< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (175. sayfa)
-
-
Selamlar,
4 ay kadar önce 55OLED708 modelini aldım. Yazılımsa lolduğunu tahmin ettiğim pek çok hata ile karşılaşıyorum tv deneyimimde.
2 aydır televizyon sadece kumanda dan kapatıldığı sürece 3-4 gün sonunda uygulamaları açmamaya, CAM modul ile kullandığım TV yayınlarında kanalları açmamaya başladığında, yine kumanda güç düğmesinden TV restart edilerek sorun çözülüyordu.
Ağustos ayında 1 .08.2024 tarihli olarak bir güncelleme almış TV, ardından özellikle Netflix, Youtube vb programlarda birşeyler izlerkenekran kapanıp, sadece ambilight beyaz ışıklar yanmaya başladı. bazen tv kapat aç ile düzeliyor, bazen ise kilitleniyor. Elektrik fişini sök-tak yapmadan açamıyordum. Geçen hafta bu işlemlede TV açılmayınca "One button reset" uygulayarak TV sıfırladım ve açıldı. ardından 1-2 kere daha son hatayı verdi.
3 gündür sorunsuz çalışıyor gibi geliyordu ancak şimdide netflixte herhangi bir film izlerken görüntü hareketli ise özellikle siyah ağırlıklı sahnelerde ekranda donmalar oluyor. Youtube'da sorun yok gibi. İnternetimde de bir yavaşlama söz konusu değil.
Muhtemelen yarın servis kaydı açmam gerekecek ancak internette arayıpta bulamadığım bir konu var. Öneden bu TV'lerin firmware dosyaları philips sitesinden indirilip TV ye usb ile yüklenebiliyormuş. Şuanda bu dosyaları internette bulamıyorum. Nasıl ulaşabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Birde anlattığım problemler ile karşılaşan başka kullanıcılarda var mı aramızda?
-
TV ayarlarında her açılışta TV de mi yoksa android home dizinindemi başlaması gerektiğine dair bir ayar var. Denk gelirsem tam menü konumunu paylaşırım.
-
Slm, ben nerde kaldiysa otda baslayi buldum, hep tv de acilma ayari varsa beklerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim 55pml9507 yi beğenen ve tavsiye isteyenler arkadaşlara sizce hangi TV önerilir mini LED olarak.
55pml9308 denk sanırım, işletim sistemi değişti mi Philips de? Android değil mi artık.
Kusura bakmayın beklettim. Belkide 1-2 sürüm önce vardı diye aklımda kalmış aynı menüydü muhtemelen.
Ayarlar > Sistem > Güç ve Enerji > Açılış Davranışı menüüsüne gittiğimizde, iki seçenek var bende de şuanda. Google TV ana ekran yada son kaldığın yerden devam et seçenekleri var sadece.
TV de kumanda ile yazmak zor ama geri bildirim menüsünden talep etmekte fayda var. Orada TV seçeneği olsa güzel olur.
1 Ağustosta gelen güncelleme ile TV yi sıfırdan kurduğumda geri bildirimlerin dikkate alındığına dair bir bilgilendirme mesajı çıkmıştı.
-
Alakaniza cok tesekkurler,ayni ayarda kullaniyirum saolun
Merhaba arkadaşlar 55PML9507 cihazımda pixel hataları mevcut tüketici hakem heyetine başvuru yapmayı düşünüyorum başına gelen kimse var mı sonuçları ne olur acaba ?..
Merhabalar, fazla GRİ IŞIKLI dörtgen KUMANDDASI OLAN YADA SATAN VAR MI?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X