Şimdi Ara

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
7.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilgisayar mühendisliği bölümü istiyorum. YGS'den pek istediğim sonucu alamadım. Fen kolaydı biliyorum fakat pek iyi olmadığım için başarılı olamadım. LYS matematik konularının hepsini tamamladım. Karekök LYS matematik yarısı bitti ve oldukça güzel ilerliyor. Fizikten dersanede ki hocadan haftada 4 veya 6 saat yardım alıyorum. Geometri orta düzey bilgim var. Elimden geldiğince çalışıyorum, öğreniyorum. Belirttiğim üniversitenin bölümüne girmem için netler nasıl olmalı, minimum hedefim kaç net olmalı, fikirlerinize ihtiyacım var.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü İçin

• Samaundamisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, Sivas'ta yaşıyorum.
  • Fikirlerinize ihtiyacım var.
  • Bir samsunlu olarak omü de sağlık dışında bir şey okunmayacağını düşünüyorum.

yokatlas.yok.gov.tr
    ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ - Bilgisayar Mühendisliği (108210665) | YÖK Lisans Atlası
    https://yokatlas.yok.gov.tr/lisans.php?y=108210665

Burdan bakabilirsin netlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFB -- 17 Nisan 2016; 14:40:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleFB

Bir samsunlu olarak omü de sağlık dışında bir şey okunmayacağını düşünüyorum.

yokatlas.yok.gov.tr
    ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ - Bilgisayar Mühendisliği (108210665) | YÖK Lisans Atlası
    https://yokatlas.yok.gov.tr/lisans.php?y=108210665

Burdan bakabilirsin netlere

Sınavda alabileceğim sonucun en iyi düzeyinde en iyi üniversite o gelecek muhtemelen, ki bu şekilde düzenli çalışmayı aksatmaz isem. Karadeniz Teknik ile arasında ortalama 10-15 bin sıralama farkı var. Eğer ki başarırsam Katü yü de düşünmem değil.

• AppleFB kullanıcısına yanıt
    Tip fakultesi nasil? Atakum falan ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • reload58 R kullanıcısına yanıt
    Kardes ktu yazilim var ona da bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: V10

Tip fakultesi nasil? Atakum falan ?

Atakumda yaşadım 17 sene son sene denizliye taşındık mükemmel yer hocam küçükken kötüydüde son seneler acayip gelişti sahil kısmı felan tam yaşanacak bir yer öğrenci için tıp fakülteside baya iyi sağlık bölümleri baya güzel öneririm :) Bak şimdi 1 sene oldu gitmeyeli özledim oraları oralara bağlıyım sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Muller -- 17 Nisan 2016; 16:35:42 >
  • Insallah,istanbul zor gorunuyor buyuk ihtimalle orayi yazarim cok sagol

• V10 V kullanıcısına yanıt
    Atakum güzeldir.OMÜ nün tıpı iyidir.

• AppleFB kullanıcısına yanıt
    Omüde diş nasıldır profesör sayısı filan fazla iyi midir

• Keşke bir de bana yardımcı olan olsa.
  • hocam dişe öğrenci olarak değilde hasta olarak gittim 2-3 kere. Ne zaman gitsem 1-2 profesör gördüm ancak eğitim sanırım zor. 20 lik diş çekimi yaptırıyordum doktorum bir profesördü yanında da öğrenci. Kadın her saniye soru sordu yok şunu neden böyle yaptım yok şunu kesersem ne olur ben de izliyorum.
  • omü üniversite olarak çok güzeldir ve kampüs bir ilçe kadardır, özellikle tıp fakültesi ciddi büyüktür. omü ankarada veya istanbulda olsa garanti ilk 5 binle alırdı hocaları pek çok üniye rektör dekan olmuştur. omüde üniversite okuduğunuzun varkına varırsınız, bölümler için birşey diyemem tabi okuyanlara sormak lazım. samsuna gelecek olursak orta karadeniz olmasına rağmen pek karadenizle alakası yoktur karadenizdeki istanbul gibidir betonlaşma ciddi oranda artmıştır, suriyeli sayısıda oldukça fazla, sahil şeridide mükemmeldir. karadenizde bir yer düşünüyorsanız bu samsun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

omü üniversite olarak çok güzeldir ve kampüs bir ilçe kadardır, özellikle tıp fakültesi ciddi büyüktür. omü ankarada veya istanbulda olsa garanti ilk 5 binle alırdı hocaları pek çok üniye rektör dekan olmuştur. omüde üniversite okuduğunuzun varkına varırsınız, bölümler için birşey diyemem tabi okuyanlara sormak lazım. samsuna gelecek olursak orta karadeniz olmasına rağmen pek karadenizle alakası yoktur karadenizdeki istanbul gibidir betonlaşma ciddi oranda artmıştır, suriyeli sayısıda oldukça fazla, sahil şeridide mükemmeldir. karadenizde bir yer düşünüyorsanız bu samsun olabilir.

Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. :) Karadeniz şehri istiyorum ve samsun için bu tarz olumlu yorumlar geldikçe daha da motive oluyorum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: reload58

quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

omü üniversite olarak çok güzeldir ve kampüs bir ilçe kadardır, özellikle tıp fakültesi ciddi büyüktür. omü ankarada veya istanbulda olsa garanti ilk 5 binle alırdı hocaları pek çok üniye rektör dekan olmuştur. omüde üniversite okuduğunuzun varkına varırsınız, bölümler için birşey diyemem tabi okuyanlara sormak lazım. samsuna gelecek olursak orta karadeniz olmasına rağmen pek karadenizle alakası yoktur karadenizdeki istanbul gibidir betonlaşma ciddi oranda artmıştır, suriyeli sayısıda oldukça fazla, sahil şeridide mükemmeldir. karadenizde bir yer düşünüyorsanız bu samsun olabilir.

Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. :) Karadeniz şehri istiyorum ve samsun için bu tarz olumlu yorumlar geldikçe daha da motive oluyorum. :)

maddi hücünüz ne olur bilmiyorum ama paranız olsa deli gibi eğlenirsiniz, dediğim gibi istanbul ankaradan farkı yok samsunun.

• doğduğumdan beri samsundayım. Eğer bu sohbeti bundan 4-5 sene önce yapsaydık ve sadece şehre göre konuşsaydık kesinlikle gelme derdim ancak şuanda o kadar gelişti ki (Özellikle atakum) istanbul ve ankaradan farkı pek kalmadı. En büyük sıkıntısı şehrin kesinlikle İKLİM. Yazları aşırı nemli, 10 dakikada güneşli havadan yağmurluğa geçme potansiyeline sahip onun dışında pek sıkıntısı yok :D He bir de suriyeliler :(
  • 19 mayıs üniversitesinin inşaatını önerirmisniz.

• 18 yaşındayım samsunda yaşıyorum.Omü üniversite olarak çok iyi iyi üniversiteler arasında diye düşünüyorum.Samsun için öyle karedeniz demekte pek sayılmaz samsunda aslında alakası yok gibi küçük istanbul diyebiliriz.Canikte sakın ev kiralama suriyeli dolu.En iyi mekan atakum çok güzel hem sahil olarak hem gece hayatı olarak çok iyi avm olarak 2 tane adam gibi var atakumda yeşilyurt var asıl en iyisi canikte piazza var.Hele son yıllarda atakum daha iyi oldu
    pişman olmazsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.