< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kendisi deprem mühendisidir. Yazıyı dikkatle okumakta fayda var.
|
fazla bilimsel dh ergenlerini fazla açmaz amicamin oğlu kandillide çalışıyor yarın büyük deprem deseydin ilgi büyük olurdu yine konun özeti net tarihi bilmiyoruz ama ben bu olayı deprem fırtınası olarak görüyorum şahsen bolge 4.6 dan oncede ufak tefek sallanıyordu 1-2 haftada büydü büydü buraya kadar geldi..
|
|
Tebrikler, çok başarılı anlatım olmuş. Karbon fiber kumaş ile kolonların sarılıp güçlendirilmesini ilk defa gördüm ve araştırmaya başlayacağım.
4 yılın ardından donanımhaber'e yakışır bir konuya mesaj atmama vesile olduğunuz için teşekkür ederim. Arkadaşların da dediği gibi tipim nasıl konularının yerine daha üstlerde yer alması gerekirdi. |
Üniversite biteli çok oldu.
|
Şu deprem fobisini atamıyorum sürekli deprem aklımda. Gece uyuyamıyorum çıldıracağım
|
özellikle 99 depremiyle ilgili milyonlarca safsata var onlara da inanmayın. yok haarp açılmış yok israil denizaltısı fayı bombalamış. |
hashus eline sağlık güzel yazmışsın.
forumdakiler pek ciddiye almamış gibi ama bu arkadaş önceki yıllarda baya aktifti, forumda zaman zaman bu tarz yazıları olmuştu. hatırladığım kadarıyla inşaat mühendisliği lisans + deprem üzerine master yapmıştı, bu durumdayken bile birçok yetkiliden daha ehemmiyetli oluyor. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 17:57:39 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Eylül 2019; 17:24:6 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 17:57:42 > |
|
|