Site açılmıyor ki anasını satam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DH Tıp 2023 Girişliler Lobisi |ANA KONU| (4. sayfa)

-
-
-
Fotoyu keseydin ağam ben bunu pp yaparım şimdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yiğidin malı meydanda olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Mesela gazi ile ankara arasında sıralama hariç nasıl bir fark var? Bu top tıp saçmalığı çok haksızca.
Binaları, teknolojileri, hoca kadroları, alan bazında çalışılan farklı cerrahi teknikler vs.
Her hocanın ekolü farklıdır. Her ikisinin de birbirine üstün olduğu yerler var ama sanırım Ankara daha önde olmalı.
QHDJWJJWJDJWJWJAJ
-
Hocam tuzcunun ne günahı vardı xd. Hacettepe hayırlı ılsun maşallah .
Soyadım impostor
-
Hütf gibi yüce bir fakülteyle şereflendirildiniz. Tebrik ediyorum
Kaç sıralama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8k
Tus puanlarına bakarsan görebilirsin. Gazi; estetik, beyin cerrahi, ortopedi, göz kbb gibi birçok alanda çok yüksek. Şimdi bilmiyorum ama eskiden Ekonomik olarak sıkıntı çekmeyen tek üniversite hastanesiymiş. Hatta 2010'da çapa ve cerrahpaşa hastanelerinin cirolar toplamı ancak gaziyi geçebiliyordu. Yani hastanesi yabana atılamaz. Hoca kaliteleri göreceli bir konu. Yorum yapamam. Ama sayıları hemen hemen aynı. Ben gazi ankaradan iyi demedim. Ama ankaraya top okul deyip gaziyi aşırı geri plana atması çok saçma. Mesela burada çocuk top5 tıp hariç geri kalanı aynı demiş. ZIRVA. tekirdağ tıp ile gazi tıp, marmara tıp aynı mı? Ankara tıp, ege tıp top okul klasmanına alınıyorsa gazi de bal gibi aralarına girebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X