. Max 50 Bin Daha cıkabilirim.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.779 (Bu ay: 139)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası