Şimdi Ara

Beklenen İstanbul depreminin taban puanlarına etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce beklenen İstanbul Depremi bu seneki yerleştirmelerde İstanbul'daki üniversitelerin taban puanlarını etkileyecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben ilk 5k'da tercih listemi degistirdim. (istanbul disina onem verdim) ancak gerilemeyecegini, gerileme ivmesinin azalacagini dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemyilmazx -- 13 Ağustos 2023; 22:5:43 >
  • Benim lise başından beri en büyük isteğim İstanbul'da üni okumaktı listemi de ona göre yapmıştım ama 6 Şubat depremlerini çok yakından yaşamış ve evini terk etmek zorunda kalmış biri olarak hiç içimi rahat hissedemedim o yüzden 2 gün kala değiştirip Ankara ve Eskişehir'e öncelik verdim. :(

Ama dediğiniz gibi bence de geriletmez fakat ivmesini yavaşlatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozadenaniz -- 13 Ağustos 2023; 22:19:22 >
  • ozadenaniz kullanıcısına yanıt

gecmis olsun hocam sagliktan onemli bir sey yok, deprem problemi olmasa da durumunuz pek iyi degilse bu pahalilikta da biraz zorlayabilirdi Istanbul'da okumak. beklediginiz gibi eglenceli gecmeyebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemyilmazx -- 13 Ağustos 2023; 22:29:6 >
  • çok sağolun hocam açıkçası tüm olanlara rağmen ekonomik olarak kötü bir durumda değiliz ama dediğim gibi işin psikolojik kısmına hiç uymadı İstanbul

• İstanbul’a Ocak’ta Atom bombası atılacak diye açıklama yapsa Kuzey Kore gene düşmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi’nin düşüşü
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.