Şimdi Ara

1.200.000 - 1.300.000 TL araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, daha önce de birkaç konu açmıştım artık son düzlüğe giriyorum. Yakın zamanda belirttiğim fiyat aralığında sedan, otomatik, 2020-21 model üstü, çok abartı yakmayan bir araç istiyorum. Daha önce kafamda 1.6 ivtec Civic vardı fakat araştırdığımda yorumlar kafamı karıştırdı, LPG'li olması yakıt açısından bayağı bir avantaj sağlıyor fakat araç yokuşlarda vs. çok bağırıyor yorumları cok fazlaydı o yüzden aynı modelin 1.5 VTEC benzinli EXE Plus'ını almayı düşünüyorum, hem donanım hem de performans anlamında beni tatmin etti. Sizlerin de alternatif araç konusunda yorumlarını bekliyorum teşekkürler.

• Piyasa bu haldeyken 1200 bile çok 1.5 turbolara
  • Sıfır Citroen C4X sattılar o fiyatlara. Bizim milletin sattığı ikinci el araba alınır mı yahu.
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

sattılar diyorsunuz, şuan var mı yok maelsef, keşke tekrar bu fiyata gelse de biz de alsak

• Sıfır almak mantıklı ama egea hyundai vs araçlar hoşuma gitmiyor . 1.6 eco exe lpgli alacagıma 1.5 turbolu temiz exe plus civic alırım daha mantıklı geliyor hem donanım hem görüntü tatmin ediyor . Bu fiyat aralığında 40 50 bin km arası bulursam almayı düşünüyorum bakalım .
  • 1.0 e-tec octavia düşünebilirsiniz. Hem gayet ferah iç mekanlı ve bagajlı, hem kaliteli, hem de ekonomik ve verimli motorlu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.