Kırık obp ile derece yapmak mümkün mü?
Kırık obp ile derece yapmak mümkün mü? Bir de aynı bölümü fakat daha iyi bir üniversiteyi kazanırsak 1. Sınıfta gördüğümüz dersleri saydırıp yeni üniye 2. sınıftan başlamak mümkün oluyor mu?
ÜNİDEYKEN YKS
Üniversitenin 1. Sınıfının sonunda yeniden yksye girip aynı bölüm daha yüksek bir üniversite kazanırsak yeni üniversiteye 2. Sınıftan başlayabiliyor muyuz?
Makineler ne kadar yükseldi???
Hacettepe makine geçen yıl 23.700den kapamış okul birincisi 39kdan girmis. Bu sene okul birinciliğime rağmen 24.400den giremedim.
Yatay geçişler hakkında
Beyler orta seviye bir üniden ilk sene notları çok yüksek tutarsak top seviye bir üniye (itü,odtü,ytü) yatay geçiş yapılabiliyor mu?
Silindi
A
AÇIKLANMA TARİHİ
Bu gece 23.99'da açıklanıyor kesin bilgi
AÇIKKALDI!!!
Pencerem açık kalmış
Beklenen İstanbul depreminin taban puanlarına etkisi
Sizce beklenen İstanbul Depremi bu seneki yerleştirmelerde İstanbul'daki üniversitelerin taban puanlarını etkileyecek mi?
Hacettepe makine kaçtan kapatır? (2022=23k)
2021'de 29k geçen yıl 23kdan kapatmış bu yıl ne olur sizce? Benim sıralamam 24k ama okul birinciliği kontenjanım var orası da geçen yıl 39kdan almış gelir gibi duruyor sanki.
Hacettepe makine mi YTÜ matmüh mü?
Sizce Hacettepe makine mi yoksa YTÜ matmüh mü? Ders olarak açıkçası fiziğim de iyidir matematiğim de, ikisini de severim. Puanım iki bölüme de yetiyor bu yüzden inanılmaz arada kaldım özellikle makine mühendisliği okuyan birisi varsa biraz bölümden bahsedebilir mi? Bölüm gerçekten söylendiği gibi saç baş döktürecek, hiç sosyalleşemeyecek kadar zor ve yoğun mu? Ekşide her şey çok fazla gömüldüğü için kafam iyice karıştı buraya sormak istedim.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 41
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.437 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar