Tercihlerden sonra aktif Yardımlaşma,dayanışma için bekleniyorsunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tercihlerden sonra aktif Yardımlaşma,dayanışma için bekleniyorsunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |
LOBİDEYİM |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 22 Temmuz 2023; 15:40:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ayrı ev gibisi olmaz hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnşallah ben de bu lobide olacağım sonuçlar açıklanınca tekrar yazacağım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
şşş sıra var kardeş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam inan Hütf,Aütf,Ctf,Çapa,Ege dışında geriye kalan tıplarda fark etmiyor. Ben açıkçası 7k ile 19-20k arasındaki herhangi bir tıpın öbüründen aşırı düzeyde yüksek bir eğitim verdiğini zannetmiyorum. Bazıları klinikte bazıları teorikte baskın gelir fakat günün sonunda çok farkları yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
su büyüğün sofra küçüğün < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 22 Temmuz 2023; 22:36:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HarranTıplı Olarak üyesi bulunduğum ve gelecekte bordolarla konuları dolduracak üyeyimdir |
Tercih sonuçlarından sonra konuyu editleyip lobi üyelerini yazarız ünilerle beraber. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |