Hocam 560 zaten tam puan. Tebrik ediyorum😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DH Tıp 2023 Girişliler Lobisi |ANA KONU| (5. sayfa)

-
-
Haklısın Gazi,Marmara vs tier2 diyebiliriz fakat bir Aybü ile SDÜ arasında ne fark var hocam? Bu top5 dediklerim Tr’nin en köklüleri fakat hata bende. Haklısınız Gazi,Marmara gibi üniversiteler de tier2’de farkını ortaya koyuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kacla geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankara tıp'la aybü veya sdü tıp arasındaki farkı söyleyin? Muhtemelen gaziyle bunlar arasındaki fark kadar olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Köklü olması, hoca sayısı, hastane imkanları, büyükşehir olmasından mütevellit nadir hastalıkları görme olasılığı. Gazi markası. Tus puanlarından dolayı asistan kalitesi.
Tamam en iyisi Gazi hocam
Normalde bu saçma sapan şeye bu kadar düşmem ama "top4 hariç her yer aynı", diyenler o kadar arttı ki.
10 defa haklısınız kaçırmışım dedim daha neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz
Yemin ediyorum çocuk gibisiniz. Adamın yaptığı safsataya bak. Ben gazi en iyisi mi dedim? Sadece bunlar arasına girebilir dedim. Zavallı
gazi marmara deü tier2 yerine tier1.5 bence
Sen tercih dönemi burada tıp şöyle kötü böyle kötü demiyor muydun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
biliyormuşum
-
Sıralama esaslı bakarsak gayet de tier 2. Bu durumda ancak ege 1,5 olur.
Ama diğer durumda birini top yapıp diğerini yapmamak. Itü-ytü çekişmesine döndürmek. Gaziye buyük haksızlık.
Kürkçü dükkanı
tıbbı seviyorum ama türkiyede yapılmaz
hedef yurtdışı
-
glukogeogenez görüyorum
-
Uzun uğraşlar sonucu SBÜ Adana geldiğini öğrendim hemen lobi üyesi oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun0 -- 19 Ağustos 2023; 23:28:42 >
Arkadaşlar merhaba. 41k sıralama ile Azerbaycan Tıp fakültesi ne yerleştim. Bilgisi olan var mı okul ile alakalı? Ne yapmamız gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X