Şimdi Ara

2021 Bilgisayar Mühendisliği İçin ideal Üniversiteler???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç okul sayacağım onlarla ilgili sorularım var:

Burdur Mehmet Akif, Isparta Uygulamalı Bilimler, Bilecik Şeyh Edebali, Mersin Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler, Erciyes Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, İnönü Üniversitesi.

Evet bu saydığım üniversitelerde bilgisayar müh okuyan /mezun olan arkadaşlar cevaplasın. Bu üniversitelerle ilgili aklımı karıştıran sorular var, internette yine araştırdım ama hala detaylı bilgiye sahip olamadım. Sorularım şunlar:
    1- Akademisyenleri yeterli mi, öğrenciye takıntılı mı, gereksiz zorlama ve gereksiz ödev verme var mı?
    2-Eğitim kalitesi nedir, Erasmus ve benzeri yurt dışı imkanları geniş mi?
    3-Okulun imkanları geniş mi, internet hızı yüksek mi, kaliteli ve yeterli sayıda ekipmanı sağlayabiliyor mu?
    4-Sosyal imkanları nedir, etkinlikler geniş mi, kantinler nasıl?
    5-Kampüs doğayla iç içe mi, güzel bina mı, şehre uzaklığı ne kadar?
    6-Hazırlık okumak zorunlu mu ve yabancı dilde gereksiz zorlama var mı?
    7-Öğrencileri çoğunlukla nasıl, serseri tipler ne durumda, okulda siyasi gruplar ve siyaset var mı?

Evet dostlar, bu sorularımı cevaplandırırsanız çok sevinirim ayrıca benim gibi ortak endişeleri olan birçok bilgisayar mühendisliği adayları da bu formu görecektir ve onlar da cevabını almış olacaklardır. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sovyet Askeri -- 6 Ağustos 2021; 20:32:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.