Bildirim
Bilgisayar Mühendisliği İçin İstanbul'da Vakıf Üniversitesi Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeditepe veya Bahçeşehiri düşün derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
koc,sabanci,bahsehir,yeditepe -
Koç sabanc özyeğin
Gerisi çöp. Hele yeditepe ve bauya gidip de geleceğini ziyan etme. Özyeğin öğrenci birliğindeyim ve görevim dolayısıyla rektörle birebir görüşmelerim oluyor. Özyeğin hedefleri olan bir üniversite burda birşey bilmeyip ezbere bau yeditepe diyenleri de dinleme pişman olursun.
Sayılanların diğerlerini bilmiyorum ama Bahçeşehir'i direkt ele ... -
Sabancı Koç Özyeğin. Ortam da arıyorsan direk Özyeğin.
Ayrıca MEF Üniversitesi'nin başına Erhan Erkut geçtikten sonra puanları ciddi manada yükselişe geçti, bir göz at istersen. -
Işık,Üsküdar,Sabahattin Zaim,Maltepe,Medipol,Haliç,İstanbul Kültür Üniversiteleri arasında kesinlikle gitme dediğiniz üniversiteleri nedenleriyle belirtir misiniz? Aynı şekilde iyi olduğunu düşündüğünüz üniversiteleri nedenleriyle belirtirseniz çok iyi olur. -
sen istediğin bölümü söyle de bizde ona göre söyliyelim. -
Başlıkta belirttiğim gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Qunqueror
Işık,Üsküdar,Sabahattin Zaim,Maltepe,Medipol,Haliç,İstanbul Kültür Üniversiteleri arasında kesinlikle gitme dediğiniz üniversiteleri nedenleriyle belirtir misiniz? Aynı şekilde iyi olduğunu düşündüğünüz üniversiteleri nedenleriyle belirtirseniz çok iyi olur.
Hocam en büyük nedeni bir çoğundan mezun öğrencilerin bölümüne uygun iş bulamamaları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvşalıTavşan -- 8 Ocak 2017; 18:19:35 > -
Maltepe ve ışık iyidir ama bence yeditepe veya özyeğini araştır -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan3454 -- 24 Temmuz 2017; 15:2:50 > -
Medipolde hazirliktaykm hocam suan.
Bolumu bilemem ama 45ten fazla hazirlik hocamiz var. Ve saglam hocalar - Bu kalite bolumdede varsa iyi olur
Kampusler / hazirlik binasi kampusten ayri ve ferah degil seneye yeni kampuste olucak yeni kampus efsane.
İstanbul Şehir Üniversitesinde Okuyorum, Hazırlık eğitimi çok iyi boün mezunu hocalardan ingilizce eğitimi alıyoruz, Akademik kadro çok iyi,Prof. Dr. Shervin Shirmohammadi gibi bir hoca var bölümde kendisi dünyanın en saygın teknoloji enstitüleri arasında gösterilen Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü’ne (IEEE) Onur Üyesi seçildi. Çoğu hoca bilkent ve boün mezunu ve masterlarını amerikada yapmış ve çok saygın şirketlerde (IBM,Oracle,Qualcomm) yüksek mevkilerde çalışmış insanlar. Okulda Hoca başına 9 öğrenci düşüyor buda iyi bir etken. Seneye okul dragos sahile (tekel kampüsü) taşınıcak, çok güzel bir lokasyonu var. Okul bunları yazmam için para vermiyor. %50 bursluyum yıllık 13 milyar para ödüyorum. Okulun kötü yanları şunlar:
1- Okulda çok fazla aktivite olmuyor az öğrenci olduğundan
2- Eğer muhafazakar insanlardan hoşlanmıyorsan sıkıntı olabilir. 10 kişiden 5 tanesi muhafazakar
3- Özel okulun tez avantalarından biri yemek pahalı, 3 çeşit menü var ; sebze,tavuk,et menülerde corba+yardımcı yemek+ana yemek , fiyatlar 7-10 tl arası değişiyor
4- Hazırlık eğer ingilizce bilmiyorsan hiç çok zor olur senin için, çok kasıyorlar :(
-
herkes kendi okulunu övmüş ama koç sabancı ozyegin bau yeditepe bunlar benim aklıma gelenler. mef üniversitesi yükselişte demiş ama tam burslu kontenjan azaltıyorlar ondan yükseliyormuş gibi gözüküyor... -
Sabanci ve Koc en iyisi. Ankara icin de Bilkent.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Mef özyeğin bau iyi bence bauya neden kötü demiş yukardaki arkadaşlar bilmiyorum ama tam burslu sıralamasına hocalarına falan bakarsan zaten iyi olduğunu anlarsın. Özyeğin açık ara en iyi ve en hızlı gelişen üni. Mef de çok hızlı gelişiyor itü eski rektörü ile. Maltepe üni öven arkadaş bi yazabilir mi çünkü ben maltepe ile ilgili gördüğüm 10 yorumun abartmıyorum 10uda kötüydü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X