Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.490
Cevap
115
Favori
204.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün baktım biraz yükseltmek için hazır birşey varmıdır diye ama yok sanırım o şekilde dediğin gibi yaptırmak gerekir.

Bu arada Hardware Plus kanalında Oled908 incelemesi yayınlanmış meraklısı varsa izlesin.

• Merhabalar 55 oled 808 var elimde . Sıfır kutusu açılmamış daha garın teslim edilecek media markt garantili . Satmayı düşünüyorum ben 65 i aldım . Şuan media markt 55900 aynı tv yi daha uyguna verecem . İlgilenen özelden yazabilir .
    Teslim edildi

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylak52 -- 27 Nisan 2024; 10:26:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konu ölmüş yaw 😇

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni güncelleme var yine içeriği ne acaba.

• Televizyonu her açtığımda güncelleme uyarısı geliyor.Her seferinde de sonra demek zorunda kalıyorum.Bu uyarının gelmemesi için ne yapabiliriz ?

• Güncelleme notlarını neden yazmıyor ne değiştiğini vs görsek keşke.

• 808 olec var yaptım güncellemeyi bir sıkıntı yok. Gerçi değişen bişide fark etmedim

• Kaan__ K kullanıcısına yanıt

Samsung q990b kullanıyorum bu tv ile hiç bi sıkıntı yok atmos, dolby digital hepsini veriyor

• Yeni bir bilgi paylaşmak istiyorum, öğrendiğim kadarıyla Philips personellerine 9008 ve 9308 serilerinin yeni modellerinin eğitimi verilmiş. 9008 bittikten sonra bu paralara miniled göremeyecek gibiyiz. Bekleten varsa bilgisi olsun. 9308 zaten bulunmuyor.

• Merhaba,
    65 pml 9308 için en iyi görüntü ayarları bilgisi olan var mıdır. Eski 9809 televizyonum daha iyi gösteriyor bir yerde hata var :)

• Merhaba, philips 55 oled 808 tv satın aldım fakat kumandası aydınlatmalı değil. Önceki serilerde aydınlatmalıymış. Nereden bulabilirim veya satın alabilirim ? Bilgisi olan varsa model numarası, link vs paylaşabilirse çok mutlu olurum. Geceleri çok sorun oluyor.

• fuatmeral F kullanıcısına yanıt

Bende de 55pml9008 var.. bahsettiğin uydu goruntusuyse bendede kötü... ancak görüntü kaynağı iyiyse youtube 2k-4k, uyduda ise trt ve ilgili kanalın film vs yayını kaliteli ise güzel görüntü alabiliyorum.. mesela survivor programinda piksellesme var.. açık oturuma katilanlarin yüz kenarlarinda pixsellesme oluyo vs...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anemonX A kullanıcısına yanıt
    Philips alma sebebim doğal ve de samsung lg gibi fondoten suratlar görmemekti ama bu seri beni şaşırttı. Ne ayar yapsamda o yüzlerdeki doğal olmayan görüntüleri düzeltemiyorum. Görüntü ayarları konusunda üstadlar var ise fikirlerine ihtiyaç :)

Bu arada 9008 de misal uydu görüntü ayari yapmaya çalıştığımda hızlı menü ayar seçeneği var ancak burda resim ayari yok.. teee ana menüye dönüp menunun sağ üst köşedeki ayar simgesine tıklayınca resim ayarlari cikiyo.. haliyle uydu görüntüsünü goremeden ayar yapıp tekrar uydu görüntüsüne dönüyorum.. 9308 dede durum böylemi yoksa bulamadığım bir tuş mu var ?

Neyse buldum.. ayar düğmesine basınca sol yön tusunada basinca görüntü ayarları çıkıyormuş..

• maxspenc3 M kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam kaça aldınız?

• Açıkcası dsmart üzerinden yayın alıyorum ve de görüntüsünden hiç hoşnut değilim dediğim gibi her bir kanala ayrı ayar lazım gibi :( eski televizyonum tamirde ledler değişiyor onu kullanmaya devam edebilirim ki Philipsi her zaman görüntüsü için seçerdim. Sanırım bir şeyi eksik mi yapıyoruz bilemedim

Bence bu 9 serilerinin 1080p uydu görüntülerini upscale yeteneği zayıf.. TRT dışında ve tvde yayinlanan kaliteli içerik dışında iyi görüntü almak zor uydudan.. ama 2k 4k görüntüler güzel.. mesela ben ps4 bağladım 1080p çıkış verebildiği için bu da güzel görüntü vermiyor... iade etmek istedim ama kurulum yapmışsınız diye 14 günlük cayma hakkımı kullandirmadi vatan bilgisayar.. vatandan ürün alırken iyice arastirip öle alın yoksa geri dönüşü yok gibi bişey..

Sanırım cayma hakkımı kullanacağım ama, bu anlamda oled almak istemiyorum sanırım onlarda çok daha farklı problemler var, ya da farklı bir marka bakmak gerek

Nerden aldığınızı bilmiyorum ama vatandan sa işiniz zor.. teknosada müşteri mennuniyeti kapsamında ayni bedel ve üzeri bir ürünle takas gibi bisey var.. yada tüketici hakem heyetleriyle ugrascaksiniz..

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.