Sizce beklenen İstanbul Depremi bu seneki yerleştirmelerde İstanbul'daki üniversitelerin taban puanlarını etkileyecek mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beklenen İstanbul depreminin taban puanlarına etkisi
-
-
ben ilk 5k'da tercih listemi degistirdim. (istanbul disina onem verdim) ancak gerilemeyecegini, gerileme ivmesinin azalacagini dusunuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemyilmazx -- 13 Ağustos 2023; 22:5:43 > -
Benim lise başından beri en büyük isteğim İstanbul'da üni okumaktı listemi de ona göre yapmıştım ama 6 Şubat depremlerini çok yakından yaşamış ve evini terk etmek zorunda kalmış biri olarak hiç içimi rahat hissedemedim o yüzden 2 gün kala değiştirip Ankara ve Eskişehir'e öncelik verdim. :(
Ama dediğiniz gibi bence de geriletmez fakat ivmesini yavaşlatır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozadenaniz -- 13 Ağustos 2023; 22:19:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gecmis olsun hocam sagliktan onemli bir sey yok, deprem problemi olmasa da durumunuz pek iyi degilse bu pahalilikta da biraz zorlayabilirdi Istanbul'da okumak. beklediginiz gibi eglenceli gecmeyebilirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemyilmazx -- 13 Ağustos 2023; 22:29:6 > -
çok sağolun hocam açıkçası tüm olanlara rağmen ekonomik olarak kötü bir durumda değiliz ama dediğim gibi işin psikolojik kısmına hiç uymadı İstanbul
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul’a Ocak’ta Atom bombası atılacak diye açıklama yapsa Kuzey Kore gene düşmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X