STEM 4.0 --> Harran Tıp MyNameIsVicta --> Süleyman Demirel Tıp Kalyüncü --> Süleyman Demirel Tıp pozeha3 --> Süleyman Demirel Tıp UltimateSuriyeli --> Muğla Sıtkı Koçman Tıp Hoppel --> Bilkent Bilgisayar Mühendisliği (%50 Burslu) todrsv --> Bilkent Moleküler Biyoloji ve Genetik cryptttt --> YTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği thatisreal --> Giresun Tıp Dolandirici32 --> Selçuk Tıp ozadedaniz --> Esogü Uçak Mühendisliği merhabadünya1 --> Gaziantep İslam Bilim Tıp Ahmet Tuzcu --> Hacettepe Tıp (İngilizce) twitx22 --> Ege Tıp GökYeleliBozkurt66 --> Hamidiye Tıp (Erkek, Savunma Bakanlığı Adına) Zackherney --> İstanbul Aydın Tıp (Burslu) HenryKissinger --> Çukurova Tıp randyrhoads7 --> Boğaziçi Matematik Adam_Smith --> Koç Ekonomi (Burslu) tabiiefendim --> YTÜ Matematik Mühendisliği tharonk --> Sakarya Tıp Lorelei_ --> Dokuz Eylül Tıp striveforgreatness23 --> Yozgat Bozok Veterinerlik hydr0766 --> Marmara YBS (Almanca) Ornstein --> Kastamonu İlköğretim Matematik Öğretmenliği Uzumaki D Kurosaki. --> Ege Tıp mert.02 --> YTÜ Matematik Mühendisliği Hzcarda dr --> Kocaeli Tıp starrpark1 --> Kahramanmaraş Sütçü İmam Tıp Qyshk --> Hacettepe Bilgisayar Mühendisliği Puleun --> İstanbul Tıp Çapa sayısalci_ --> Gazi Tıp Ceng iz --> GTÜ Bilgisayar Mühendisliği NEGANYRSA --> Dokuz Eylül İktisat Satisfyings --> Bilkent Fransızca Mütercim ve Tercümanlık (%50 burslu) mr.crowley7 --> Süleyman Demirel Diş Shad21 --> Hacettepe Tıp Lefter62 --> Muğla Sıtkı Koçman Tıp yuyucu355 --> İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi (İngilizce Ücretli) becavell --> Afyonkarahisar Diş Hekimliği smiling27 -->İstanbul Medeniyet Tıp < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C07B61AEB -- 20 Ağustos 2023; 15:41:3 > |
2023 FORUM YERLEŞTİRMELERİ GURUR TABLOSU (25 TIP!)
-
-
UP, sonuç belgenizi atın yazayım
-
Kaçla geldi hocam?
Bu arada bilkent mbg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben üste sdü alta harranı yazmıştım. dedim gelecekse ısparta gelsin gelmeyecekse evimde kalayım. 19.2k ile harran tıbba yerleşmiş bulunmaktayım, bilkent mbg hayırlı olsun hocam çok iyi bir araştırmacı olacaksınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C07B61AEB -- 19 Ağustos 2023; 23:44:58 > -
-
Muğla sıtkı koçman türkçe 17.6k ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateSuriyeli -- 19 Ağustos 2023; 23:51:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up
-
hayırlı olsun hocam mutlu musun
-
-
Mutluyum hocam tıp gelse yeter kafasındaydım komşu ilimdeki tıp geldi inşallah sen de mutlusundur
-
mutluyum hocam evimde okuyacam mis gibi
-
Antep islam bilim tıp geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun hocam mutlusundur ve dindarsındır umarım
-
Şaka zannettim gerçekmiş.
-
-
Tebrikler hocalarım güzel yerler gelmiş, stem hocam sen de allahin sevdigi kuluymussun yurtla falan ugrasmiycan evde okuycan miss gibi
Harrana gitmek istemedim hocam umarım mutlu olurum üniversite özel okuldan dönüştüğü için güzel görünüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
|
BUNUN TUS VERSİYONUNU YAPACAĞIZ! TIBBİYELİLER SES VERİN
|
DH gurur tablosuna girmek şereftir |
TIP LOBİSİNDEN SELAMLAR DONANIMHABER GURUR TABLOSUNA BİZ DE SELAM ÇAKALIM |
61’i gördüğümde nasil bir oyunun icinde oldugumu ben de henüz idrak ettim… her sey sizler icin…
|
Bizim zamanımızda 25 ilk 1000 yazardı gurur tablosunda
|
Benzer içerikler
- ankara deneme sınavı yapan kurumlar
- tyt 60 net nasıl yapılır
- 100 tyt 70 ayt kaç bin
- kaf 1-2-3-4 pdf indir
- bilgi sarmal tyt türkçe deneme cevap anahtarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X