Geçen yıl yapılmıştı ama bu yıl göremedim. Sonuç belgenizi bilgilerini gizleyerek postun altına atarsanız diğer arkadaşlara da faydalı olabilir. Herkese geçmiş olsun, eğitim hayatınızda başarılar diliyorum. Ray Allen 20 - 381 Alexander Volg Zangief - 573 TAHA_Fe - 1.036 boramatherss - 4.306 haleptıplı- 22.032 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cvngvxr00 -- 28 Temmuz 2021; 10:50:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 Eşit Ağırlık DH Gurur Tablosu (ANA KONU)
-
-
-
Tebrik ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: cvngvxr00Tebrik ederim hocam
Ana mesaja eklersen daha iyi olur hocam sıralamalarını
-
Geçen sene 82k yapmıştım ea da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boramatherss -- 28 Temmuz 2021; 8:22:20 > -
-
aslen saycıyım bi yandan okula giderken ea çalıştım sabancıya vs. geçerim diye
Dostum bu arada tebrik ederim seni de. Derecenin kralını yapmışsın.
-
teşekkür ederim
-
oraya bi ray allen 20 ekleyin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hepimize hayırlı olsun
-
ekle hocam ekle 1044 ham 1185 yerleştirme ekleeeee
342 lik liseden çıktık hoca yok yardım yok 4 işlem ile başladık ekleeee miladı koyduuuk ahgahah
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-05FCD1E67ekle hocam ekle 1044 ham 1185 yerleştirme ekleeeee
342 lik liseden çıktık hoca yok yardım yok 4 işlem ile başladık ekleeee miladı koyduuuk ahgahah
Helal olsun hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-05FCD1E67ekle hocam ekle 1044 ham 1185 yerleştirme ekleeeee
OBP kaçtı hocam?
-
85 hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-05FCD1E6785 hocam
Hocam ben de 4 işlemle başladım ama OBP 63’tü xd Aynı 4 işlemden bahsettiğimizden şüpheliyim şu an
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 28 Temmuz 2021; 9:7:51 > -
Hocam son senem açık lise 75'ten topladı :) 86 idi son sınavı salladım 85 oldu
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dostum bu arada tebrik ederim seni de. Derecenin kralını yapmışsın. |
Benzer içerikler
- hava harp okulu nasıl kazanılır
- koç ilk 100 bursu
- psikolojik karın guruldaması
- elektrik elektronik mühendisliği maaş
- paragrafın ritmi zorluk derecesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X